Merită DAZN? Revizuirea DAZN 2019

Merită DAZN? Revizuirea DAZN 2019

De Michael Smolski, 07-05-2019 16:11:46 în Divertisment


Dacă vă place sportul, este posibil să vedeți un logo DAZN să apară din ce în ce mai des în ultimele două luni. Poate până la punctul în care ați fost curioși și căutați dacă merită DAZN sau trebuie să rămâneți cu abonamentul TV.

DAZN explicat

Înainte de a intra în această revizuire DAZN, merită să explicăm ce este DAZN.

Gândiți-vă la DAZN ca la Netflix sau Hulu la sport. DAZN este o platformă sportivă în direct în care puteți urmări în mod legal conținutul de cea mai înaltă calitate posibil, fără lag, în schimbul plății unei taxe lunare de membru. S-a lansat în 2016 și a crescut foarte mult în popularitate, lansându-se în mai multe țări de atunci, inclusiv Austria, Germania, Japonia, Elveția, Canada, Italia, Statele Unite, Spania și Brazilia, cu vedete precum Cristiano Ronaldo semnate cu platforma.

De ce DAZN are sens în 2019

În primul rând, dacă sunteți în afara regiunilor DAZN acceptate, nu înseamnă că nu veți putea viziona DAZN. Am făcut o mulțime de ghiduri despre cum să accesați DAZN în Marea Britanie, în afara SUA, în afara Canada, în Australia și bine, oriunde pe planetă pentru a fi sincer, deci dacă DAZN nu este acceptat în regiunea dvs. și dvs. ” totuși mi-ar plăcea să îl accesăm, avem ghiduri în acest sens.

Însă motivul pentru care DAZN are sens în 2019 este faptul că internetul a obținut suficient de mult punctul de a putea transmite conținut în timp. Și deși ne-ar plăcea cu toții să putem urmări meciurile echipelor noastre preferate, nu vom fi întotdeauna acasă. DAZN face posibilă vizionarea echipei preferate sau a sportivului dvs. indiferent de locul în care vă aflați și doar pentru asta, DAZN merită. Niciodată nu ați avut ocazia să vizionați cât mai multe evenimente sportive din confortul telefonului, tabletei, laptopului sau Fire TV Stick ca acum cu DAZN.

„Lumea se schimbă și, datorită unei abordări inovatoare, DAZN stinge barierele pentru fanii sportivi.” - Cristiano Ronaldo

DAZN vă economisește o sumă de bani grozavă

DAZN merită pentru mulți ar fi o întrebare pusă împreună cu prețul. Cu toții vrem să economisim bani și, în același timp, ne bucurăm să avem acces la tot ceea ce vrem să urmărim.

Când am scris despre motivul pentru care DAZN nu este disponibil în Marea Britanie și despre cum să-l facem să funcționeze, am făcut unele cercetări ale pieței din Marea Britanie și am stabilit că se poate economisi aproximativ 700 de lire sterline pe an prin eliminarea abonamentului TV la pachete sportive. și obținerea DAZN în schimb. Cu acești bani, puteți obține Netflix și Hulu și mai aveți bani pentru a merge într-o pauză de weekend în afara țării dvs..

Merită DAZN, depinde în întregime de locul în care ești

La fel ca în cazul Netflix, inegalitatea conținutului există cu DAZN. Între timp, aprecierile din Marea Britanie nu acceptă în prezent DAZN deloc, DAZN-ul american comparativ cu DAZN-ul canadian este extrem de limitat.

Dacă veți obține DAZN în SUA, veți avea acces doar la unele evenimente de luptă, care sunt destul de limitante, mai ales dacă nu vă plac evenimentele de luptă.

Like-urile canadiene DAZN oferă Liga Campionilor, Europa League, Serie A, Ligue 1, Premier League și multe altele. În general, SUA este cel care are cel mai mult conținut disponibil, dar în acest caz, canadianul DAZN are mult mai mult conținut.

Merită DAZN, depinde de locul în care sunteți, însă, chiar dacă sunteți în SUA, puteți accesa aprecierile canadiene DAZN sau italiene DAZN, care are, de asemenea, un alt conținut exclusivist pe care placerele lui Candian DAZN nu le au. Pentru asta, consultați ghidul nostru despre cum să deblocați DAZN-ul italian și aplicați pur și simplu partea despre păcălirea DAZN. Vom parcurge și acel aspect al procesului la sfârșitul acestei revizuiri DAZN.

Pro și contra DAZN

Prețurile deja menționate oferă o valoare incredibilă cu care abonamentele TV nu pot rivaliza. Și, în timp ce s-ar putea spune că un abonament TV oferă o mulțime de canale, câți dintre ei vă pasă? Calitatea contează mai mult decât cantitatea.

Serviciul în sine oferă o calitate pe care niciun site de streaming ilegal nu o oferă fără a fi necesară actualizarea paginilor pentru a obține un flux nou și fără reclame enervante. Și chiar mai important, DAZN însuși rezolvă nevoia de streaming ilegal. Majoritatea oamenilor circulă ilegal, deoarece au opțiuni limitate în ceea ce privește vizionarea. DAZN oferă evenimente sportive la un preț de care nimeni nu se va plânge.

Poate că o limită a unui cont DAZN este că puteți transmite fluxuri pe 2 dispozitive în același timp, dar, în afară de problema regiunii, nu există nimic negativ despre DAZN. Ei fac o treabă incredibilă.

Cum să schimbați regiunile DAZN pentru a vă bucura de cele mai posibile evenimente sportive posibile

Dacă vă întrebați cum se face că DAZN nu acceptă mai mult decât doar lupte cu evenimente în SUA în acest moment, totul se reduce la drepturi. Este greu să intri pe o piață în care multe canale sportive au drepturi exclusive de a afișa anumite conținuturi. DAZN în SUA va avea mai mult conținut în viitor cu siguranță, dar înainte de a putea dobândi drepturi pentru alte evenimente, trebuie să aștepte până la expirarea contractelor altor canale sportive..

Din această cauză, pentru mulți DAZN nu merită, dacă nu știu să schimbe regiunile.

Și pentru asta, trebuie să utilizați un VPN.

PrivateVPN acceptă DAZN atât italian, american, cât și canadian, făcându-l să fie unul dintre cele mai susținute servicii DAZN, în special având în vedere cât de greu este să păcălești DAZN să crezi că te afli într-o regiune acceptată. Am vorbit despre asta mai în profunzime în unele dintre ghidurile pe care le-am menționat, dar practic, dacă vă conectați la serverul DAZN potrivit, de exemplu Canada, DAZN va crede că sunteți în Canada și vă va arăta conținut canadian..

Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați VPN-ul potrivit. Conectarea la orice server candian sau italian nu este suficientă. DAZN vă va da seama că utilizați un VPN.

Merită DAZN?

Pentru a rezuma această recenzie DAZN 2019, DAZN merită absolut. Este cu adevărat greu să spunem ceva rău despre o platformă care ne salvează sute pe lună, ne arată mult mai mult sport pe care dorim de fapt să-l vedem cu alegerea sportului pe care îl privim fiind al nostru, cu capacitatea de a privi de oriunde.

Singura limită este locația ta. Ceva rezolvat de PrivateVPN și ghidurile noastre. Ceva care probabil nu va fi o problemă în viitor, deoarece DAZN continuă să crească.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me