Cum se folosește American Netflix în Canada în 2018

Cum se folosește American Netflix în Canada în 2018

De Michael Smolski, 2018-02-18 09:35:50 în Divertisment
Deci vrei să folosești American Netflix în Canada? Desigur pentru că, probabil, trăiești la 20 de mile în afara SUA și ai un prieten care locuiește la doar 40 de mile distanță de tine în SUA. Îl vezi pe acel prieten în fiecare zi și de multe ori stai în casele celuilalt. Amândoi iubiți Netflix. Și într-o zi ai decis să faci seri de emisiuni TV. Tot acest eveniment a început la casa prietenilor tăi. Prietenul tău a venit apoi a doua zi. Pentru a vedea că emisiunea TV pe care o vizionați nu era disponibilă în Canada. Și aceasta este realitatea tristă pentru mulți oameni. Vecinii de pe hartă, dar totuși completează lumi complet diferite atunci când vine vorba de conținut. Acesta este motivul pentru care probabil doriți să utilizați Netflix american în Canada și vă vom arăta cum puteți face acest lucru în 2018.


Cum se folosește American Netflix în Canada în 2018
Începând cu 3 noiembrie 2017, Statele Unite au prezentat 1157 de emisiuni TV și 4953 de filme pe Netflix. Canada are doar 623 emisiuni TV și 2562 de filme. Ar putea fi mai rău pentru tine dacă nu ești în Canada. Irlanda are doar 544 de emisiuni TV și 2419 de filme. Dacă sunteți în Franța, aveți doar 387 emisiuni TV și 1485 de filme. In Polonia? Aveți doar 206 de emisiuni TV și 555 de filme. În timp ce toate aceste țări oferă încă un număr mare de filme, acel spectacol TV mai puțin ar putea însemna că nu puteți viziona emisiunea pe care vroiați cu adevărat să o vizionați. Din fericire, nu contează unde locuiești dacă vrei să folosești Netflix american, cu condiția să nu te afli în China și probabil, de asemenea, Rusia și Iran, ca să nu mai vorbim de Coreea de Nord, desigur.

Folosiți American Netflix în Canada în 2018

Da, cea mai evidentă opțiune ar fi trecerea în SUA. Dar cine vrea să călătorească într-o țară, chiar dacă este la doar 10 minute pentru a vedea o emisiune TV? Ei bine, va trebui să intrați în SUA pentru a urmări American Netflix indiferent de locul în care vă aflați. Din fericire, cu tehnologie, o puteți face fără a vă deplasa deloc.

A avea o rețea privată virtuală (VPN) este cheia pentru asta. Cum functioneazã? Un VPN permite IP-ului dvs. să fie într-o altă țară conectându-vă la un server dintr-o altă țară și, în acest caz, în SUA în loc de Canada, Marea Britanie sau oriunde v-ați afla.

Majoritatea oamenilor utilizează rețelele private virtuale pentru servicii precum Netflix, dar au, de asemenea, multe alte avantaje decât divertisment, securitate, de exemplu. Criptarea VPN împiedică activitatea dvs. de internet să fie văzută de guvern, de furnizorul de internet și de persoanele din jurul vostru. Poate că nu îl știi, dar toată lumea din jurul tău poate vedea ce ești, indiferent dacă te afli în Starbucks sau la aeroport, odată ce te-ai conectat la un Wi-Fi public. PrivateVPN oferă tot ce este mai bun când vine vorba de aceasta, cu o cheie de criptare de 256 biți, care este aproape imposibil de fisurat.

Dar cum configurați un VPN pentru a utiliza American Netflix în Canada?

Cum se folosește American Netflix în Canada în 2018

Desigur, veți avea nevoie de o aplicație și veți avea nevoie de un cont.

  • Să începem să ne gândim la ce dispozitiv intenționați să utilizați American Netflix. Dacă intenționați să utilizați un dispozitiv bazat pe Android sau iOS, căutați PrivateVPN în magazinul dvs. de aplicații și instalați-l.
  • Pe computer sau Mac, pur și simplu mergeți în partea de jos a paginii noastre și apăsați Download pentru a găsi versiunea potrivită. PrivateVPN funcționează de asemenea cu Amazon Fire TV Stick. Mergi la Categorii apoi apăsați pe Utilitate. Derulați și veți găsi.

După ce descarci aplicația, creează-ți un cont. Puteți face acest lucru pe site-ul nostru apăsând butonul din partea din dreapta sus, indicând Cumpărați. Este foarte rapid să vă înregistrați cu un proces simplu în 3 pași.

  • Aveți aplicația. Ai contul tău. Desigur, l-ai deschide. nu face.
  • Mai întâi dezactivați aplicația Netflix dacă o aveți pornită. În caz contrar, acest lucru nu ar putea funcționa imediat. Și dacă urmărești de pe browserul tău de internet, ar putea fi necesar să îți cureți și memoria cache.
  • În cele din urmă, va trebui să vă conectați la un server. În prezent, când vine vorba de serverele noastre americane, Buffalo, New York City 1 și Los Angeles lucrează pentru Netflix.

Dar așteaptă, Netflix nu este inteligent?

De fapt, așa sunt. Netflix încearcă să distrugă posibilitatea de a utiliza un VPN de ceva vreme acum, iar uneori eforturile lor funcționează. Dacă aveți vreodată probleme în utilizarea American Netflix în Canada în 2018, descărcați filmul sau emisiunea TV pe care doriți să o vizionați pe Netflix și puneți telefonul sau dispozitivul în modul avion sau opriți-vă datele Wi-Fi și celulare, acest lucru va evita orice probleme..

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me