Este un VPN legal de utilizat în Marea Britanie? Începând cu 2018 – Netflix & Content

Este un VPN legal de utilizat în Marea Britanie? Începând cu 2018 - Netflix & Conţinut

De Michael Smolski, 2018-03-01 14:29:04 în Divertisment


Este un VPN legal de utilizat în Marea Britanie? La urma urmei, poate fi folosit pentru atâtea lucruri rele, cum ar fi descărcarea de conținut ilegal. Asta nu ar trebui să facă ilegal? Nu este atât de simplu. Iată un exemplu excelent, un cuțit poate fi folosit pentru a toca legumele, dar poate fi folosit și pentru a ucide oameni. Un VPN poate fi utilizat pentru a nu fi protejat de persoanele care fură informațiile dvs. sau poate fi folosit pentru a descărca conținut ilegal. Totul este despre modul în care îl utilizați și modul în care îl utilizați determină dacă o VPN este legală sau nu.

Este un VPN legal să îl folosești în Marea Britanie dacă vrei să urmărești american sau alt Netflix?

Ce crezi că se va întâmpla? Netflix va vedea că urmăriți emisiunea dvs. preferată care nu este disponibilă în țara dvs. și vă vor trimite la închisoare? Nu funcționează așa. Nu merită nici măcar banii și nici acoperirea media proastă.

Este împotriva Termenilor de utilizare. Este adevărat.

Netflix nu are dreptul să transmită în fiecare țară filme și emisiuni TV. Costă banii companiilor și pune presiune pe Netflix pentru a sparge serviciile VPN. Drept urmare, o mulțime de servicii VPN nu funcționează cu o VPN. PrivateVPN face, și există un ghid complet despre deblocarea Netflix.

Deci este o VPN legală de utilizat în Marea Britanie când vine vorba de utilizarea Netflix? Absolut. Nu încalci legea. Nu urmăriți conținut ilegal. Plătești pentru abonament. În prezent, în Regatul Unit nu există nicio lege directă care să se refere la utilizarea serviciilor VPN pentru a urmări conținut în diferite țări atunci când plătiți un abonament.. Este sigur că este posibil să contravină Termenilor de utilizare, dar în ceea ce privește legalitatea, este perfect în regulă.

Uneori, fluxul dvs. se poate opri și va trebui să reporniți aplicația Netflix, dar, în afară de asta, nu veți avea probleme cu vizionarea conținutului Netflix în alte țări.

Și același lucru se aplică aproape tuturor celorlalte servicii de abonament similare Netflix.

Este un VPN legal de utilizat în Marea Britanie atunci când vine vorba de descărcarea și urmărirea conținutului ilegal?

Iată chestia. Un VPN este legal să fie utilizat în Marea Britanie în orice moment. Nu este nimic în neregulă cu serviciile VPN. Pur și simplu se reduce la ceea ce faci. Utilizarea unei VPN nu este ilegală. Descărcarea conținutului ilegal este. Conținutul ilegal este în continuare conținut ilegal la sfârșitul zilei.

Dacă utilizați un VPN și descărcați conținut ilegal, atunci acesta este ilegal, dar nu este utilizarea unei VPN care este ilegală. Sunt doar acțiunile tale.

O VPN cu criptare excelentă nu te va prinde, dar nu o face legală.

PrivateVPN nu încurajează pirateria și spune doar acest lucru în scopuri educaționale, dar dacă intenționați să descărcați conținut pe care nu trebuie să-l faceți, fiți pregătiți să utilizați un VPN în orice moment, nu este greu să ascundeți lucrurile în articolele pe care le descărcați..

Și fii atent, nu toate companiile VPN vă oferă securitatea pe care un VPN trebuie să o ofere. Onavo, deținut de Facebook, de exemplu, oferă un serviciu VPN gratuit, dar colectează date despre activitățile dvs. Și asta nu este un VPN menit să o facă.

Ce s-ar întâmpla dacă serviciile VPN ar fi ilegale în Marea Britanie?

Să ne imaginăm că, după ieșirea din UE, Marea Britanie a decis să o ilegalizeze. Ce s-ar întâmpla de fapt? O mulțime de timp, nimic.

Există o mulțime de companii VPN și este extrem de greu doar să scapi de o porțiune de internet exact așa. China care chiar interzice anumite scrisori pe internet în aceste zile nu a reușit să elimine complet utilizarea serviciilor VPN, chiar dacă toate serviciile VPN trebuiau eliminate din China până la începutul lunii februarie 2018. Este foarte greu să eliminați astfel de servicii, întrucât nu există doar unul.

În China, ca turist, telefonul dvs. ar putea fi blocat până când eliminați VPN, ceea ce se întâmplă. Dacă locuiești în China, s-ar putea să te confrunți cu repercusiuni mai grave, cum ar fi să mergi la închisoare. Cu toate acestea, trebuie să știți că utilizați un VPN. Există modalități de a vă spune că utilizați unul. Dar a afla cine este persoana care folosește una, nu este atât de simplu. La asta este excelent un VPN. Cu toate acestea, există multe alte modalități de a afla, cum ar fi parcurgând computerul cuiva.

Este un VPN legal de utilizat în Marea Britanie? Depinde de ceea ce faci cu el

A face conținut care este în mod normal ilegal este încă ilegal. Vizionarea unei emisiuni preferate care nu este disponibilă în țara dvs. pe partea cealaltă nu este ilegală, dar mai mult decât în ​​termenii Termenilor de utilizare. O VPN va împiedica să criptați ceea ce faceți în orice mod, dar desfășurați activități ilegale nu o face mai legală atunci când utilizați o VPN.

Utilizarea unei VPN este legală în Marea Britanie. Și este incredibil de ușor să o configurați. Faceți clic pe butonul Cumpărați în marginea din dreapta sus a paginii. Parcurgeți procesul de înregistrare în 3 etape. Descărcați clientul nostru PrivateVPN. Furnizați-vă detaliile. Conectați-vă la un server.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me