Cum se instalează Kodi pe Amazon Fire TV Stick fără computer

Cum se instalează Kodi pe Amazon Fire TV Stick fără computer

De Michael Smolski, 2018-01-04 16:31:22 în Divertisment
Chromecast este excelent pentru streaming de conținut, dar nu este nimic comparativ cu stick-ul Amazon Fire TV. De ce? Pe măsură ce puteți instala aplicații Android pe ea. Da, puteți chiar instala Kodi pe stickul Amazon Fire TV. Aceasta aduce libertate pe care multe dispozitive nu le au.


Dar asteapta. Dacă puteți instala aplicații Android, nu puteți pur și simplu să accesați aplicația Amazon și să descărcați Kodi, așa cum v-ar face pe telefonul dvs.? Sună corect până când îți dai seama că există o captură. Amazon permite doar instalarea aplicațiilor aprobate pe Fire TV Stick.

Dar, deoarece este posibil să instalați aplicații pentru Android, este posibil să instalați și Kodi pe stick-ul Amazon Fire TV. Trebuie să fie lăsată în jos.

Cum se instalează Kodi pe Amazon Fire TV Stick fără computer cu ES Explorer

În primul rând, porniți televizorul și selectați Amazon Fire TV Stick.
Cum se instalează Kodi pe Amazon Fire TV Stick fără computer
Acum, Kodi nu este o aplicație oficială pe Amazon Fire TV Stick, prin urmare, nu o poți descărca ca orice altă aplicație.

Trebuie să intri Setări urmat de Sistem în cele din urmă, trebuie să atingeți Opțiuni pentru dezvoltatori.

Acolo trebuie să activați tot ce vedeți. ADB DEBUGGING, DEBUGING USB, APPS DIN SURSE NECUNOSCUTE.

După acest lucru, veți putea instala orice poate fi instalat pe Amazon Fire TV Stick și care nu este disponibil pentru descărcare pe Amazon Appstore.

Dar pentru a instala Kodi pe Amazon Fire TV stick, trebuie să descărcați această aplicație numită ES File Explorer. Este destul de popular cu 180 de milioane de descărcări globale. Pentru instalare, atingeți caseta de căutare și căutați-o tastând. ES File Explorer. Instalați-l și porniți-l.

Veți vedea un Adăuga butonul din partea stângă a ecranului. Faceți clic pe el și introduceți: http://kodi.tv.
Atunci trebuie să furnizați un nume. Introduceți doar orice doriți. În cele din urmă, faceți clic pe Adăugare.

Ce faci în continuare? Apasă pe numele pe care tocmai l-ai creat. Va afișa site-ul web Kodi. Trebuie să faceți clic pe butonul Descărcări secțiuni. Derulați pentru a găsi BRAŢ versiunea pentru Android. Apăsați Mai mult, urmate de Deschidere în browser. Descărcarea ar trebui să înceapă atunci.

În cele din urmă, deschideți fișierul și așteptați instalarea lui Kodi.

Cum se instalează Kodi pe Amazon Fire TV Stick Fără computer cu Apps2Fire pe telefon

Aceasta este probabil o abordare mult mai rapidă.

Încă o dată, trebuie să vă asigurați că toate opțiunile de dezvoltator sunt activate, așa cum ați văzut realizate cu prima metodă. Faceți acest lucru mergând la Setări urmat de Sistem urmat de Opțiuni pentru dezvoltatori.
Cum se instalează Kodi pe Amazon Fire TV Stick fără computer
DEBUGING ADB, DEBUGGARE USB, APPS DIN SURSE NECUNOSCITE, trebuie să fie activate.

În al doilea rând, intoarce-te la Sistem și atingeți Despre urmat de Reţea. Trebuie să scrieți IP-ul pe care îl va afișa Fire TV Stick.

Acum, de asemenea, trebuie să aveți Kodi pe telefonul Android împreună cu telefonul dvs. Apps2Fire pentru ca acest lucru să funcționeze.
Cum se instalează Kodi pe Amazon Fire TV Stick fără computer
Porniți Apps2Fire pe telefon și introduceți IP-ul stick-ului Fire TV după. Acum trebuie să încărcați Kodi. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe opțiunea Încărcare aplicații și selectați Kodi.

Asta e.

Conținut nelimitat dacă nu trăiești într-o locație proastă ....

Cu Kodi și alte aplicații furnizate pe stick-ul Amazon Fire TV, puteți viziona aproape orice, dacă locuiți în locul potrivit. Sigur, puteți urmări NBC-ul dvs., dar numai dacă sunteți în SUA. La fel și cu multe alte servicii. Cu excepția cazului în care aveți un VPN instalat, iar PrivateVPN se instalează ușor în mod imposibil pe Amazon Fire TV Stick.

Înainte de a intra în modul în care îl puteți instala, să mergem în ceea ce face o VPN. Vezi, o VPN este o rețea privată virtuală. Vă permite să fiți oriunde în lume, fără a vă deplasa. Vă conectați la unul dintre serverele oferite de companiile VPN, de exemplu, oferim 56 de locații server diferite, iar după ce faceți acest lucru, sunteți automat în acea locație fără a fi acolo.

Mergi la Categorii și apăsați pe Utilitate. Derulați în jos până găsiți PrivateVPN. Sau îl puteți căuta în caseta de căutare. Înainte de a o instala, accesați PrivateVPN.com și faceți un cont prin apăsarea butonului Cumpărați. După înregistrare, introduceți detaliile în aplicație. Apoi alege un server la alegere și ești bine să mergi!
Cum se instalează Kodi pe Amazon Fire TV Stick fără computer
Este destul de simplu să instalezi kodi pe Amazon Fire TV Stick.

Doriți să instalați Netflix pe Kodi? Există un ghid în acest sens.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me