HBO este acum meritat în 2019 sau ar trebui să mergeți pentru un serviciu diferit?

Merită HBO ACUM Merită în 2019 sau Ar trebui să mergi pentru un serviciu diferit?

De Michael Smolski, 2017-01-28 10:03:43 în Divertisment


Merită HBO ACUM în 2019? Ce zici de HBO GO? Să o spunem mai bine, merită HBO în general în 2019? Mai ales într-o lume în care avem Amazon Prime, Netflix, DAZN și Hulu? De câte servicii de abonament avem nevoie până când putem spune că „este suficient”, mai ales având în vedere că Disney își lansează și propriul serviciu în vara anului 2019?

Și chiar mai important, dacă puteți utiliza un singur serviciu, de ce să obțineți HBO ACUM peste Netflix? La asta vom răspunde în această postare. Și da, dacă locuiți în afara SUA, vom arăta și cum să obțineți HBO ACUM la sfârșitul acestei postări.

Fă-o pentru Game of Thrones

"Am căutat dacă merită HBO ACUM în 2019 și îmi spui să o iau pentru un singur spectacol?"

Când te gândești la asta, sună cam nebun, dar când te gândești cu adevărat la asta, așa este?

La ce suge internetul? Spoilere. Ați intrat vreodată pe internet fără să citiți un spoiler referitor la un film sau la o emisiune TV, întâmplător, când este un spectacol sau un film bun? Problema este că Game of Thrones este cea mai bună emisiune TV existentă. Este cea mai scumpă și mai populară emisiune TV existentă în acest moment. Vorbim de minim 15 milioane de dolari pe episod. Vorbim de 2 ani de producție pentru sezonul final al acestui spectacol.

Indiferent dacă vă abonați chiar înainte să înceapă sau nu Game of Thrones, dacă nu urmăriți din start ultimul sezon al GOT, este posibil să nu îl urmăriți deloc sau să nu utilizați internetul până când nu o faceți sau experiența va fi distrusă.

Nu multe emisiuni care există există merită să primiți un abonament pentru. Acesta este unul dintre acele spectacole care merită. Și dacă descompuneti de câte ori se varsă într-o lună, plătiți în jur de 3 dolari pe episod, ceea ce nu este deloc rău, mai ales având în vedere că totuși aveți acces la toate celelalte emisiuni pe care HBO le deține și o mulțime de filme nenorocite..

HBO face spectacole incredibile

HBO nu are la fel de multe emisiuni ca Netflix, dar un lucru pe care nu îl poți pune la întrebare despre HBO este calitatea producției. HBO este cu adevărat înaintea jocului. Este posibil să nu facă cele mai multe spectacole de pe piață, dar spectacolele pe care le face, sunt amintite de ani buni. Și să o înțelegem, nu există niciun serviciu de abonament care să producă spectacole la nivelul Game of Thrones.

Și asta poate că se datorează faptului că HBO a fost în joc de mult mai mult decât Netflix și Amazon Prime în ceea ce privește crearea de conținut.

Și filme!

HBO are o colecție de peste 2.000 de filme. Nu la fel de mult ca pe Netflix, dar aceasta este o situație de calitate versus cantitate.

Dacă ar trebui să alegeți între o bibliotecă de 2.000 de filme sau o bibliotecă de 4.000 de filme, dar acea bibliotecă mai mică ar avea filme care au fost de câteva ori mai bune decât majoritatea filmelor de pe celălalt site, care ați alege? Am alege HBO. Dacă ar fi trebuit să decidem.

HBO are parteneriate puternice cu unele dintre cele mai bune studiouri de pe planetă, cele fiind Universal Pictures, Warner Bros. Pictures și 20th Century Fox. Netflix, arată filme grozave din studiouri minunate, dar arată și o mulțime de filme care nu merită să le vezi.

Dacă vă întrebați dacă HBO ACUM merită în 2019 în ceea ce privește calitatea conținutului, absolut. Nu cel mai mult, dar calitatea. HBO ACUM este acel tip de serviciu în care dacă joci un film aleatoriu, cel mai probabil îți va plăcea.

HBO ACUM este mult mai ieftin decât un abonament TV

Puteți obține HBO NOW, Hulu, Netflix, Amazon Prime și DAZN să aibă stocare în cloud, transport de 2 zile, acces la 2 milioane de cărți și 2 milioane de melodii, cu spectacole și filme de la Hulu, Netflix și Prime combinate cu sport live atunci când utilizați DAZN constând din două tipuri de fotbal, NHL, NBA, NFL, și asta pentru a numi câteva, toate în timp ce plătiți mai puțin decât pentru abonamentul TV..

Pentru a spune pur și simplu, puteți obține destul de mult toate emisiunile TV și filmele pe care le-ați dori oricând să vizionați la cerere în orice moment, iar dacă doriți să vizionați ceva sport, puteți face acest lucru în direct, indiferent de joc, cu condiția ca liga este pe platforma de streaming. În loc să fii mulțumit de ceea ce cineva alege să joace la un moment dat, puteți viziona ce doriți atunci când doriți pe ce dispozitiv doriți, cu mult mai puțin decât un abonament TV.

Întrebarea este când veți anula abonamentul TV?

Acum, DAZN este limitată în SUA doar la punctele de luptă și nu este disponibilă la nivel mondial, așa că există câteva lucruri pe care va trebui să le faci înainte, dacă nu locuiești într-una dintre țările sprijinite, dar există o modalitate de a face să funcționeze indiferent de unde ești. La fel cu American Netflix sau British Netflix. La fel și cu HBO ACUM, care este disponibil doar în SUA. La fel cu Hulu și cu anumite conținuturi pe Amazon Prime. Și da, avem conținut referitor la toate acestea pe blogul nostru.

Vei primi o probă gratuită

HBO ACUM are câteva producții incredibile în ceea ce privește emisiuni și are acces excelent și la filme, dar îl obținem, nu tot conținutul este destinat tuturor. Poate că căutați spectacole care nu sunt la fel de întunecate. Netflix este excelent pentru asta.

Dar cel mai bun mod de a testa dacă un serviciu merită banii dvs. este să obțineți un proces, iar în cel mai rău caz, puteți anula. Putem spune că HBO ACUM merită în 2019, dar dacă HBO ACUM merită în 2019 sau dacă mergi pentru un serviciu diferit depinde doar de ceea ce îți place să urmărești. Acesta este lucrul despre toate aceste servicii de divertisment. Da, multe conținuturi disponibile ajută, dar în cele din urmă depinde de ceea ce doriți și de demografia utilizatorului. Dacă aveți copii / adolescenți, Netflix va fi în cele din urmă cea mai bună alegere. Dacă cumpărați mult, Amazon Prime ar putea fi cea mai bună alegere.

Până la urmă, puteți avea toate serviciile de abonament menționate în această listă, sau puteți avea doar două. Dacă vă place sportul, DAZN este o necesitate. Alături de alte servicii. Hulu este o recomandare puternică a noastră pentru emisiunile TV imediat după ce se difuzează. Netflix este unul puternic pentru originalele sale. Și Prime, este cel mai bun serviciu pentru persoanele care caută o grămadă de servicii într-unul singur.

Cum să faci HBO ACUM să funcționeze în afara SUA în 2019?

Aici intervine un VPN. Un VPN vă permite să vă aflați într-o altă locație decât sunteți. Asta înseamnă că poți fi în SUA fără a fi acolo.

Un VPN vă va permite să urmăriți HBO ACUM și GO în afara SUA dacă utilizați serviciul potrivit. Nu am vorbit cu adevărat despre HBO GO aici, ci să spunem că este exact ca HBO ACUM, ci pentru persoanele care au HBO cu abonamentul lor TV.

Problema cu serviciile VPN constă în faptul că serviciile precum HBO sunt conștiente de existența lor și atunci când sunt implicate emisiuni sau filme ale unei părți terțe, trebuie depuse anumite eforturi pentru a împiedica accesul persoanelor din alte țări din cauza problemelor corecte. PrivateVPN este unul dintre serviciile VPN care funcționează cu HBO ACUM și, în general, o alegere excelentă pentru divertisment, care vă poate oferi acces la DAZN, Amazon Prime, Hulu și este cel mai bun VPN pentru Netflix, ales de Comparitech.

Pentru HBO, conectați-vă la unul dintre serverele americane care funcționează folosind clientul PrivateVPN, indiferent dacă acesta este pe telefonul dvs., pe desktop sau pe Amazon Fire TV Stick, conectați-vă la unul dintre serverele americane care funcționează și acesta este. Deși este posibil să fie nevoie să încercați câteva servere pentru a vedea care funcționează cu HBO.

Oh, și PrivateVPN oferă și o garanție de returnare de 30 de zile, deoarece știm că dacă doriți să accesați divertisment, vă vom ajuta.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me