Cum se instalează Alluc Addon pe Kodi – 2018 – cel mai simplu mod

Cum se instalează Alluc Addon pe Kodi - 2018 - cel mai simplu mod

De Michael Smolski, 2018-01-22 10:54:29 în Divertisment
Deci doriți să instalați addon-ul Alluc pe Kodi? Grozav. Este un site web de partajare a linkurilor care oferă linkuri către aproape toate tipurile de videoclipuri disponibile pe internet. Vorbim de 80 de milioane de videoclipuri. Este ca un motor de căutare, dar pentru videoclipuri. Pe de altă parte, Kodi este unul dintre cei mai populari play-media open-source. De asemenea, este aproape imposibil să instalați suplimentul Alluc pe Kodi dacă încercați să căutați cum să îl faceți pe Google. Ai o postare mare pe blog. Pare util. Dar nu merge. Acesta este motivul pentru care am decis să creăm propria noastră versiune a acestei postări pe blog, care vă va ajuta să instalați addon-ul Alluc pe Kodi care funcționează de fapt..


Cum se instalează Alluc Addon pe Kodi - 2018 - cel mai simplu mod

Dar înainte de a intra în modul de instalare, trebuie să știți câteva lucruri.

Alluc este legal? Este legal să instalați Alluc Addon pe Kodi?

Majoritatea țărilor sunt de acord că descărcarea și găzduirea a ceva este ilegală. Alluc nu găzduiește nimic. Este doar un director de link-uri către site-uri care găzduiesc conținut. Aceasta înseamnă că este complet legal să o folosești.

Conținutul pe care îl considerați este important. Dacă doriți să instalați Alluc on Kodi pentru a utiliza conținut ilegal, acesta ar putea fi ilegal, „ar putea”, deoarece depinde doar de locul în care locuiți. Alluc oferă linkuri către conținut pe care îl puteți transmite apoi. Unele dintre ele sunt legale. Unii nu. În majoritatea țărilor, este încă legal să urmărești conținut ilegal, ca de exemplu, conținut la care încărcătorul nu are drepturi, dar pe care nu îl descarci sau găzduiești, ci pur și simplu stochează temporar.

Cu toate acestea, streamingul și legea se schimbă lent pe tot globul și, în funcție de locul în care vă aflați, regulile vor diferi. Transmiterea și legalitatea este un subiect complex. În UE, din 2017, este ilegal să transmiteți conținut care nu este legal pe un site web pe care îl urmăriți dacă știți că nu există acolo legal. Nu veți fi pedepsit ca și când ați comis o infracțiune, dar există posibilitatea ca proprietarul drepturilor să vă dea în judecată. Ar fi similar cu când ai primit muzică de la prieteni prin Bluetooth, când erai mai tânăr. Nu era legal, dar nu aveam de a face cu consecințe grave.

Acum, PrivateVPN nu susține utilizarea conținutului ilegal, ci doar educă ceea ce este legal și nu legal și care sunt consecințele.

În funcție de locul în care vă aflați și de ceea ce doriți să faceți, este posibil să nu fie înțelept să instalați Alluc pe Kodi.

Ce se întâmplă dacă nu știți dacă este legal

Legea UE prevede că dacă știți că transmiteți ceva ilegal, atunci încălcați legea. Ce se întâmplă dacă nu știți dacă ceva este legal sau nu?

Dacă alegi să îți asumi șansele, ar trebui să rămâi criptat. Furnizorii de Internet vă monitorizează online activitatea. Uneori, Guvernul face și el. Oh, și dacă sunteți într-un hotel sau într-un apartament, faceți și voi. Ei bine, dacă nu ești criptat.

Și cum rămâi criptat? Utilizați o rețea privată virtuală, care se numește și VPN. Este personal. Este virtual. Odată ce te conectezi, IP-ul tău este schimbat. Dar tot ceea ce faceți și accesați este, de asemenea, criptat și nu poate fi văzut de guvern, furnizor de internet sau de către oricine este responsabil de conexiunea la internet la care sunteți conectat. Și puteți chiar să vă schimbați locația fără a vă deplasa atunci când sunteți conectat la un VPN.

PrivateVPN vine cu cod de criptare AES de 256 biți de grad militar cu cheie DH 2048 biți. Cel mai probabil nu știți ce înseamnă asta, ci Guvernul american folosește același tip de securitate. Și trebuie să stea mult mai în siguranță decât tine. Ei bine, sperăm că o vor face.
Cum se instalează Alluc Addon pe Kodi - 2018 - cel mai simplu mod
Mai multe despre cum să instalați un VPN după ce aflați cum să instalați addon-ul Alluc pe Kodi.

Cel mai simplu mod de a instala Alluc Addon pe Kodi

Majoritatea postărilor de pe blog pe acest subiect vă vor spune că, dacă doriți să instalați addon-ul Alluc pe Kodi, va trebui să descărcați un anumit depozit. S-ar putea să faci asta. Suntem siguri că am încercat mai multe depozite care au pretins să-l ofere pentru a vedea care este cel mai bun de utilizat, dar se pare că aproape nici unul nu funcționează.

Fie nu funcționează, fie funcționează odată ce le descărcați, dar nu au deloc semne de Alluc. Am încercat 5 depozite diferite. 3 dintre ei nu au funcționat. 2 nu aveam suplimentul Alluc.

Unul dintre cei care au funcționat a necesitat descărcarea unui alt depozit după ce ați descărcat un aparat respirator. Părea promițător. Până, nu. Alluc era acolo.

Dar apoi a venit o scânteie. Un gand. „De ce oricum trebuie să instalați toate aceste depozite?„Poate că acestea sunt doar posturi sponsorizate folosite pentru ca oamenii să descarce un depozit Și atunci tocmai a venit.

De ce aș folosi un depozit dacă puteți instala fișiere zip direct de la Kodi fără probleme?

Toată lumea a încercat să complice excesiv ușorul.

Iată cum procedați:

 • Deschideți Kodi. Ei bine, da, desigur, trebuie să faceți asta dacă doriți să instalați suplimentul Alluc pe Kodi.
 • Intra Sistem. Este o pictogramă de viteză în partea de sus a ecranului. Seamănă mai mult cu un Setări buton decât a Sistem buton, dar vom rămâne Sistem.

Cum se instalează Alluc Addon pe Kodi - 2018 - cel mai simplu mod

 • În partea de jos a ecranului, va exista și un Sistem buton. Apasă pe ea. Mergi la Add-on-uri. presa Surse necunoscute.
 • Apoi, trebuie să părăsiți Kodi și să accesați un browser web, în ​​mod ideal pe computer și accesați acest link: https://kodi-addons.club/addon/plugin.video.alluc.api/1.2.10
 • Descarcă Alluc de acolo.

Alternativ, puteți căuta Alluc Kodi.zip pe internet dacă acea legătură nu mai funcționează sau așa.

Această metodă vă va salva o mulțime de probleme de a trece prin diferite depozite care nu au ceea ce doriți, care este Alluc în acest caz..

Cum se instalează Alluc Addon pe Kodi pe un computer

 • După ce descarci Alluc.zip, verificați unde se află.
 • Apoi, întoarce-te în Kodi și apasă Add-on-uri urmat de Instalați din fișierul zip.
 • Acolo trebuie să localizați locația Alluc.zip.
 • După ce îl localizați, apăsați pe el și asta este.

Dacă doriți să instalați Alluc addon pe Kodi, este de fapt atât de simplu.

Cum se instalează Alluc Addon pe toate celelalte dispozitive

 • Dacă vă aflați pe telefon, îl puteți instala, de asemenea, ca pe un computer. De fapt pe orice dispozitiv din care puteți descărca cu ușurință lucrurile.
 • Dar pe alte dispozitive, poate fi necesar să conectați o unitate USB la computer și să transferați Alluc.zip direct în el.
 • Pentru a face acest lucru, trebuie să conectați unitatea USB la dispozitivul Kodi. Și apoi mergeți la Add-on-uri urmat de Instalați din fișierul zip, și localizarea acelei unități USB și Alluc.zip. În cele din urmă, va trebui să apăsați pe el, și asta este.

Cum se instalează un VPN

Dacă utilizați un Amazon Fire Stick, există o explicație despre cum să o faceți în postarea noastră recentă. Dacă aveți ceva diferit de Fire Stick, dispozitiv mobil sau computer, atunci există și un ghid despre asta, verificați-l.

Dar dacă aveți un dispozitiv mobil sau un computer, este extrem de simplu.

 • În primul rând, trebuie să accesați site-ul PrivateVPN și să apăsați butonul Cumpărați în partea dreaptă sus a ecranului.
 • Apoi, trebuie să completați câteva detalii.
 • În cele din urmă, trebuie să accesați secțiunea Descărcare din partea de jos a paginii sau, în schimb, pur și simplu mergeți la magazinul de aplicații și căutați PrivateVPN.
 • Instalați-l.
 • Conectați-vă la ea.

Cum se instalează Alluc Addon pe Kodi - 2018 - cel mai simplu mod
Si asta e.

Concluzie - Este ușor să instalați Alluc Addon pe Kodi

Este foarte ușor, după ce nu utilizați depozite care nu au Alluc. Descărcați-l direct și veți economisi mult timp.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me