Cum se deblochează Hulu în Canada pe un iPhone

Cum se deblochează Hulu în Canada pe un iPhone

De Michael Smolski, 2019-11-25 09:15:35 în Divertisment


Vrei să blochezi Hulu în Canada pe iPhone? Hulu este unul dintre cele mai geo-limitate servicii de pe piață, ceea ce înseamnă că, chiar dacă sunteți chiar lângă SUA, nu veți putea să-l urmăriți fără câteva trucuri, chiar dacă unele site-uri cu clic-momeală ar putea sugera că acest lucru se schimba.

În acest ghid, vă arătăm cum deblocați de la zero Hulu în Canada. Majoritatea ghidurilor nu vă vor spune că, de asemenea, trebuie să creați un cont Hulu, care nu este atât de ușor precum crearea unui alt cont. Trecem prin toate astea.

Pașii pentru deblocarea Hulu de pe iPhone

Trebuie să fiți în stare să păcăliți gândirea lui Hulu că sunteți în SUA, trebuie să puteți crea un cont care necesită un card american, pe care există un sens invers și trebuie să descărcați aplicația Hulu care nu este ' este disponibil în magazinul canadian de aplicații Apple.

Deblocarea Hulu în Canada pe un iPhone de Fooling Hulu

În Canada, trebuie să-l faceți pe Hulu să creadă că sunteți în SUA.

Pentru asta, aveți nevoie de un VPN, care vă va permite să vă schimbați locația practic.

În acest caz, veți fi în SUA, în timp ce veți fi de fapt în Canada. Doar că nu este suficient de la sine. Dacă doriți să urmăriți Hulu în Canada, trebuie să vă conectați la serverul potrivit.

Vezi, Hulu este disponibil numai în SUA, deoarece are drepturi asupra unora din conținutul pe care acesta îl afișează doar în SUA. Între timp, o parte din conținutul propriu, o parte din el este licențiat în alte țări.

Hulu nu este capabil să afișeze mult conținutul său în afara SUA decât dacă a fost anularea acordurilor sau plata unor drepturi de streaming suplimentare, ceea ce de multe ori nu este posibil, deoarece alte companii din alte țări le au deja..

Dacă Hulu ar permite oamenilor să acceseze conținutul său în Canada cu ușurință, toată lumea l-ar folosi, și își vor încălca contractele în mod indirect, ducând la procese. Până la urmă, cine nu se gândește să plătească 6,99 USD pentru conținutul oferit de Hulu?

Drept urmare, Hulu, la fel ca alte platforme, au măsuri care blochează astfel Hulu în Canada, în majoritatea cazurilor, chiar dacă utilizați un VPN.

PrivateVPN? Nu are cele mai multe servere de pe planetă, dar se concentrează pe calitate, care este esențială pentru deblocarea serviciilor.

De fapt, PrivateVPN vine cu un proces gratuit de 7 zile, care nu solicită nici măcar un card, astfel încât să îl poți încerca singur.

Doar căutați PrivateVPN în Apple App Store, descărcați-l și conectați-vă la unul dintre serverele Hulu și sunteți bine să mergeți.

Cu toate acestea, Hulu are și un strat suplimentar de protecție, pe care majoritatea ghidurilor nu le menționează.

...Nevoia unui card american.

Crearea unui cont Hulu pe iPhone

Acum, există câteva moduri în jurul său, dar în cele din urmă, pentru a crea un cont Hulu pe site-ul Hulu, aveți nevoie de un card american.

Dacă locuiți în Canada, cel mai probabil aveți un prieten în SUA, întrebați-i, poate oferiți-vă să plătiți abonamentul și lăsați-le să creeze unul pentru dvs..

Există multe modalități de a o face.

În caz contrar, puteți merge pur și simplu pe căutarea unui card american. Unele site-uri web sunt mai puțin sigure, dar cu cercetarea potrivită, veți găsi serviciul potrivit,

Ne place personal să folosim Revolut, banca online, care este acum disponibilă în Canada. Revolut, din anumite motive, lucrează cu Hulu și ESPN+.

Nu știm dacă asta ar fi cazul pentru totdeauna, deoarece știți dacă oamenii citesc aceste postări, cineva ar putea cunoaște pe cineva care lucrează într-una din aceste companii, dar Revolut este probabil cel mai rapid și mai de încredere să încercați, deoarece oferă carduri virtuale și din moment ce poți să-ți accesezi cardul înainte de a fi livrat la tine.

Este o modalitate foarte bună de a accesa rapid și ușor Hulu și ESPN +.

Când vă înscrieți la un proces Hulu, indiferent de cardul pe care îl utilizați, asigurați-vă că există unele fonduri. Hulu ia o sumă mică pentru a verifica dacă cardul se înregistrează. Apoi îl pune înapoi.

După aceea, înscrierea la Hulu în Canada este relativ simplă. Este ca și cum te înscrii pe orice alt site. Doar asigurați-vă că furnizați un cod poștal american. Puteți căuta un cod poștal american pentru asta.

Acești doi pași vă vor permite să urmăriți Hulu în Canada și în afara Canada pe iPhone, dar aveți nevoie și de aplicația Hulu dacă doriți să urmăriți Hulu.

Cum să obțineți aplicația Hulu pe iPhone

Pentru a descărca Hulu pe iPhone în Canada, trebuie să schimbați locația Apple App Store pentru a fi în Canada.

  • Mergeți la dvs. Setări.
  • Deconectați-vă din contul iCloud.
  • Creați un cont nou cu locația dvs. setată în SUA.

Acest lucru vă va permite să descărcați Hulu pe iPhone.

Pur și simplu asigurați-vă că creați un cont nou, mai degrabă decât să vă schimbați locația cu actualul dvs., de parcă veți face acest lucru, veți pierde totul. Între timp, dacă aveți două conturi, puteți comuta între ele în orice moment și totul va fi în continuare pe telefon.

Alternativ, descărcați Google Chrome în schimb. Acest lucru vă va permite să porniți Site desktop, ceea ce vă va permite să utilizați Hulu pe iPhone direct din browserul dvs. web.

Acesta este modul de a urmări Hulu în Canada pe iPhone

Ai găsit acest lucru util? Avem multe alte ghiduri de deblocare a serviciilor cu PrivateVPN pe blogul nostru.

Încercați testul nostru de 7 zile și vedeți singuri câte servicii puteți debloca.

Scris de Michael Smolski.

Disclaimer:

Deși PrivateVPN funcționează cu Hulu, aceasta nu garantează că toate serverele Hulu vor funcționa cu Hulu în orice moment. Așa cum am menționat în acest ghid, Hulu face eforturi pentru a preveni funcționarea serviciilor VPN.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me