Lucruri de știut înainte de a utiliza un serviciu VPN în 2018

Lucruri de știut înainte de a utiliza un serviciu VPN în 2018

De Michael Smolski, 2018-03-01 14:01:15 în serviciul VPN


Vă înscrieți. Îl instalați. Desigur, o porniți. BOOM. Ești în siguranță. Esti liber. Cu excepția, nu este întotdeauna cazul. Nu sunteți întotdeauna gratuit și, cu siguranță, nu sunteți întotdeauna în siguranță. Există câteva lucruri de știut înainte de a utiliza o VPN, altfel s-ar putea să lipsești de securitate. Fie că este vorba din lipsa de cunoștințe sau din cauza companiei pe care o utilizați.

Dacă doriți cu adevărat să rămâneți în siguranță, trebuie să o utilizați în orice moment

Unii utilizează o VPN doar pentru a se conecta la, de exemplu, la un server american pentru a urmări emisiunea lor preferată care este disponibilă acolo, dar nu în Marea Britanie. Când vine vorba de securitate, unii oameni îl folosesc pentru a rămâne în siguranță în Starbucks.

Dar există această concepție greșită că, dacă utilizați un VPN doar atunci când aveți nevoie, veți fi bine. Acesta nu este adevărul. Activarea VPN-ului dvs. pentru a plăti ceva și pentru a ascunde informațiile dvs. este excelent, dar PrivateVPN este Criptarea de 256 de biți cu cheie DH de 2048 biți care ar putea trona miliarde de dolari nu este de nici un folos pentru dvs. dacă dezactivați VPN-ul dvs. în timp ce sunteți în Starbucks după ce efectuați această plată. Cineva poate folosi software simplu pentru a afla parolele doar pentru că sunteți în aceeași rețea. Aceasta ar putea fi parola pentru PayPal. Criptarea este grozavă, dar odată ce scapi de asta, pui ceea ce ai criptat.

Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri de știut înainte de a utiliza un VPN.

Dacă deschideți clientul dvs. PrivateVPN și apăsați mai departe Avansat urmat de GUARD DE CONEXIUNE, veți vedea o grămadă de opțiuni. Acestea sunt acolo pentru a proteja orice date de scurgeri, în cazul în care probabil că VPN-ul dvs. nu va mai funcționa.

Fii atent pentru că nu orice companie oferă securitatea pe care ar trebui să o aibă un VPN

Scopul principal al unei rețele private virtuale este ca acesta să fie privat. Multe companii nu se lipesc de asta. Acest lucru se întâmplă în special cu companiile VPN gratuite. Aceștia tind să își câștige profitul prin vânzarea datelor clienților. Utilizarea unui VPN este menită să vă ofere securitate. Sunteți singura persoană care are scopul de a ști ce faceți. Cu toate acestea, nu este întotdeauna cazul.

Onavo este o companie deținută de Facebook care oferă un serviciu VPN gratuit. Dar acest serviciu poate și „colectați traficul dvs. de date mobile.”Acest lucru„ ne ajută să îmbunătățim și să funcționăm serviciul Onavo prin analizarea utilizării site-urilor web, aplicațiilor și datelor. Deoarece facem parte din Facebook, folosim și aceste informații pentru a îmbunătăți produsele și serviciile Facebook, pentru a obține informații despre produsele și serviciile pe care oamenii le valorizează și pentru a construi experiențe mai bune.

Aceasta este tot ceea ce un VPN real nu face. Sigur, poate că sunteți protejat într-un fel sau altul, dar datele sunt încă colectate asupra dvs. și apoi sunt folosite. Aceasta nu este ceea ce un VPN este menit să facă. Este menit să prevină exact acest lucru prin criptarea datelor, astfel încât nimeni să nu poată accesa.

Nu toate companiile le pasă cu adevărat de securitatea ta. Acesta este unul dintre lucrurile de știut înainte de a utiliza un VPN. Ai grija. Mai ales cu servicii VPN gratuite.

Datorită legilor privind confidențialitatea suedeză, nu există registre de trafic care să fie confiscate de guverne. La PrivateVPN nu știm ce faceți. Și sincer, nu vrem.

Un VPN nu îți încetinește internetul

Acesta este unul dintre acele lucruri care trebuie știute înainte de a utiliza un VPN pe care oamenii cred că le știu. Mulți oameni presupun că un VPN încetinește internetul. Neadevarat. De fapt, să reformulăm acest lucru. Un serviciu VPN bun nu.

Acum, desigur, un VPN nu va crește niciodată viteza conexiunii tale. Nu se poate obține mai repede decât internetul dvs. curent. Dar, în același timp, dacă furnizorul dvs. de internet folosește accelerarea vitezei, atunci când este conectat la un VPN, este posibil să experimentați viteze mai rapide.

În afară de asta, depinde mai ales de câte servere are o companie, dar și de latență. Latenția este timpul necesar pentru ca un pachet de date să treacă de pe dispozitiv la locația serverului VPN-ului. Cu cât un server este de la dvs., cu atât conexiunea este mai lentă.

Acesta este motivul pentru care contează capacitatea de internet cumpărată de serviciul dvs. VPN. PrivateVPN își cumpără capacitatea de internet direct de la furnizorul de tranzit IP mai degrabă decât de la o companie de găzduire pe care o fac majoritatea companiilor (ceea ce facem și noi într-o oarecare măsură) ceea ce duce la o latență mai mare și deci conexiuni mai lente.

Un serviciu VPN bun nu va încetini internetul, dar nu îl va face mai repede decât internetul dvs. actual, decât dacă furnizorul dvs. de internet este implicat în accelerarea vitezei.

Iată o imagine a testelor efectuate pe speedtest.net.

Viteza mai mare de descărcare este fără VPN pornită, dar este mai mare cu doar 3MB. Nu există nici o diferență.

Acestea sunt lucrurile de știut înainte de a utiliza un VPN

Securitatea nu este întotdeauna asigurată. De asemenea, trebuie să fie constant pentru a lucra. Și dacă utilizați serviciul potrivit, nu vă va încetini internetul.

Serviciul nostru? Fii judecătorul de unul singur. Aveți o garanție de returnare de 30 de zile la înregistrare. Faceți clic pe butonul Cumpărați, apoi este un proces de înregistrare în 3 pași. După aceea, descărcați clientul nostru accesând partea de jos a paginii noastre și făcând clic pe Descărcați, instalați-l, deschideți-l și sunteți bine să mergeți.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me