Merită Hulu Live TV și cum să o scoți în afara SUA

Merită Hulu Live TV și cum să o scoți în afara SUA

De Michael Smolski, 07-07-2019 18:31:12 în Divertisment


Vă întrebați dacă merită televiziunea Hulu în direct și sunt și în afara SUA? În această postare, suntem foarte sinceri în legătură cu TV-ul Hulu în direct și de ce pentru mulți poate nu este o opțiune grozavă, în timp ce pentru unii trebuie să aibă - urmată de un ghid pas cu pas despre cum să-l scoți în afara SUA.

„60+ canale de sport live, noutăți de ultimă oră și multe altele.”

Unii ar putea susține că 60 de canale nu sunt suficiente pentru că majoritatea nu ne interesează. Alții vor susține că majoritatea dintre noi vizionăm doar o anumită cantitate, deci nu avem nevoie de mult.

Asumarea noastră este TV Hulu în direct, merită din perspectiva varietății de conținut, depinde de ce anumiți.

Dacă sunteți în căutarea doar pentru sport, vă recomandăm să uitați de Hulu. În schimb, citiți postarea noastră despre cum să obțineți DAZN, care este Netflix-ul de sporturi în direct, care este cu 4 ori mai ieftin și oferă aproape toate sporturile la care veți dori să accesați dacă implementați câteva trucuri pe care le acoperim în ghidul respectiv..

Avem, de asemenea, o recenzie DAZN pe site-ul nostru, dacă doriți să citiți mai multe despre avantajele și dezavantajele DAZN.

44 USD Nu vă vor primi canalele dorite

Indiferent dacă primiți 60 de canale sau doar 20, este important să aveți canalele pe care doriți să le accesați. Din păcate, în timp ce Hulu vine cu câteva canale încorporate grozave, HBO este doar un pachet suplimentar. La fel și Starz, care are spectacolul Putere.

Hulu funcționează peste tot

Dacă călătorești mult și te întrebi, Hulu Live TV merită pentru tine, atunci acesta este locul în care Hulu iese în evidență, deoarece funcționează indiferent de locul în care te afli, indiferent de dispozitivul pe care ești.

Ei bine, cu condiția să vă aflați în SUA. Dacă doriți să obțineți Hulu în Canada sau oriunde altundeva pentru asta, avem ghiduri în acest sens, dar, în general, marele lucru despre Hulu este că nu se limitează la televizorul dvs. acasă..

Hulu Live TV vă oferă acces la Hulu

Alături de canalele live, primiți și un abonament Hulu standard cu un conținut uimitor, care este difuzat în cea mai mare parte o zi după lansare. Și dacă vă întrebați, merită Hulu TV în direct și meritați la buget, având acces la TV live și, de asemenea, Hulu este un pachet destul de grozav. deoarece, chiar dacă trebuie să primiți un pachet HBO ca supliment, majoritatea abonamentelor TV care oferă ceea ce Hulu oferă, cu posibilitatea de a anula ori de câte ori doriți, sunt imposibil de găsit.

Merită Hulu Live TV?

Sincer, nu pentru cei mai mulți.

Pentru 44 de dolari pe lună, puteți obține atât DAZN, Hulu standard, Disney Plus, cât și Netflix sau HBO Now și, prin urmare, obțineți mult mai mult conținut pe care doriți să îl vizionați.

Cum să scoți Hulu în afara SUA

Merită televiziunea Hulu în direct, pentru mulți va depinde în primul rând dacă pot utiliza Hulu în primul rând.

Adevărul este că obținerea de Hulu este destul de complicată dacă sunteți în afara SUA, dar o vom acoperi într-o chestiune cât mai simplă posibil..

 1. Obțineți un card american.
 2. Nebuni Hulu să creadă că sunteți în SUA.
 3. Trucă-ți magazinul de aplicații pentru a te descărca Hulu.

Înregistrarea pe Hulu pentru a face Hulu TV live în valoare de acesta în afara SUA

Acesta, deși nu este cel mai important pas, este cel mai greu pas.

Fără card american, nu veți putea crea deloc un Hulu Live TV sau vreun cont Hulu.

Soluția?

 1. Întrebați un prieten care locuiește în SUA sau care a locuit în SUA dacă puteți utiliza cardul lor. În caz contrar, cereți-le să vă partajeze un cont. Poate oferi ceva în schimb.
 2. Obțineți un card preplătit emis în SUA. Nu întotdeauna merită dacă trăiești departe de SUA. Această metodă necesită, de asemenea, răbdare.
 3. Obțineți un card de preplată virtual emis în SUA. Rapid, dar necesită unele cercetări.

Cheia înregistrării cu succes, chiar dacă doar pentru un proces este să ai bani pe cardul tău. Este necesar să verificați dacă nu utilizați carduri goale pentru o cantitate nelimitată de încercări Hulu.

Tricking Hulu pentru a face Hulu TV live în valoare de el în afara SUA

Acesta, deși nu este cel mai greu pas, este cel mai important pas, de parcă îl faci greșit, experiența ta în direct Hulu TV nu va merita.

În primul rând, pentru a-l păcăli pe Hulu să creadă că sunteți în SUA, trebuie să utilizați un VPN.

Aspectul crucial aici este utilizarea VPN-ului potrivit. Acest lucru este scris pe un site web VPN, astfel încât s-ar putea să ne vedeți drept prejudecăți, dar adevărul este că trebuie să vă asigurați că VPN-ul dvs. funcționează cu platformele de divertisment pe care doriți să le utilizați. Majoritatea serviciilor VPN nu reușesc, deoarece se concentrează pe publicitatea cantității lor mari de servere. Mai mult de 1.000 de servere este excelent, dar fără valoare, dacă serverele nu funcționează cu platforme precum Hulu și de acolo vine PrivateVPN.

Conectându-vă la serverul Hulu drept, cu PrivateVPN, veți putea să-l păcăliți pe Hulu crezând că sunteți în SUA. PrivateVPN nu oferă o mulțime de servere, dar se concentrează pe calitate și acest lucru este foarte important atunci când vine vorba de TV live. Nu doriți să vă întrerupeți în mod constant televizorul în direct doar pentru a-l putea urmări. Dreapta?

Acest lucru vă va permite să scoateți Hulu în afara SUA, dar va trebui să continuați să citiți dacă doriți să urmăriți pe unele dispozitive specifice, cum ar fi pe iPhone.

Descărcarea Hulu pe dispozitivele Apple pentru ca Hulu TV să merite în valoare

 • Pe dispozitivele Apple, mai întâi, deconectați-vă din contul iCloud actual.
 • Creați unul nou cu sediul în SUA.
 • Descărcați Hulu.
 • Înscrieți-vă în contul vechi de iCloud dacă doriți.

Asigurați-vă că nu urmați alți pași. Schimbarea regiunii cu contul curent va duce la pierderea tuturor.

Descărcarea Hulu pe dispozitivele Android pentru ca Hulu Live TV să fie demnă

Vizitarea Google este o idee excelentă când vine vorba de schimbarea magazinului dispozitivelor Android. Doar asigurați-vă că îl setați să fie în SUA.

Marele lucru despre Android, însă, este că puteți viziona Hulu direct din browserul web dacă activați modul desktop.

Descărcarea Hulu pe dispozitivele Amazon Fire TV pentru ca Hulu TV să merite în valoare

Mare lucru despre Hulu TV live este că îl poți folosi peste tot. Asta nu înseamnă că nu doriți să-l utilizați pe televizor.

Aceasta este situația în care situația devine problematică, deoarece nici Chromecast, Roku sau Apple TV nu vă permit să utilizați servicii VPN care vă împiedică să priviți Hulu în afara SUA, pe aceste platforme. Și de aici dispozitivele Amazon sunt grozave.

 • Accesați contul dvs. curent Amazon în browserul web.
 • Selectați pe Conturi & liste și apoi Gestionați-vă contul și conținutul.
 • Schimbă-ți regiunea pentru a fi în SUA.
 • Accesați dispozitivul Amazon Fire TV. Selectați Setări și Contul meu.
 • Anularea înregistrării și conectați-vă în cont.

Acest lucru vă va permite să descărcați Hulu pe Fire TV Stick.

Ceva demn de remarcat este că uneori va trebui să vă actualizați și forma de plată atunci când încercați să descărcați Hulu. Sfatul nostru? Eliminați forma dvs. actuală de plăți și, dacă aceasta nu funcționează, adăugați orice opțiune valabilă de card american.

Merită Hulu Live TV și cum să o scoți în afara SUA

Pentru majoritatea televiziunii în direct Hulu nu merită. Obținerea mai multor abonamente pentru prețul TV Hulu în direct va fi o alegere mult mai atrăgătoare pentru cei mai mulți. Cu acest lucru, Hulu standard este excelent, iar dacă doriți oricum să mergeți la Hulu TV în direct, este posibil, chiar dacă în afara SUA.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me