ESPN + vs DAZN – Care este mai bun?

ESPN + vs DAZN - Care este mai bun?

De Michael Smolski, 26.09.2019 10:25:03 în Divertisment


Care e mai bun? Un gigant bine știut că ESPN + este sau poate Netflix-ul de sporturi live, DAZN? În această luptă ESPN + VS DAZN, parcurgem toate motivele principale pentru care unul dintre acestea ar putea fi mai bun pentru dvs. și cum să le facem să funcționeze pentru dvs. chiar dacă vă aflați într-o țară neacceptată.

ESPN + este elita pentru vizionarea sporturilor de colegiu

Știm cu toții cât de mari sunt sporturile universitare în SUA, iar când vine vorba de sporturi universitare, ESPN + este cel mai bun absolut, cu o mare varietate de jocuri, de la fotbalul feminin la fotbalul american. Cel mai important, spre deosebire de unele fluxuri de colegiu, pe ESPN +, nu primiți doar un stream live. Obțineți comentarii de talie mondială și oameni de cameră care știu de fapt ce fac.

În bătălia de la ESPN + VS DAZN, dacă vă întrebați care este mai bine în ceea ce privește sporturile de colegiu, ESPN + este singura dvs. opțiune. DAZN nu se concentrează deloc pe sportul colegiului.

ESPN + vs DAZN în ceea ce privește sportul profesionist?

Am petrecut ultimele zile încercând să aflăm care platformă este mai bună în ceea ce privește conținutul, iar adevărul este că niciuna nu este mai bună.

Dacă doriți să urmăriți like-urile Liguei 1, Premier League, Serie A sau Champions League, DAZN oferă toate acestea pe serviciul său canadian. În același timp, ESPN + oferă și like-urile Serie A sau Champions League și pe platforma lor, având în același timp o varietate de ligi unice, precum Allsvenskan suedez, Super League chineză și Eredivisie olandeză.

ESPN + a oferit, de asemenea, acoperire completă a Cupei Mondiale FIBA ​​la baschet, în timp ce a arătat și câteva evenimente internaționale extraordinare, cum ar fi Campionatele U-19 la futsal. Între timp, DAZN oferă o selecție excelentă de lupte de box aducând o reîmprospătare majoră disciplinei de box. ESPN +? Se concentrează foarte mult pe UFC.

Și de aceea este greu să alegem care este mai bun în ceea ce privește evenimentele profesionale. Ambele oferă o sumă incredibilă de evenimente pentru doar o fracțiune dintr-un abonament TV și ambele au și un conținut unic pe care cealaltă platformă nu îl are. ESPN + VS DAZN în ceea ce privește sportul profesionist? Poate că ar trebui să obții ambele.

DAZN-ul american nu merită dacă nu vă place să luptați cu sportul, deși

American DAZN oferă doar sporturi de luptă, ceea ce face ca serviciul în SUA să fie limitat. Iubitorii de sport adoră adesea o varietate de discipline și nu neapărat doar un sport. ESPN + din SUA oferă o grămadă de lucruri. DAZN din SUA oferă doar sporturi de luptă.

Acolo vine PrivateVPN, însă, ca un serviciu care vă permite să vă conectați la DAZN canadian, care oferă mult mai mult decât doar să luptați cu unele dintre cele mai bune ligi din lume disponibile pe acesta.

Ce este PrivateVPN? Este un serviciu VPN care vă permite să vă conectați la o altă regiune din lume, practic. În acest caz, puteți fi în Canada pentru a urmări DAZN canadian. Sau ... să urmărim DAZN-ul italian, așa cum îl susținem și noi.

Avem câteva ghiduri despre cum să configurați DAZN pe blogul nostru dacă vă aflați într-o locație greșită.

Ambele nu sunt disponibile la nivel mondial

ESPN + VS DAZN? Când vine vorba de disponibilitate, ambele sunt limitate. ESPN +? Se pare că Hulu înseamnă că este disponibil doar în SUA. DAZN? Este mai mult ca Netflix. Disponibil în toată lumea, dar cu conținut limitat în anumite țări.

DAZN? Acesta va funcționa în Austria, Brazilia, Canada, Italia, Germania, Elveția, Japonia sau SUA.

Dar ce se întâmplă dacă nu locuiești în SUA sau nu locuiești într-o locație care acceptă aprecierile DAZN, dar nu ești mulțumit de conținutul pe care DAZN îl oferă în locația ta?

Acolo vine PrivateVPN.

Cu PrivateVPN vă puteți conecta la ESPN + în afara SUA, de asemenea, puteți accesa DAZN canadian, italian și american, indiferent de locul în care vă aflați.

Așa cum am menționat deja, PrivateVPN este un serviciu care vă permite să vă conectați la o regiune diferită din lume și acceptă atât ESPN + și DAZN, cât și Hulu și multe alte platforme cunoscute.

Simțiți că va încetini conexiunea dvs. până când nu veți putea viziona fluxuri live? Ne concentrăm pe calitate peste cantitate; de aceea de ce avem servere de lucru pentru aceste platforme în primul rând, dar și de ce nu veți observa viteze care nu permit streamingul. Nu ne credeți? Nu te așteptăm. Încercați studiul nostru de 7 zile fără riscuri pentru a vă vedea singur.

ESPN + VS DAZN - Care este mai bun înțelepciunea prețurilor?

În timp ce ambele oferă un conținut incredibil, ESPN + este în jur de jumătate din prețul DAZN. Cu acest lucru, DAZN este încă relativ ieftin la doar 9,99 USD pe lună ... dacă plătiți tot anul. În caz contrar, este de 19,99 USD.

Care merită pentru tine? Depinde de conținutul exact pe care îl doriți. Sugestia noastră este să le încercați pe amândouă și apoi să decideți pe baza acestora. DAZN oferă un proces de 30 de zile gratuit, în timp ce ESPN este de doar 4,99 USD la sfârșitul zilei.

Un aspect foarte important este ușurința de acces și, dacă nu locuiești într-o țară susținută, acesta este cu adevărat demn de investigat. În cele din urmă, ESPN + este mai ușor să vă înscrieți.

ESPN + VS DAZN - Deci Care este mai bine?

Să rezolvi această luptă ESPN + VS DAZN nici nu este mai bună.

Amândoi fac o treabă incredibilă în industria de streaming sport și cel mai bine este să încercați ambele, deoarece ambele merită.

Și, în prezent, nu le puteți încerca din cauza locației dvs., pe site-ul nostru, avem ghiduri despre cum să funcționeze atât ESPN + cât și DAZN dacă se întâmplă să vă aflați în locații neacceptate.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me