Cum se deblochează Facebook-ul când este blocat

Cum se deblochează Facebook-ul când este blocat

De Michael Smolski, 2018-05-30 09:34:36 în Divertisment


Am renunțat la Facebook acum doi ani. Există oameni ca mine, și există și oameni care vor să știe cum să deblocheze Facebook-ul atunci când este blocat. Indiferent dacă Facebook-ul lor este blocat din cauza unui filtru web în școală sau când este conectat la un operator de telefonie mobilă sau dacă Facebook este blocat de guvernul unei țări.

Motivul? Nu contează. Ceea ce contează este că doriți să deblocați Facebook-ul atunci când este blocat și că indiferent dacă este blocat de o școală sau de un guvern, este complet posibil.

Ce ar trebui să știți despre Facebook înainte de a-l debloca

Probabil doriți să utilizați Facebook, deoarece îl considerați un instrument excelent pentru comunicare. Si e. Dar fiți conștienți. Facebook are mari defecte de confidențialitate despre care am vorbit anterior. Câteva săptămâni mai târziu Facebook măcar explică totul mai bine.

Dar adevăratul motiv pentru care ar trebui să vă gândiți dacă Facebook este potrivit pentru dvs. este acela Facebook este ca această mare sursă de știri. Și știrile adoră să fie negative, deoarece capătă mai multă tracțiune. Cu excepția cazului în care urmăriți și citiți știrile, alegeți, pe Facebook, nu aveți de ales și, din această cauză, este cam 24/7. Un accident de avion. O împușcare. Văzând toate acestea tot timpul, are un impact mare asupra vieții tale.

Dacă aveți de-a face cu probleme, gândiți-vă dacă Facebook este potrivit pentru dvs. Blogul nostru conține despre conținut despre accesarea altor site-uri care ar putea fi blocate în țara dvs. Poate că acestea vor fi mai bune pentru tine. Telegram, de exemplu.

Și dacă este, excelent, este un instrument minunat pentru comunicare fără îndoială. Cu excepția cazului în care trăiești în genul China și restul familiei tale locuiește în Statele Unite, Facebook este blocat în China, ceea ce face tehnologie care să ajute la comunicare absolut inutilă.

Deblocați Facebook-ul când este blocat nu de către guvern

Muncă, școală, bibliotecă, furnizorul de internet și așa mai departe. Dacă doriți să deblocați Facebook-ul atunci când nu este blocat de guvern, acest proces este mult mai frumos.

Haideți să explicăm.

Pentru a debloca Facebook-ul atunci când este blocat nu de către guvern, trebuie să faceți școala sau furnizorul de internet sau orice altcineva blochează Facebook sau orice site în această chestiune credeți că nu îl accesați.

Cum faci asta?

Ei bine, nu puteți spune like-urile furnizorului dvs. de internet că nu accesați Facebook, ci un site diferit, dar puteți face ca ceea ce accesați să pară o prostie pentru orice instrument de blocare.

Dacă ceva pare „prostii”, atunci nu este Facebook.

Și asta vă trebuie.

Facebook nu poate fi blocat dacă nimeni nu știe că îl accesați.

Și la asta ajută un VPN cunoscut și ca rețea privată virtuală.

Descărcați clientul nostru PrivateVPN urmat de conectarea la unul dintre serverele noastre și tot ceea ce faceți pe internet este criptat cu criptare de 256 biți.

Dar motivul pentru care este mai ușor să deblochezi Facebook-ul atunci când nu este blocat de către guvern este că te poți conecta la un server din țara ta cu serviciul nostru. Oferim servere în 56 de locații, dar asigurați-vă că verificați lista pentru a vă asigura că țara dvs. se află în ea.

Când vă conectați la un server din țara dvs., veți putea accesa tot ceea ce este disponibil în țara dvs..

Dacă nu vă conectați la un server din țara dvs., atunci puteți avea acces la mai mult conținut, sau mai puțin, în funcție de ce server vă conectați.

Deblocați Facebook-ul când este blocat de guvern

Aceasta este o problemă în China. Aceasta este o problemă în Iran. Și nu doar acelea.

Dacă doriți să deblocați Facebook-ul atunci când este blocat de guvern, trebuie să vă conectați la un server VPN dintr-o țară care nu blochează Facebook. Și aceasta este o listă mare de țări, astfel încât să nu aveți nicio problemă cu asta.

Așa cum am menționat mai devreme, conectarea la un server dintr-o țară diferită vă poate face mai puțin conținut disponibil. Dar când vine vorba de țări în care Facebook este blocat, aproape sigur va pune la dispoziție mai mult conținut.

Cum instalați PrivateVPN?

Faceți clic pe butonul Cumpărați în partea dreaptă sus a ecranului, urmând parcurgerea procesului nostru de înregistrare de 30 de secunde, care are o politică de rambursare de 30 de zile. Dacă Facebook nu funcționează pentru dvs., veți primi o rambursare dacă o solicitați în termen de 30 de zile.

După ce aveți un cont, descărcați clientul nostru și conectați-vă cu detaliile dvs. urmate de conectarea la un server din țara dvs. sau din afara țării dvs., în funcție de locul în care vă aflați și de ce sau de cine vă blochează accesul pe Facebook..

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me