De ce Hulu nu este disponibil în Canada și cum să configurați Hulu în Canada în 2019

De ce Hulu nu este disponibil în Canada și cum să configurați Hulu în Canada în 2019

De PrivateVPN, 2019-01-02 20:21:01 în Divertisment


Doriți să înființați Hulu în Canada în 2019? Vă întrebați de ce Hulu nu este disponibil în Canada în primul rând? Pe scurt, se reduce la drepturile de conținut. Unele companii din alte țări au drepturi exclusive asupra conținutului de pe Hulu, iar Hulu, spre deosebire de Netflix arată conținut în ziua următoare difuzării. Este mult mai greu să obțineți drepturi de a arăta ceva la o zi după ce se emite decât un an de la aerisire. Acesta este motivul pentru care Hulu nu este disponibil în Canada sau în altă parte din afara SUA, explicat în cea mai simplă formă.

 • Este greu să obțineți drepturi exclusive sau chiar neexclusive la emisiuni TV în mai multe țări diferite atunci când vine vorba de conținut care a difuzat.
 • De asemenea, este foarte scump, deoarece întreg conținutul existent, Hulu ar trebui să obțină din nou o licență pentru alte țări cu nicio altă țară care nu are potențial în ceea ce privește creșterea utilizatorului ca SUA.

Asta nu înseamnă că nu puteți viziona Hulu în Canada. Fie că locuiești la 100 km sau la 1 km de SUA, poți urmări Hulu în Canada cu acest tutorial.

Deci, cum ați înființat Hulu în Canada în 2019?

Există 3 pași pentru instalarea Hulu în Canada în 2019.

 1. Trebuie să au o metodă americană de plată valabilă pentru înregistrare.
 2. Trebuie să prostul Hulu gândindu-se că ești în SUA.
 3. Oh, și trebuie descărcați aplicația Hulu care nu este atât de ușor pe cât pare.

Vom parcurge toate acestea, unul câte unul.

Cel mai greu pas dacă doriți să înființați Hulu în Canada în 2019

Primul pas nu este cel mai important în ceea ce privește determinarea activității Hulu în Canada, dar toate acestea trebuie finalizate, altfel, Hulu nu va funcționa oricum.

Pentru înregistrare, trebuie să furnizați un card american valabil.

Acesta este cel mai greu pas pentru a obține o carte americană, ceea ce înseamnă că cardul este emis în SUA nu este ușor.

Dacă nu ești un rezident al Canadei și ai încercat vreodată să mergi în SUA, ai ști cât de mult poate fi o luptă uneori. Orice american este o luptă pentru majoritatea oamenilor din afara SUA. În mod ironic, Hulu este un excelent exemplu în acest sens. A trebuit să căutați de ce Hulu nu este disponibil în Canada și cum să configurați Hulu în Canada în 2019...

Avem câteva idei despre cum puteți obține un card american pentru a crea Hulu în Canada în 2019:

 1. Cereți prietenului tău american să vă ajute și să vă plătească. Plătește-le în plus dacă este nevoie sau oferă-ți accesul pentru cont. Sau dacă sunt prieteni buni, s-ar putea să o facă doar pentru că le pasă de divertismentul tău!
 2. Dacă nu aveți pe cineva care să vă ofere cardul, poate cineva pe care îl cunoașteți are deja un cont Hulu. Întrebați-i dacă pot partaja sau oferă altfel să le plătească jumătate din abonament sau chiar toate acestea dacă sunteți atât de disperat să înființați Hulu în Canada în 2019.
 3. Cumpărați un card preplătit. Nu toate cărțile preplătite funcționează cu Hulu, dar dacă faceți o cercetare și găsiți un card care funcționează cu Hulu în momentul în care căutați, obțineți-l. Fie comandând online, fie mergând în SUA pentru a-l obține direct.
 4. Cumpărați un card virtual. Aceasta este cea mai puțin probabilă metodă de a funcționa, dar poate fi cea mai eficientă metodă în timp dacă vă grăbiți să configurați Hulu în Canada.

Una dintre aceste patru metode vă va oferi acces la Hulu, dar în cele din urmă, aveți nevoie doar de un card pentru a vă înregistra. După aceea, puteți cumpăra în schimb un card cadou Hulu.

Nu vom trece prin modul de înregistrare a contului. Este destul de simplu. Este exact ca și înregistrarea pe orice alt site web. Doar asigurați-vă că furnizați o adresă americană, desigur.

Puteți utiliza un generator de adrese pentru asta.

Cel mai important pas dacă doriți să configurați Hulu în Canada în 2019

Vă întrebați de ce Hulu nu este disponibil în Canada. Drepturile la spectacole sunt motivul. Hulu știe că ar fi ușor să accesezi Hulu în Canada sau în orice altă regiune dacă ar fi doar Hulu blocat geo.

Acesta este motivul pentru care sunt necesari mai mulți pași pentru a accesa Hulu. În primul rând a fost înregistrarea. Acum, Hulu face să creadă că sunteți în SUA în loc de Canada.

Hulu știe că nu sunteți în SUA. Cum o păcăliți? Fiind în SUA practic.


Un VPN este modul în care îl faci.

Nu este nevoie să intrați în specificul acesteia, ci să spuneți simplu, o VPN vă permite să vă schimbați locația pentru a fi oriunde în lume, în funcție de serverele pe care le utilizați.

Totuși, pentru acest pas, nu este suficient să ai doar un VPN. Ai nevoie de un VPN care să funcționeze cu Hulu. Servicii precum Netflix, Hulu, BBC, Amazon Prime și așa mai departe, știu că oamenii pot utiliza servicii VPN pentru a ocoli geo-blocurile.

Este posibil să fi fost deja conștient de serviciile VPN anterior și să fi descărcat unul pentru Hulu, totuși încă ați căutat de ce Hulu nu este disponibil în Canada și cum să îl configurați. Se datorează faptului că serviciul VPN avea servere în SUA, dar nu erau pentru Hulu.

La PrivateVPN avem servere Hulu care funcționează. Asta înseamnă că trebuie să vă înscrieți la noi? Nu, nu este.

Dar deja sunteți aici, ceea ce înseamnă că probabil vă pasă să accesați like-urile American Netflix sau Amazon Prime și suntem cel mai bun serviciu VPN pentru accesarea nu doar a Netflix-ului american, ci a majorității serviciilor Netflix, oferind cel mai larg suport pentru Netflix. Este posibil ca Netflix-ul american să aibă cel mai mult conținut, dar nu îl are pentru că altcineva ar putea avea deja drepturi asupra anumitor conținut disponibile în SUA.

Fă-ți un cont cu noi. Descărcați clientul nostru fie derulând în partea de jos a paginii noastre, fie căutându-ne în magazinul dvs. de aplicații și conectați-vă la unul dintre serverele noastre compatibile cu Hulu, fie pe iPhone, iPad, Android, Amazon Fire TV Stick sau computerul dvs..

Și așa puteți configura Hulu în Canada în 2019, cu excepția, pe majoritatea dispozitivelor, care nu este de fapt, deoarece există niște pași suplimentari pe care trebuie să îi faceți, deoarece descărcarea aplicației nu este atât de ușoară.

Cum să configurați Hulu în Canada în 2019 pe Apple Devices

Pe dispozitivele Apple, pentru a configura Hulu în Canada, va trebui să aveți aplicația Hulu așa cum nu o puteți viziona de pe browser, decât dacă veți viziona desigur de pe Mac.

Pentru aceasta, iată pașii pe care trebuie să îi urmați:

 1. Deconectați-vă de pe iCloud.
 2. Faceți un cont iCloud nou cu locația dvs. în SUA.
 3. Descărcați Hulu.
 4. Înscrieți-vă în contul vechi dacă doriți.

De ce trebuie să faci asta?

Ca în timp ce teoretic, puteți să vă schimbați locația în contul curent, dar veți pierde toate datele atunci. Și nu vrei asta, nu?

Cum să configurați Hulu în Canada în 2019 pe dispozitivele Android

Pe dispozitivele Android, acestea funcționează puțin diferit de dispozitivele Apple. Aici trebuie să vă schimbați locația în contul curent.

 • Mergi la payments.google.com și faceți clic pe Setări urmată de apăsarea butonului Țară fila.
 • Selectați Canada ca țară și introduceți o adresă canadiană.
 • După ce termini cu asta, mergi la Setări, Click pe Apps, și selectați tasta Magazin Google Play. presa Forță de oprire. În cele din urmă, intră Depozitare, găsi Magazin Google Play din nou, și date clare.
 • Asta ar trebui să vă permită să vedeți Hulu în Play Store. Și dacă nu, repetați forța de oprire și de ștergere a datelor.

Cum să configurați Hulu în Canada în 2019 pe Amazon Fire TV Stick

Spre deosebire de aprecierile Chromecast, Amazon Fire TV Stick permite descărcări de aplicații, ceea ce înseamnă că puteți obține un VPN pe acesta, oferindu-i un avantaj major..

Dar să înființi Hulu în Canada pe Amazon Fire TV Stick este de fapt al doilea lucru cel mai greu din acest tutorial.

 • Accesați amazon.ca pe browserul dvs. web și conectați-vă la contul dvs. presa Contul tău și pe Conținut și dispozitive.
 • Acolo veți putea să vă schimbați regiunea. Trebuie să o schimbi pentru a fi în SUA, desigur.

Problema pe care o puteți avea aici este că, în timp ce s-ar putea să vă schimbați regiunea, este că dacă încercați să descărcați Hulu, este posibil să aveți o problemă, deoarece puteți primi o eroare. Acest lucru se datorează faptului că Hulu nu este disponibil în Canada și faptul că aveți un card canadian adăugat.

Aceasta poate să nu fie o problemă pentru unii, însă depinde de banca / cardul lor, dar de ceva care ar putea fi o problemă. Cu toate acestea, având în vedere că aveți nevoie de un card american pentru a configura Hulu în Canada în 2019, aceasta nu ar trebui să fie o problemă atât de mare pentru dvs..

Va trebui să vă deconectați de pe contul dvs. Amazon pe Fire TV Stick sau Cube pentru ca locația dvs. să fie actualizată în orice mod. Pentru a face acest lucru, accesați dispozitivul dvs. la Setări urmat de Contul meu, și Cont Amazon. Și, în sfârșit, apăsați pe Deregister. Asta va solicita să vă conectați din nou.

După aceea, ar trebui să poți descărca și accesa Hulu în Canada în 2019 sau în orice alt an.

Acesta este motivul pentru care Hulu nu este disponibil în Canada și cum să configurați Hulu în Canada în 2019

Am explicat de ce și am explicat și modul de configurare. Sperăm să vă rezolvăm problemele și, dacă nu, să vă adresați serviciului nostru premiat pentru clienți. Te vom ajuta!

Și, între timp, consultați celelalte tutoriale pe blogul nostru. Oricare ar fi platforma de divertisment pe care ai nevoie să o accesezi, am scris în mare parte despre asta și, dacă nu am făcut-o, anunță-ne!

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me