Merită un VPN sau ar trebui să obțineți unul gratuit sau să nu îl utilizați deloc?

O VPN merită sau ar trebui să obțineți una gratuită sau să nu o utilizați deloc?

De Michael Smolski, 2015-03-15 13:15:19 în serviciul VPN


Merită un VPN sau îl folosești pe unul gratuit o alegere mai bună? Sau nu trebuie să utilizați deloc un VPN? Depinde de ceea ce căutați și de serviciul pe care îl utilizați.

Este o VPN Merită sau Vei fi Bine Fără El?

Dacă utilizați dispozitivul numai pentru a verifica știri și nu trimiteți mesaje sensibile sau nu faceți lucruri de care nu sunteți mândri pe internet, atunci nu o faceți. Dacă nu este necesar să urmăriți ceva care nu este disponibil în țara dvs., șansele sunt să nu aveți nevoie nici de VPN.

Dar dacă căutați dacă un serviciu VPN merită, probabil că nu sunteți un John Doe care doar folosește internetul pentru a verifica știrile.

Dacă aveți ceva de ascuns pe internet, indiferent de ce este, un VPN este cel mai sigur mod de a face asta. PrivateVPN utilizează codul de criptare AES de 256 biți cu cheie DH de 2048 biți. Cel mai probabil nu știți ce înseamnă asta pentru a pune lucrurile în perspectivă, va costa câteva miliarde de dolari pentru a cruta acest tip de criptare.

Dacă nu aveți nimic de ascuns, nu aveți nevoie de VPN. Dar nu există foarte mulți oameni care nu au nimic de ascuns. Iar ascunderea fără a utiliza un VPN dacă este conectat la internet nu este o sarcină ușoară. De fapt, este aproape imposibil să ascunzi ceva fără utilizarea unei VPN.

Și apoi există întregul „Vreau să privesc BBC iPlayer în afara Marii Britanii și American Netflix în afara SUA„Gen de probleme pe care le au oamenii. Dacă vă aflați într-o țară în care nu puteți accesa conținutul pe care doriți să îl accesați pur și simplu pentru că vă aflați într-o locație neplăcută, atunci locul în care VPN devine extrem de meritat.

Dar nu toate serviciile VPN sunt create în egală măsură, astfel că nu toate vă vor oferi protecție și capacitatea de a accesa conținut.

Serviciile VPN gratuite nu oferă într-adevăr un serviciu VPN

La sfârșitul zilei, fiecare companie trebuie să câștige bani.

Chiar dacă o companie ar trebui să fie drăguță, există multe costuri implicate în crearea și funcționarea unui serviciu VPN. Sunt doar atât de multe lucruri pe care le poate face o companie.

Și dacă serviciul este gratuit, desigur, va atrage mai multe persoane. Cu cât utilizează mai mult un server, cu atât funcționează mai lent. Acum, cu serviciile plătite, acest lucru nu tinde să fie o problemă, deoarece există o investiție mai mare atât pe servere, cât și pe capacitatea de internet. La PrivateVPN achiziționăm capacitatea noastră de internet direct de la furnizorul de tranzit IP, de exemplu în loc de la o companie de găzduire, cum ar fi gratuit și o mulțime de servicii chiar plătite. Desigur, primim o parte din capacitatea noastră de internet de la companiile de găzduire, dar obținerea directă de la un furnizor de tranzit IP ne permite să avem latență și să oferim viteze mai mari.

Serviciile VPN gratuite pot fi gratuite, dar sunt, de asemenea, extrem de lente. Și serverele nici nu au tendința de a fi în multe locații. La PrivateVPN ne propunem să furnizăm servere în cât mai multe țări pentru a vă permite să accesați conținut care nu poate fi accesat în afara unei anumite țări. Oferim 56 de locații server diferite, astfel încât să doriți să accesați conținut în Polonia sau Vietnam, puteți. Între timp, serviciile gratuite tind să ofere doar servere americane.

Un scop al unei afaceri este acela de a face bani. Dacă nu sunteți un non-profit, trebuie să câștigați bani. Deci, ce fac majoritatea serviciilor VPN gratuite ?. Vă dau datele. Ceva pe care un serviciu VPN nu este menit să îl facă. Deci, da, dacă vă întrebați dacă o VPN merită, cel mai probabil un serviciu VPN gratuit nu este.

Uneori, o companie nu vă vinde datele. Uneori, va utiliza pur și simplu aceste date pentru propriul câștig. Facebook este un exemplu excelent în acest sens cu Onavo Protect. Este un serviciu VPN gratuit, în teorie, dar colectează datele dvs., iar Facebook este folosit de „pentru a obține informații despre produsele și serviciile pe care oamenii le valorizează”.

Merită o VPN dacă este gratuită? Probabil ca nu. Întotdeauna este o captură. Și nu puteți permite capturi atunci când este implicată securitatea.

Dar merită o VPN dacă costă sau nu ar trebui să folosești una deloc?

Dacă un serviciu VPN vă poate oferi un serviciu care furnizează criptare corespunzătoare și nu are jurnaluri, deoarece acest lucru contează și dacă doriți să criptați complet, atunci o VPN merită. Desigur, multe locații de server contează prea mult, deoarece altfel veți fi blocați în ceea ce privește ce conținut puteți accesa.

Și asta ne propunem să oferim la PrivateVPN. Orice companie poate spune că nu stochează nu stochează informații legate de activitățile dvs., dar chiar dacă am fi dorit, suntem o companie suedeză și legile privind confidențialitatea suediei nu ne permit să facem așa ceva chiar dacă am fi dorit la care nu.

Dacă doriți să ne consultați, puteți obține o rambursare completă timp de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit de serviciul nostru după ce v-ați înscris cu înregistrarea noastră în 3 pași ușoare după ce apăsați butonul Cumpărați în partea dreaptă sus a ecranului.

Scris de Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 − 48 =

map