Cum se înființează Hulu în Canada în 2018

Cum se înființează Hulu în Canada în 2018

De Michael Smolski, 2018-04-18 14:01:07 în Divertisment


Doriți să știți cum să înființați Hulu în Canada în 2018? Pe buna dreptate. Netflix ar putea fi cea mai bună alegere pentru divertisment, deoarece este disponibil în mai multe țări decât orice alt film & Platforma de difuzare a emisiunilor TV, dar Netflix nu este Hulu. Cu excepția cazului în care urmăriți una dintre emisiunile originale ale Netflix, este foarte probabil să nu puteți urmări un nou episod al unei emisiuni mult timp. Netflix nu este la fel de grozav la Hulu când vine vorba de a fi actualizat, dar este mult mai mare când vine vorba de a arăta lucruri de pe planetă, întrucât Hulu nu este deloc disponibil în afara SUA.

Ei bine, citiți despre cum să înființați Hulu în Canada în 2018, deci Hulu urmează să vă fie disponibil!

Cea mai grea parte dacă doriți să configurați Hulu în Canada

Configurarea like-urilor americane Netflix în Canada este relativ ușoară. Totuși, Hulu este o poveste complet diferită. Vedea, dacă doriți să accesați un serviciu de streaming, de cele mai multe ori, trebuie doar să vă schimbați locația. Acest lucru se poate face fără a merge într-o țară, și mai mult despre asta mai târziu, dar când vine vorba de Hulu, nu este suficient. Și asta este foarte greu.

Pentru a utiliza Hulu, aveți nevoie de un card american. Orice altceva nu va fi acceptat. Și asta face incredibil de greu să folosiți Hulu în Canada sau oriunde.

Cu toate acestea, există câteva modalități de a face. Prima metodă implică a avea prieteni americani. Dacă cunoști pe cineva care locuiește în SUA, întreabă-i dacă poți folosi cardul. Sau, mai degrabă, roagă-i să-l configureze Hulu pentru tine, folosind cardul lor și apoi să-l scoată. Nu vă trebuie decât un card american pentru a vă înregistra. Puteți plăti prin carduri cadou mai târziu.

A doua opțiune? Pentru a obține un card preplătit din SUA. Fie că mergi acolo într-o călătorie sau dacă îți cumperi unul online. Cercetarea este recomandată, deși Hulu are puterea de a bloca o carte. Doar fiți conștienți de faptul că nu orice card preplătit va funcționa. Obținerea unei cărți fizice crește probabil probabilitatea ca o carte să lucreze cu Hulu în comparație cu o carte virtuală, dar o carte virtuală poate face procesul mai rapid, deoarece nu va trebui să aștepți atât de mult.

Partea cea mai importantă dacă doriți să configurați Hulu în Canada

Obținerea unui card este cel mai dificil proces atunci când vine vorba de configurarea Hulu, dar acest lucru este important doar pentru crearea unui cont. Cu toate acestea, contul dvs. trebuie să funcționeze.

A-l face pe Hulu să creadă că sunteți în America este cel mai important lucru atunci când vine vorba de utilizarea Hulu în Canada, de parcă Hulu nu crede că sunteți în SUA, nu vă va permite. Acesta este motivul pentru care serviciul nostru este crucial. Dacă nu vrei să mergi în SUA de fiecare dată când folosești Hulu, trebuie să fii în SUA practic. Faceți asta folosind un VPN.

Serviciul nostru se numește PrivateVPN, iar serverele noastre americane vă vor permite să utilizați Hulu, dar avem și multe altele din întreaga lume care vă vor permite să urmăriți like-urile BBC, ITV, Cupa Mondială viitoare și multe altele.

Dar asigurați-vă că faceți check-in cu asistența noastră pentru a afla dacă orice doriți să utilizați funcționează cu serviciul nostru.

 • Pentru a obține PrivateVPN, apăsați butonul Cumpărați în partea dreaptă sus a ecranului și înregistrați-vă cu procesul nostru de înregistrare în 3 pași. Apropo, și, apropo, dacă lucrurile nu vă plac, aveți 30 de zile pentru a primi o rambursare completă.
 • Accesați secțiunea Descărcare din partea de jos a paginii noastre și descărcați versiunea potrivită pentru dispozitivul dvs..
 • În cele din urmă, instalați-l și deschide PrivateVPN și conectați-vă la unul dintre serverele Hulu care funcționează.

În acest moment, serverele Hulu funcționale sunt apelate New York 1 și Buffalo. Dar veți vedea ce servicii sunt acceptate în timp ce parcurgeți serviciile oricum.

Probabil că nu ar trebui să vă înregistrați pe Hulu până când nu vă conectați la un server VPN.

Partea de înregistrare

Înregistrarea este destul de simplă, dar trebuie să știi un lucru. În timpul înregistrării, trebuie să furnizați un cod poștal american valabil. Pentru asta, căutați un fel de generator de coduri zip pe Google și utilizați ce este generat pentru dvs..

Configurarea Hulu pe dispozitivele Android

Dacă doriți să configurați Hulu în Canada pentru a-l urmări pe smartphone, trebuie să schimbați și adresa de facturare a magazinului dvs. Play.

 • Pentru a face acest lucru, mergeți la payments.google.com și faceți clic pe Setări.
 • Apăsați pe simbolul care arată ca un creion lângă țara dvs. actuală. Va apărea un text care vă solicită să creați un profil nou.
 • presa Continua urmată de alegerea SUA ca țară dvs. și confirmă-o apăsând Continua din nou.
 • Apoi, trebuie să furnizați o adresă americană cu un cod poștal. Utilizați aceeași metodă menționată la înregistrarea Hulu prin găsirea unui generator pe internet. Majoritatea acestor generatoare vă oferă o adresă.
 • În cele din urmă, du-te la Setări urmat de Aplicații. Găsiți Google Play Store și apăsați Forță de oprire urmat de Depozitare iar butonul din capace, DATE CLARE.

Faceți toate acestea în timp ce sunteți conectat la un VPN. Și dacă acest lucru nu funcționează. Repetați datele de ștergere și forța opriți din nou aplicația și, desigur, așteptați câteva minute.

Configurarea Hulu pe dispozitivele iOS

Pe dispozitivele Apple, dacă vă schimbați adresa, veți pierde aplicațiile. În schimb, trebuie să vă faceți un cont nou. Desigur, în timp ce este conectat la un VPN.

 • Pentru a vă face un cont nou, deconectați-vă din contul iCloud curent și accesați-vă Setări urmat de icloud unde veți vedea un buton legat de crearea unui nou ID Apple.
 • Apoi, trebuie să vă înregistrați. Nu este la fel de simplu ca înregistrarea noastră la noi, dar ar trebui să o poți face fără probleme.
 • Utilizați un generator de cod poștal atunci când vi se solicită să furnizați o adresă, precum mențiunea menționată în modul de instalare Hulu pe Androids.
 • Pentru plată, selectați Nici unul. Este posibil să fie necesar să furnizați și un număr american, pentru căutarea unui generator de numere de telefon din SUA.
 • După ce vă faceți un cont, ar trebui să puteți vedea Hulu în App Store. Desigur, vă puteți conecta la vechiul dvs. cont iCloud după.

Acesta este modul de a configura Hulu în Canada în 2018

Ai vrut să știi cum să înființezi Hulu în Canada, așa o faci. Nu este chiar atât de greu, cu condiția să obțineți acces la un card american. Dacă nu, este practic imposibil. Era acum câțiva ani. Dar bine ați venit în 2018. Totuși, atunci când veți trece această problemă, este ușor. Tot ce trebuie să fiți conectat este PrivateVPN, oh și, desigur, trebuie să plătiți facturile Hulu.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me