Este posibil să urmărești Power Season 6 pe Netflix?

Este posibil să urmărești Power Season 6 pe Netflix?

De Michael Smolski, 14-08-2019 14:08:15 în Divertisment


Dacă vă întrebați este posibil să urmăriți Power sezonul 6 pe Netflix, nu vă învinovățim. Trailerul pentru sezonul 6 al Power a fost incredibil. Și spectacolul în sine, un favorit al multora pentru sezoanele anterioare, care erau spre deosebire de multe spectacole. Problema? Urmărește Power sezonul 6 pe Netflix. Cel puțin pentru mulți.

Este posibil să urmărești Power Season 6 pe Netflix?

da și nu.

Vezi, totul se duce până unde te afli.

Și în acest caz, surprinzător, a fi în SUA nu este un avantaj.

Dacă doriți să știți este posibil să urmăriți Power sezonul 6 pe Netflix, dacă sunteți în afara SUA, în majoritatea cazurilor, da. Puterea nu este disponibilă pe Netflix peste tot, dar în același timp, este disponibilă în locuri precum Marea Britanie și Irlanda și în cea mai mare parte a Europei. Dar nu este disponibil în SUA.

Din fericire, suntem specializați în furnizarea de soluții la probleme precum vizionarea Power sezonului 6 pe Netflix pe blogul nostru și avem o soluție care vă va ajuta, indiferent dacă sunteți în SUA sau într-o țară diferită. La urma urmei, europenii se ocupă de blocaje și probleme de conținut restrânse, din cauza locației lor cu aproape toate serviciile, în fiecare zi. Acesta este doar unul dintre momentele foarte rare în care va trebui să citiți și un ghid despre cum să vizionați ceva în timp ce sunteți în SUA.

De ce nu este posibil să urmărești Power Season Season pe Netflix imediat?

Dacă Netflix are drepturile de a afișa Power, s-ar putea să vă întrebați de ce nu este posibil să urmăriți Power sezonul 6 imediat pe Netflix, peste tot.

Și asta se reduce la drepturile de locație.

Vedeți, când Netflix sau Hulu plătesc drepturi pentru conținut, este foarte rar ca atunci conținutul să fie disponibil pentru streaming în întreaga lume.

De ce este asta? Deoarece prezentarea unui anumit spectacol sau film la nivel mondial costă adesea foarte mult, iar pe anumite piețe, este posibil să nu aibă sens fin pentru Netflix. Motivul mai comun, totuși? Faptul că altcineva are drepturi asupra unui anumit spectacol sau film, care poate restrânge adesea Netflix. De exemplu, dacă Hulu are drepturi exclusive de a arăta un anumit spectacol într-o anumită țară, Netflix nu va putea arăta același spectacol în țara respectivă..

În acest caz, Power este deținut de Starz, iar Starz are propriul serviciu de abonament disponibil în SUA. Dacă ar fi fost posibil să urmărești Power sezonul 6 pe Netflix în SUA, de ce majoritatea oamenilor se vor abona la Starz?

Acesta este unul dintre motivele principale pentru care Netflix se concentrează asupra propriului său conținut. Prin urmare, nu trebuie să facă față niciunei restricții în ceea ce privește conținutul, ceea ce îi permite să crească mult mai rapid, pe toate piețele. Și producții precum Stranger Things sunt un exemplu excelent că Netflix este capabil să facă o treabă de excepție atunci când vine vorba de crearea de conținut.

Cum să facem posibilă vizionarea Power Season 6 pe Netflix

Sincer, este posibil să urmăriți Power sezonul 6 pe Netflix, fie în SUA, fie în alte țări neacceptate, fără prea multe lupte.

Trebuie doar să faceți Netflix să creadă că sunteți în Marea Britanie sau Irlanda.

Și faci asta folosind un VPN. Nu ai auzit niciodată servicii VPN? Acestea vă permit să rămâneți protejați pe internet, fiind, de asemenea, în orice locație doriți, cu condiția ca serviciul VPN pe care îl utilizați să îl susțină.

În ceea ce privește puterea, se complică ușor, însă lucrurile despre serviciile de streaming sunt că trebuie să depună eforturi pentru a preveni funcționarea serviciilor VPN. Drept urmare, majoritatea serviciilor VPN nu acceptă Netflix sau funcționează doar cu American Netflix, ceea ce nu este necesar dacă doriți să urmăriți Power sezonul 6 pe Netflix.

Și de aici PrivateVPN vine ca un serviciu cu servere mult mai puține decât veți vedea cu alți furnizori VPN. Cu toate acestea, PrivateVPN se concentrează asupra calității și asigurându-vă că serverele funcționează cu platformele de divertisment la care doriți să accesați, decât să fie doar servere goale care nu au deloc valoare pentru dvs. Acesta este motivul pentru care PrivateVPN oferă cele mai multe regiuni Netflix de pe piață, chiar și cu un număr semnificativ mai mic de servere disponibile.

Oh, și puteți încerca gratuit, fără restricții, cu câteva clicuri.

Este posibil să urmăriți Power Sezonul 6 pe Netflix

Este posibil să urmăriți Power Season 6 pe Netflix. La fel cum este posibil să urmărești DAZN în Marea Britanie sau SUA, precum și cum este posibil să urmărești Hulu în Australia, Canada și Marea Britanie. Acesta este genul de lucruri pe care le acoperim pe blogul nostru.

Gata să începeți să vizionați conținut pe care alții din țările dvs. nu îl pot?

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me