Merită serviciile VPN ieftine?

Merită serviciile VPN ieftine?

De Michael Smolski, 2019-11-01 20:08:47 în serviciul VPN


Merită serviciile VPN ieftine? Când ați căutat acest lucru pe Google, ați găsit o listă de servicii VPN ieftine, dar ați găsit și conținut care vă spune să nu utilizați deloc servicii VPN.

Problema cu tot acel conținut? Se presupune că oamenii doresc să utilizeze servicii VPN doar pentru a rămâne private pe internet.

Merită serviciile VPN ieftine, depinde în totalitate de nevoile dvs.

Și în cele din urmă, există 4 motive pentru care ar putea să doriți să utilizați o VPN.

  1. Pentru deblocarea conținutului blocat de către furnizorul / școala dvs..
  2. Pentru accesarea serviciilor / site-urilor de streaming care nu sunt disponibile în țara dvs. (51% dintre utilizatorii VPN utilizează servicii VPN pentru asta.)
  3. Pentru a utiliza criptarea în locuri precum Starbucks pentru a împiedica persoanele din jurul tău să acceseze datele dvs. când sunt conectate în aceeași rețea.
  4. Pentru confidențialitate / siguranță. (Este unul complicat)

Serviciile VPN ieftine nu merită în ceea ce privește cantitatea serverului

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu care să vă ofere acces nu numai tuturor țărilor importante, practic, dar și tuturor orașelor importante, de aceea serviciile VPN ieftine nu adesea merită.

...Dar trebuie să vă întrebați de ce trebuie să aveți acces la mii de servere în primul rând.

Dacă este pentru scopuri de afaceri și ai nevoie doar de o mare varietate de servere, atunci ar trebui să accesezi un serviciu mai scump.

Dacă doriți să deblocați serviciile de divertisment, totuși, cantitatea nu se corelează cu calitatea, iar serverele respective funcționează.

Un exemplu excelent? Serviciul nostru PrivateVPN.

Nu are 3.000 de servere. Nu are chiar o mie, dar totuși acceptă cele mai multe regiuni Netflix de pe piață, ceea ce înseamnă că puteți debloca cel mai mult conținut Netflix posibil.

Ca oameni, cu toții alegem mai mult. Ne place cantitatea, iar serviciile VPN își comercializează serviciul în acest mod. Presupunem automat că un serviciu este mai bun dacă are mai multe servere, atunci puteți debloca mai mult conținut.

Totuși, acest lucru, din păcate, nu este cazul.

Servicii precum ESPN +, DAZN, Hulu, Starz și toate celelalte servicii de streaming cu geo-restricții depun eforturi pentru a preveni funcționarea serviciilor VPN.

De ce? În măsura în care trebuie să facă altfel, aceste companii și-ar încalca contractele contractuale față de locul în care afișează conținut.

Drept urmare, serverele VPN nu funcționează automat doar cu servicii de divertisment.

Asta nu înseamnă că serviciile VPN ieftine cu o calitate mai mică a serverelor merită în mod automat.

Mai puțin nu are automat o calitate egală.

Ceea ce este mai important în acest caz este dacă serverele pe care doriți să le utilizați acceptă platformele de divertisment la care doriți să accesați.

Merită serviciile VPN ieftine când vine vorba de securitate?

În postarea noastră despre dacă serviciile VPN gratuite merită, am menționat că ori de câte ori ceva este gratuit, ai tendința să plătești cu moneda de confidențialitate.

Serviciile VPN sunt o afacere. Ei trebuie să câștige bani chiar și în scopul de a alerga.

Deci, cum funcționează un serviciu gratuit și câștigă bani? Vânzând datele dvs..

Serviciile VPN gratuite colectează jurnalele de utilizare și apoi îl vând, în procesul eliminând complet punctul unui VPN în primul punct.

Pe de altă parte, serviciile plătite au spus, în trecut, că nu stochează jurnalele și nu au făcut o mulțime de hackeri cu profil înalt în închisoare.

Adevărul este că, în timp ce un VPN vă va păstra datele personale în siguranță de hackerii din jurul dvs. prin criptare și vă va oferi un IP diferit pentru a vă masca locația, asta de multe ori nu este suficient pentru a rămâne pe deplin în siguranță pe internet..

Adresa dvs. IP se schimbă? Este minunat până se scurge. Acesta este motivul pentru care este important ca clientul pe care îl utilizați să aibă și măsurile de securitate potrivite.

Acolo vine PrivateVPN cu funcții precum Protecția împotriva scurgerilor IPv6, Protecția scurgerii DNS, Protecția aplicațiilor și Killswitch.

Este suficient atunci? Depinde de ceea ce căutați.

Companiile care colectează date despre tine vor putea totuși să îți arate anunțurile pe care le vezi deja, în timp ce IP-ul tău ar putea fi schimbat, site-urile web pot colecta mii de puncte de date diferite pe tine. La urma urmei, încă mai blocați același sistem de operare, aveți încă aceeași rezoluție a ecranului și, totuși, blocați același browser web cu aceeași placă grafică. Toate acestea pot fi folosite pentru a vă identifica. Aceasta se numește amprentare a browserului.

Merită serviciile VPN ieftine?

Am menționat că există patru motive principale pentru care oamenii folosesc servicii VPN.

Răspunsul dacă merită sau nu, este complicat.

Depinde de serviciul specific și, de aceea, la PrVPNivate oferim o probă de 7 zile fără riscuri, care nu presupune că trebuie să furnizați un card. Înscrieți-vă și sunteți gata de plecare.

Și aflați-vă singuri când deblocați toate serviciile de streaming la care doriți să accesați.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me