Game of Thrones este sezonul 8 pe Netflix? Și cum să-l faci să funcționeze oriunde

Game of Thrones este sezonul 8 pe Netflix? Și cum să-l faci să funcționeze oriunde

De Michael Smolski, 25.02.2019 09:37:06 în Divertisment


„Este Game of Thrones pe Netflix?” „Este Game of Thornes sezonul 8 pe Netflix?” La un moment dat, toți cei care vor să urmărească Game of Thrones se întreabă „este Game of Thrones pe Netflix?”

Mai bine spus, Game of Thrones sezonul 8 nu este pe Netflix. De fapt, niciun sezon al Game of Thrones nu este deloc pe Netflix.

Și datorită faptului că, deși Netflix este excelent și are câteva spectacole fantastice, HBO are propriile sale două platforme numite HBO NOW și HBO GO și, astfel, nu ar avea un sens fin pentru HBO să-l ofere Netflix de la majoritatea a clienților HBO ACUM s-au abonat inițial la HBO pentru Game of Thrones. Nu mai vorbim de faptul că Game of Thrones este cel mai scump spectacol de pe piață, ceea ce înseamnă că HBO are nevoie într-adevăr pentru a câștiga bani din ea. Dacă Game of Thrones ar fi pe Netflix, HBO nu ar fi primit niciodată atât de mulți clienți ca acesta, împiedicând astfel seria să obțină calitatea de producție pe care o are.

Nu mai vorbim de faptul că, deși Netflix are câteva producții grozave, Game of Thrones pur și simplu nu se potrivește cu Netflix.

Deci, dacă vă întrebați este Game of Thrones sezonul 8 pe Netflix, nu este, și cel mai probabil nu va fi niciodată. Există însă o modalitate de a face să funcționeze oriunde. Și nici nu este prea greu.

Cum să faci Game of Thrones Sezonul 8 să funcționeze oriunde

Pentru ca sezonul 8 al Game of Thrones să funcționeze oriunde, fie îl urmărești adăugând HBO la abonamentul tău deja scump TV, fie îl urmărești online.

Și da, din punct de vedere tehnic îl puteți transmite pe orice site cu conținut dacă doriți să vă distrugeți experiența din cauza calității slabe și dacă nu vă deranjează dacă dispozitivul dvs. este infectat de viruși sau puteți primi un abonament HBO ACUM. Marele lucru este că puteți obține un proces de o lună, iar pe baza faptului că există doar 6 episoade în sezonul 8 din Game of Thrones, puteți anula după a doua lună dacă nu sunteți convins de conținutul din aceasta.

Problema cu HBO ACUM? Funcționează numai în SUA, ceea ce înseamnă că, dacă nu sunteți în afara SUA, nu veți putea viziona Game of Thrones. Dar această postare este despre cum să o facem să funcționeze oriunde și cu asta vă vom ajuta.

Pentru a viziona Game of Thrones peste tot, HBO ACUM trebuie să creadă că sunteți în SUA. Este la fel de simplu și totuși la fel de complicat.

Cum te enervezi pe HBO să crezi că ești în SUA pentru a face ca jocul de tronuri să funcționeze oriunde?

Prin utilizarea unui VPN.

Un VPN este un tip de serviciu utilizat în întreaga lume, fie din motive de confidențialitate, fie pentru ocolirea blocurilor plasate de servicii.

Trebuie doar să vă conectați la un server american cu un VPN. Ei bine, în teorie.

Nu este la fel de simplu ca urmare a faptului că serviciile precum HBO, desigur, sunt conștiente de lucruri precum VPN și depun eforturi pentru a împiedica serviciile VPN să lucreze cu platformele lor, ceea ce înseamnă că orice VPN nu va funcționa doar.

Și de aici vine PrivateVPN. În timp ce alte servicii fac reclamă despre câte servere au, noi alegem calitatea pe cantitate. Având o cantitate enormă de servere la care să vă conectați este excelent până când vă dați seama că nu puteți utiliza majoritatea serverelor pentru lucrurile pentru care doriți să le utilizați.

PrivateVPN? Acesta nu are cele mai mari sectoare, dar acceptă cele mai multe regiuni Netflix de pe piață. De asemenea, are servere cu capacitatea lor de internet care provin direct de la furnizori de tranzit IP, mai degrabă decât de la companii de găzduire, ceea ce înseamnă că veți obține o conexiune stabilă, care este importantă pentru streamingul de conținut. PrivateVPN este, de asemenea, unul dintre puținele servicii care acceptă DAZN, care este Netflix-ul de streaming live.

Cu siguranță, alte servicii care vor funcționa și cu HBO, dar dacă sunteți în căutarea unui serviciu care acceptă tot ceea ce doriți, în loc să aveți mai multe servere decât puteți înțelege, care, de asemenea, nu funcționează cu o mulțime de servicii, atunci PrivateVPN este o alegere minunată pentru tine. Una care oferă și o garanție de returnare de 30 de zile.

Acesta este modul în care jocul de tronuri să funcționeze oriunde

Dacă v-ați întrebat este Game of Thrones sezonul 8 pe Netflix, nu este, dar există o modalitate sigură de a face să funcționeze oriunde. Aveți nevoie doar de HBO ACUM, PrivateVPN sau de alt VPN care funcționează cu HBO ACUM și, bine, aplicația HBO NOW despre care există o postare pe blog despre site-ul nostru. Ceva de verificat dacă doriți HBO ACUM pe telefon sau pe Fire TV Stick.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me