Este o VPN într-adevăr necesară în China în 2019?

Este o VPN într-adevăr necesară în China în 2019?

De Michael Smolski, 09.01.2019 11:06:04 în Călătorii


Internetul este cunoscut pentru a răsuci lucruri pentru a vinde produse. Poate că te duci în China și ți s-a spus că ai nevoie de un VPN și te întrebi că este o VPN cu adevărat necesară în China în 2019? Această postare va descompune de ce nu este cel mai probabil, dar și de ce ar trebui.

De unde esti?

De unde sunteți va fi un factor important atunci când se stabilește este o VPN cu adevărat necesară în China în 2019. Crezi că președintele Donald Trump ar lăsa China să pună un american în închisoare în China pentru că a făcut ceva ilegal în China? Foarte puțin probabil. Deși am avea îndoielile noastre dacă ar fi cineva de la CNN.

În ceea ce privește siguranța dvs. și dacă un VPN este într-adevăr necesar în China în 2019, dacă sunteți din China, o țară cu influență mai mică sau o țară care este un aliat puternic pentru China, acolo este o VPN. De aceea, atunci când un VPN poate fi o diferență între libertatea dvs. sau nu, atunci când vă aflați în China.

Un proprietar VPN chinez a fost condamnat pentru 5 ani nu cu mult timp în urmă. S-ar putea să nu fiți proprietar VPN, dar puteți fi totuși chinez și utilizați ceva care este interzis într-o țară comunistă. Și prin interzis ne referim la ilegal. Foarte ilegal. Și dacă accesați ceva care este și ilegal într-o țară cu un instrument ilegal...

China vă cunoaște fiecare mișcare!

170 de milioane de camere chiar acum. 400 de milioane până la sfârșitul anului 2020.

China știe aproape toate mișcările tale. A fost nevoie de sistemul său doar 8 minute pentru a găsi un reporter BBC. Și, deși poate părea că este pentru siguranță, dacă traversați drumul atunci când nu sunteți menit, asta vă poate scădea scorul cardului de credit în China. Dacă cumpărați jocuri video, exact la fel. În cele din urmă, puteți obține chiar un ban de călătorie. Asta dacă trăiești în China, desigur.

Ce fel de informații aveți?

Lucrezi la următorul lucru mare? Grozav, cu excepția acestui lucru numit „brevet” nu există în China. Companiile și guvernul din China sunt cunoscute că fură și duplică idei, prototipuri și produse deja fabricate. Așadar, dacă vă întrebați este un VPN cu adevărat necesar în China în 2019 din perspectiva datelor dvs., absolut. Fie protejezi ceea ce deții, fie cineva poate să-l facă singur.

Și sigur, oricine ar putea să-ți copieze produsul, dar este mult mai ușor să creezi ceva când ai planul și o rețetă decât ghicind, corect?

Totuși, „informația” nu este exclusivă doar pentru ideile de produse. Dacă aveți parole sau chiar detalii de contact pentru persoane, acesta este, de asemenea, în pericol. Majoritatea țărilor pot hack, dar există limite legale. China este liberă să facă orice vrea. Ești complet expus. Desigur, există o mulțime de oameni în China și de ce ar trebui cineva să vă pese de dvs. sau de datele dvs., dar China are, de asemenea, 2 milioane de oameni care lucrează ca poliție online.

Însă, pentru cei mai mulți, este o VPN într-adevăr necesară în China în 2019 Nu se referă la protecția datelor, ci la accesul la date

Când mergeți în China, este ca și cum ați face o schimbare în timp. Scoate toate mijloacele de socializare existente, cu excepția platformelor controlate din China, desigur !. Înlăturați-vă cam orice instrument pe care îl utilizați. Așa este să fie în China.

Oamenii cred că serviciile VPN fac să pară mult mai rău decât este, dar verifică recenziile aeroporturilor din China. Tu vei gasi oameni care se plâng că nu pot accesa nimic pe aeroporturi atunci când zburau prin China.

Este un lucru real și, dacă nu te pregătești pentru asta înainte de a ajunge în China, s-ar putea să nu poți accesa nimic până la plecare. Și atunci când aveți e-mailuri la care să accesați, iar oamenii să le răspundă, nu doriți să aveți de a face cu asta.

Dacă nu utilizați internetul, nu aveți nevoie de VPN. Pe baza faptului că sunteți aici, este destul de clar că utilizați internetul și dacă întrebi este o VPN cu adevărat necesară în China în 2019, așa este și vei regreta întreaga călătorie dacă nu ești fără. Sperăm că nu va trebui să aflați despre acest drum dificil.

Care este cel mai bun VPN pentru China în 2019?

Cel mai bun VPN pentru China este cel care funcționează în China.

Dacă China ia măsuri împotriva serviciilor VPN în primul rând, credeți că un VPN va funcționa chiar în China? Dacă aveți banii unui guvern care să ia măsuri, absolut nu!

China are un sistem care poate detecta dacă cineva utilizează un VPN.

Dacă sunteți, bine, VPN nu va funcționa pentru dvs..

Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de VPN Stealth. VPN-ul Stealth poate păcăli chiar guvernul chinez. Dacă îl utilizați, veți putea accesa orice site doriți să accesați.

Care este cel mai bun VPN pentru China în 2019? La PrivateVPN nu vom spune că suntem cei mai buni vreodată. Testează-ne și determină asta. Ce vă putem spune este că oferim cel mai bun serviciu VPN pentru Netflix. Dacă doriți să accesați mai mult decât doar Netflix-ul american, vă acoperim. Chiar dacă doriți să accesați coreeanul Netflix. De asemenea, suntem una dintre singurele platforme care acceptă DAZN, platforma care vă permite să transmiteți sporturi în direct.

Pentru a accesa social media, orice VPN care acceptă VPN Stealth va funcționa. Oricum. Dar pentru a obține Stealth VPN va trebui să plătiți și dacă veți plăti, ce preferi? 60+ servere americane care funcționează doar cu câteva servicii sau servere din întreaga lume care acceptă cea mai largă gamă de locații Netflix și platforme precum DAZN, fiind în același timp cea mai bună VPN pentru valoarea aleasă de bestvpn.com

Alătură-te acum sau nu, în niciun caz, dacă te întrebi este o VPN cu adevărat necesară în China în 2019, este absolut, China transformă internetul în internet în anii 1980.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me