Cum să vizionezi TVN Player în Marea Britanie

Cum să vizionezi TVN Player în Marea Britanie

De Michael Smolski, 22-01-2019 09:53:05 în Divertisment


Netflix este excelent, dar ce se întâmplă dacă tu sau părinții dvs. doriți să vizionați un jucător TVN în Marea Britanie? Acestea sau nu o puteți, deoarece este disponibilă doar în Polonia. Ei bine, cu excepția cazului în care cumpără un pachet special pentru persoane din afara Poloniei, nu veți putea viziona un jucător TVN în Marea Britanie. Și chiar dacă o faceți, nu veți avea totuși acces la întregul conținut de pe TVN Player, ceea ce înseamnă că plătiți în esență pentru acces la spectacole precum Kuba Wojewódzki la care puteți accesa gratuit atunci când vă aflați în Polonia.

Fie plătiți bani pentru conținut limitat, fie citiți ce avem de împărtășit, astfel încât să puteți urmări conținutul limitat, fără luptă de fiecare dată când vă schimbați locația și chiar dacă sunteți în afara UE. Această metodă vă va permite, de asemenea, să urmăriți IPLA în afara Poloniei, cu multe alte avantaje, cum ar fi posibilitatea de a accesa Netflix american.

Dar de ce nu poți viziona gratuit jucătorul TVN în Marea Britanie?

Dacă accesați player.pl sau căutați TVN Player pe Google și încercați să vizionați ceva pe TVN Player în Marea Britanie, veți primi doar ce vi se spune atunci când încercați să accesați like-urile BBC iPlayer în afara Regatului Unit, că nu poți din cauza problemelor de licențiere. Cu excepția faptului că pe BBC nu o poți face, pe Playerul TVN ei spun că poți plăti, astfel încât să poți face acest lucru.

Continuați să citiți pentru a afla cum să evitați asta.

Cum să vizionezi TVN Player în Marea Britanie

Pentru a viziona TVN Player în Marea Britanie fără a fi necesar să plătiți, trebuie să faceți TVN Player să creadă că vă aflați în Polonia. Este tot ce trebuie să faci.

Doar că nu este la fel de simplu cum s-ar putea crede, dar mai mult despre asta într-un minut.

Ajutăm oameni ca tine să acceseze conținut pe care în mod normal nu l-ai putea accesa din cauza geo-blocurilor. Fie că îi ajută pe oameni să acceseze site-uri blocate pe aeroporturile din China, ajutându-i pe oamenii să înființeze DAZN în Australia sau pur și simplu îi ajută pe oameni să urmărească Netflix-ul american în Marea Britanie, oricare ar fi, vă ajutăm.

Cum să faci jucătorul TVN să creadă că ești în Polonia pentru a viziona TVN Player în Marea Britanie?

Pentru a viziona TVN Player trebuie să aveți acest lucru numit VPN, care este o rețea privată virtuală și care vă permite practic să vă aflați într-o altă locație decât. De exemplu, PrivateVPN are 59 de locații server diferite, iar acest număr crește lunar.

Dacă doriți să urmăriți TVN player în Marea Britanie, înscrieți-vă la PrivateVPN, descărcați clientul nostru care este acceptat pe toate platformele majore, conectați-vă la un server polonez și urmăriți TVN Player în Marea Britanie.

Cum să vizionezi TVN Player în Marea Britanie pe dispozitive mobile

La fel ca în cazul majorității aplicațiilor cu geo-blocuri, TVN Player are și o aplicație disponibilă doar pentru descărcare pe piața poloneză, ceea ce este destul de stupid, având în vedere că unii ar putea plăti pentru un abonament, dar nu vor putea descărca aplicația pe dispozitivul lor mobil.

Dacă doriți să urmăriți TVN Player în Marea Britanie pe un dispozitiv mobil, aveți nevoie de o aplicație.

În ceea ce privește dispozitivele Apple, trebuie să vă deconectați din contul dvs. iCloud urmate de crearea unui nou bazat în Polonia. Dacă îți schimbi doar locația în contul curent, vei pierde totul.

În ceea ce privește dispozitivele Android, se aplică opusul. Trebuie să vă schimbați regiunea pentru a vă afla în Polonia în contul curent.

  • Pentru a face asta, mergeți la payments.google.com, Click pe Setări și apoi Țară.
  • Acolo selectați Polonia ca locație.
  • După ce faci asta, mergi la Setări, și apăsați pe Aplicații unde trebuie să găsiți Magazin Google Play, și apăsați Forță de oprire. În cele din urmă, în timp ce este încă înăuntru Setări, mergi la Depozitare, apăsați pe Aplicații, găsiți Magazin Google Play și faceți clic pe butonul din capace care indică DATE CLARE.

Acest lucru ar trebui să vă permită să descărcați TVN Player în Marea Britanie.

V-ar putea întreba „De ce PrivateVPN în loc de VPN diferit?”

În primul rând, nu există servicii VPN gratuite care furnizează servere poloneze funcționale. PrivateVPN nici nu este gratuit, dar a fost ales ca cel mai bun serviciu de valoare pentru 2018 și, cel mai probabil, va fi pentru 2019, dar în comparație cu cele mai populare servicii VPN din Polonia, PrivateVPN este cu mult înaintea timpului, la prețuri foarte similare. Dacă aveți nevoie de Stealth VPN dacă doriți să accesați conținut blocat în China, avem asta. Dacă doriți libertate în ceea ce privește criptarea sau protecția completă împotriva scurgerilor, PrivateVPN are asta.

Cel mai important pentru dvs., PrivateVPN este cel mai bun VPN pentru Netflix. Dacă doriți să urmăriți diferite regiuni ale Netflix din Marea Britanie sau Polonia, PrivateVPN acceptă cel mai mult, iar acest lucru nu este spus doar de noi, ci și încheiat de Comparitech pe baza a 5.000 de teste manuale. De asemenea, sprijinim toate celelalte platforme de divertisment importante, cum ar fi DAZN, Hulu și Amazon Prime, cu multe altele.

Și dacă încercați și decideți că nu oferim ceea ce doriți, oferim o garanție de returnare de 30 de zile.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me