Cum se deblochează italianul DAZN (funcționează peste tot)

Cum se deblochează italianul DAZN (funcționează peste tot)

De Michael Smolski, 02-05-2019 11:32:49 în Divertisment


Vrei să deblochezi DAZN-ul italian pentru a putea urmări aprecierile Serie A în italiană? Pe blogul nostru, am împărtășit modul în care puteți debloca DAZN-ul canadian de multe ori înainte, dar astăzi vă vom ajuta să deblocați DAZN-ul italian cu o metodă care funcționează peste tot, în timp ce DAZN-ul canadian are mult conținut, fiecare regiune are ceva exclusiv.

Există 3 pași pe care trebuie să îi faceți dacă doriți să deblocați DAZN-ul italian.

 1. Înainte de a putea debloca DAZN italian, va trebui să păcăliți DAZN să vă gândiți că sunteți în Italia.
 2. Trebuie să creați un cont DAZN italian care necesită un card italian (există alternative).
 3. Dacă doriți să vizionați pe stickul / cubul sau pe telefonul dvs. de pe Amazon Fire TV, va trebui să descărcați aplicația ceea ce nu este atât de ușor decât să intri în magazinul de aplicații.

Acestea sunt singurele 3 etape pe care trebuie să le faci. Pașii pot părea dificili imediat, în comparație cu hacking-urile conținutului Netflix pentru a urmări orice conținut Netflix, de exemplu, dar vom dezvălui pașii în cea mai simplă problemă posibilă, astfel încât să găsiți procesul de deblocare a DAZN italianului destul de simplu..

Făcând DAZN să creadă că sunteți în Italia pentru a debloca DAZN-ul italian

Acest pas nu este cel mai greu, dar este cu siguranță cel mai important. Fără a păcăli DAZN, nu veți putea nici măcar să încercați să faceți un cont DAZN.

Ceea ce ai nevoie este un VPN.

Citiți acest lucru pe un site VPN, probabil că ați dat seama că nu vom face această postare pe blog dacă serviciul nostru nu ar putea debloca DAZN-ul italian.

Dacă doriți să ne oferiți o șansă, oferim o garanție de înapoiere de 30 de zile și sincer, unul dintre motivele principale pentru care clienții noștri ne iubesc este că în loc să ne concentrăm pe furnizarea cât mai multor servere pentru, concentrați-vă pe furnizarea de servere de calitate. Servere care funcționează cu servicii pe care doriți să le deblocați, cum ar fi DAZN italian, așa că, în timp ce s-ar putea să nu avem 3.000 de servere, vom avea servere care funcționează cu ceea ce doriți să accesați, cum ar fi HBO ACUM pentru Game of Thrones sau cel mai Netflix regiuni posibile pe piață.

Motivul pentru care nu există multe ghiduri despre cum să deblocați DAZN-ul italian este acela că majoritatea serviciilor pur și simplu nu îl acceptă. PrivateVPN? Acceptă DAZN italian, canadian și american. Și da, le puteți accesa pe toate cu un singur cont.

În orice caz, cheia este să ai un VPN care să funcționeze cu DAZN italian. Dacă nu doriți să deblocați DAZN-ul italian, dar DAZN-ul canadian, în acest caz, atunci aveți nevoie de un VPN care să funcționeze cu DAZN canadian ș.a..

Crearea unui cont DAZN pentru a debloca DAZN italian

În ghidurile anterioare, am fi spus că aveți nevoie de un card din regiunea în care vă înregistrați pentru a vă face un cont. Și asta se aplică, dar cardurile canadiene și americane funcționează și ele.

Pe internet, există o concepție greșită în sensul că contul DAZN va funcționa numai cu regiunea în care vă creați contul. Înainte de a sprijini DAZN-ul italian și american, nu am putut testa această ridicolă teorie. Cu toate acestea, acum că susținem mai multe locații DAZN, punem teoria la încercare și se dovedește că oamenii care au scris acele ghiduri nu au încercat de fapt ce scriau. Puteți comuta între regiuni fără probleme, cu condiția să schimbați locația VPN.

Și asta face mult mai ușor să creezi un cont DAZN pentru a debloca DAZN italian, deoarece poți, de exemplu, să creezi un cont DAZN canadian sau american, dacă îți va fi mai ușor să obții una dintre aceste cărți, și atunci poți doar conectați-vă la un DAZN italian.

Cum obțineți cardul potrivit pentru a vă putea înregistra și debloca italian DAZN?

 1. Întrebați pe cineva cu un italian, american sau canadian dacă puteți utiliza cardul pentru a vă face un cont DAZN. În caz contrar, dacă au deja un cont DAZN, întrebați dacă îl puteți utiliza și poate oferi un alt serviciu în schimb.
 2. Obțineți un card preplătit emis în Italia, SUA sau Canada. Asigurați-vă că aveți bani pe ea. Cardurile goale nu sunt acceptate.
 3. Obțineți un card preplătit virtual emis în Italia, SUA sau Canada. Acest lucru este mult mai rapid decât obținerea unui card preplătit, dar nu neapărat la fel de reușit. Încă o dată, asigurați-vă că aveți bani pe card.

În afară de asta, înregistrarea pentru deblocarea DAZN-ului italian este ca și înregistrarea pe orice alt site.

După ce aveți un cont și utilizați PrivateVPN pentru a vă conecta la DAZN, fie că este vorba de unul dintre serverele noastre canadiene, serverele americane sau serverele italiene, veți putea debloca DAZN și aceasta este o metodă care funcționează peste tot.

Până când nu doriți să deblocați DAZN-ul italian pe telefonul dvs., pentru asta, trebuie să păcăliți magazinul de aplicații.

Cum se deblochează italianul DAZN de pe stickul / cubul Amazon Fire TV

Dacă doriți să vizionați DAZN pe Fire TV Stick, astfel încât să vă puteți bucura de sport pe ecranul mare, atunci începe prin a intra în contul Amazon pe browserul dvs. web.

Ceea ce va trebui să faceți va diferi în funcție de locul în care vă aflați, la urma urmei, acesta este un ghid care funcționează peste tot și datorită acestui lucru, scrierea pe Amazon ar putea diferi, deși, în general, este destul de similar.

 1. Treci peste Contul sau contul dvs. & liste cu mouse-ul sau faceți clic pe altfel.
 2. apăsați pe Gestionați conținutul și dispozitivele dvs..
 3. Schimbați-vă regiunea pentru a fi locul în care v-ați înregistrat contul.
 4. Accesați stick-ul dvs. Amazon Fire TV. apăsați pe Setări urmat de Contul meu.
 5. Anularea înregistrării. Va trebui să vă conectați din nou în cont.

Este posibil să fie necesar să furnizați detalii despre card din locația în care v-ați schimbat magazinul, în funcție de detaliile dvs. de plată curente pentru a putea descărca DAZN.

Cum deblochează DAZN italian pe dispozitivele Apple

Pentru a debloca italianul DAZN de pe dispozitivele Apple, trebuie să creați un cont iCloud nou.

În primul rând, deconectați-vă din contul curent, urmate de crearea unui cont bazat fie în Italia, SUA sau Canada. Nu contează care, așa cum am menționat deja, veți putea schimba DAZN pe care îl utilizați doar schimbând serverul dvs. PrivateVPN.

NU SCHIMBAȚI REGIUNEA CU CONTAȚIA ACTUALĂ! Dacă faci asta, vei pierde totul!

Cum deblochează DAZN italian pe dispozitivele Android

Pe dispozitivele Android, spre deosebire de dispozitivele Apple, trebuie să schimbi locația cu contul curent.

Iată un link către ghidul Google cu privire la modul de realizare. Asigurați-vă că vă schimbați locația pentru a vă afla într-o regiune acceptată de DAZN. În caz contrar, DAZN nu va apărea.

Acesta este modul de deblocare a DAZN-ului italian cu o metodă care funcționează oriunde

Ați găsit acest ajutor și ați primit PrivateVPN? Există multe alte servicii pe care le puteți utiliza deja, pe care le veți putea profita la maxim folosind un VPN. Consultați blogul nostru pentru asta sau contactați serviciul nostru pentru clienți!

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me