Cum să vizionezi televiziunea americană online (chiar dacă în afara SUA)

Cum să vizionezi televiziunea americană online (chiar dacă în afara SUA)

De Michael Smolski, 26.08.2019 11:31:49 în Ghiduri


Doriți să vizionați televiziunea americană online chiar dacă în afara SUA? Este 100% posibil. Intrebarea? Ce televizor american doriți să vizionați, în special? Deoarece să alegem multe. În acest ghid, vom parcurge tot ceea ce contează atunci când vine vorba de vizionarea televiziunilor din SUA online și ne vom arunca în cum să vizionăm unele dintre cele mai populare canale de streaming, din SUA.

Ce trebuie să se întâmple pentru a urmări televiziunea americană online chiar dacă în afara SUA

Unele platforme de streaming sunt plătite, iar altele gratuite. La fel cum unii sunt mult mai ușor de acces, între timp, alții necesită răbdare.

Dacă vrei să te uiți la US TV Online, trebuie mai întâi să te întrebi ce cauți de fapt.

Căutați să aveți o grămadă de canale pe care să le vizionați sau căutați să puteți viziona unele dintre emisiunile dvs. preferate la cerere, imediat, având în același timp acces la meciurile de fotbal la care doriți să accesați?

În funcție de răspunsul la aceasta, metoda va diferi.

Dacă căutați să vizionați TV standard...

Atunci Hulu Live TV este cel mai bun răspuns al tău.

Este puțin mai ieftin decât o mulțime de furnizori de televiziune, dar vă permite să vizionați TV-ul american Online Online, oferindu-vă, de asemenea, contul Hulu standard, care vă va permite să vizionați emisiuni grozave, a doua zi după ce vor transmite aerul, fără a fi nevoie să așteptați un anumit timp. Cu Hulu, controlați, nu televizorul și ora la care canalul alege să difuzeze.

Cu toate acestea, la fel ca în cazul multor alți furnizori de televiziune, nu veți obține imediat tot ceea ce doriți.

De exemplu, dacă doriți să urmăriți și HBO, trebuie să plătiți pentru asta.

Și de aici trebuie să vă puneți întrebarea dacă TV standard, dacă este online sau nu, merită încă în 2019 sau 2020?

Dacă descompun o mulțime de canale la care aveți acces în acest moment cu pachetul TV, acestea sunt gratuite. Cele care nu sunt? De cele mai multe ori nu sunt disponibile, cu excepția cazului în care plătiți.

Un pachet TV standard? Nu include sporturile pe care doriți să le urmăriți. De asemenea, nu include o mulțime de canale grozave, cum ar fi HBO sau National Geographic.

Ce se întâmplă dacă ai putea viziona televiziunea americană online cheltuind mult mai puțini bani? Acesta este cel mai bun mod de a face acest lucru.

Urmăriți TV-ul american online chiar dacă în afara SUA pentru mai puțin decât cu un furnizor TV

Să ne dărâmăm la televizor.

În primul rând, ați obținut standarde precum NBC, CBS sau Fox, care sunt disponibile la TV, dar și online.

După aceea, cele două lucruri principale pe care veți dori cel mai probabil să le accesați sunt emisiuni TV / filme și sport.

Când vine vorba de sport, ESPN este o opțiune cunoscută la nivel mondial și care este disponibilă și online. Dar DAZN este, de asemenea, un jucător important pentru a considera că acesta nu este cel mai mare din SUA, deoarece arată doar sporturi de luptă, dar vă vom ghida cum să modificați asta, fie în SUA, fie în afara acesteia.

Filme și spectacole? Acolo vizionarea televiziunii americane online vă oferă un avantaj clar în privința vizionării unui televizor standard.

De ce ar trebui să plătești pentru a împrumuta un film sau altfel trebuie să te aliniezi programului cuiva de când va juca un film sau un spectacol? Nu sunt disponibil miercuri, dar sunt a doua zi. Ce acum?

Acolo platformele moderne de streaming fac o mare diferență și sunt mult mai ieftine decât atunci ceea ce ar trebui să plătiți dacă doriți să obțineți un abonament TV standard, care nu vă oferă tot conținutul pe care îl căutați, cu excepția cazului în care plătiți chiar mai mult pentru pachetele suplimentare care includ like-urile HBO.

Opțiuni?

  1. Netflix.
  2. Amazon Prime.
  3. Hulu.
  4. HBO ACUM.
  5. HotStar.

Aceste 5 opțiuni ar fi cele mai populare acum, dar vor fi lansate mai multe în curând. Disney lansează, de exemplu, propria sa platformă până la sfârșitul anului. (Aveți grijă să consultați postarea noastră de pe blogul Disney v Netflix când aveți o șansă.)

Care este cel mai potrivit pentru tine?

Dacă căutați ceva diferit de ceea ce oferă televiziunea standard, Netflix este o platformă interesantă care abordează conținut diferit de alții. Și, în timp ce a plătit în primul rând drepturi pentru a transmite fluxuri de conținut, datorită concurenței care a creat conținutul acum și a creat platforme de streaming, Netflix a început să creeze propriile emisiuni.

Și a făcut o treabă incredibilă cu producții precum 13 Reasons Why și Stranger Things care au atins peste 40 de milioane de fluxuri în primele zile disponibile..

Căutați ceva care să vă ofere un amestec de toate la un preț avantajos? Amazon Prime oferă filme, emisiuni, carte și chiar ceva muzică cu abonamentul său Prime. Și cel mai bun lucru? Transport gratuit. Dacă cumpărați deja cu Amazon, cumpărarea unui singur lucru pe lună va face ca Amazon Prime să merite așa cum este.

Hulu? Cu siguranță cea mai bună opțiune dacă doriți să vedeți emisiunile și filmele afișate la TV. Un lucru minunat în acest sens este că episoadele de pe transmisia TV au apărut doar la o zi după lansarea inițială, ceea ce nu a fost cazul Netflix, niciodată. Oh, și este incredibil de ieftin la doar 5,99 USD.

HBO ACUM? Ei bine, dacă aveți deja HBO cu abonamentul HBO curent și căutați doar să puteți viziona online, atunci HBO GO ar trebui să funcționeze pentru dvs. dacă sunteți în SUA și în câteva alte țări precum Polonia. HBO ACUM? Este pentru cei care nu au HBO în abonamentul lor curent.

De ce să iei HBO? Deoarece nu este vorba doar despre Game of Thrones. HBO este responsabilă pentru un număr mare de alte producții, cum ar fi Cernobil, care a fost clasată drept cea mai bună emisiune TV creată vreodată. Și bine, puteți citi totul despre asta într-unul din ghidurile noastre de pe blogul dvs..

HotStar? Poate cea mai puțin interesantă opțiune pentru cei mai mulți, dar una care conține un conținut gratuit, unele sporturi și unele emisiuni și filme indiene. Probabil cel mai unic pachet oferit.

Dacă aveți oricare dintre aceste platforme combinate cu o platformă sportivă precum DAZN vă va permite să vizionați TV-ul american online chiar dacă în afara SUA economisiți bani și să urmăriți exact ce doriți să urmăriți.

Cât privește în afara SUA, totuși? Continua să citești.

Cum să ne uităm la televizor online, dacă în afara SUA

Indiferent dacă doriți să urmăriți Fox sau Hulu, totul se coboară până la platforma pe care doriți să o urmăriți în afara SUA, crezând că sunteți în SUA.

Și pentru asta, aveți nevoie de un VPN.

Servicii VPN? Acestea vă permit să vă schimbați locația fără a vă deplasa. Cu un VPN puteți fi în SUA, indiferent dacă este de fapt în Marea Britanie, Australia sau oriunde altundeva din lume pentru asta.

Și aceasta este cheia pentru deblocarea platformelor precum Fox, Hulu și multe altele.

Cu toate acestea, cu acest lucru, în unele cazuri, veți avea nevoie de un card american pentru a vă înscrie. Nu este o problemă dacă ai deja una, ci o problemă dacă nu.

Cu toate acestea, acoperim aspectul cărților americane în toate ghidurile care necesită acest lucru, la fel cum acoperim toate celelalte etape necesare pentru a urmări emisiunile preferate, dacă este ghidul nostru pentru Hulu, DAZN, Amazon Prime, HBO și multe altele despre care am vorbit pe blogul nostru. Doar faceți clic pe link și veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie.

Și cel mai bun lucru? PrivateVPN este liber să încerce fără nicio limită. V-am putea spune doar că, în loc să ne concentrăm asupra cantității, ne concentrăm pe calitate și, prin urmare, toate cele mai populare platforme funcționează cu aceasta, ceea ce nu este cazul cu unele dintre serviciile care au mai multe servere decât PrivateVPN, dar de ce nu încercați doar afară pentru tine? Durează doar câteva clicuri.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me