Cum să vizionezi online TV italian (RAI TV, DAZN, Sky)

Cum să vizionezi online TV italian (RAI TV, DAZN, Sky)

De Michael Smolski, 09.09.2019, 20:41:25 în Ghiduri


Doriți să vizionați televiziunea italiană online? Indiferent dacă este pentru comentatorii mai emoționanți din fotbal sau pur și simplu pentru faptul că conținutul este în italiană, puteți viziona televiziunea italiană online, indiferent de locul în care vă aflați. Cu ajutorul unor platforme precum Rai Play / TV, Sky și DAZN, cu unele modificări, deoarece aceste platforme funcționează în prezent doar în Italia.

În acest ghid, vă vom arăta cum să păcăliți aceste platforme crezând că sunteți în Italia.

Cum să vizionezi online televiziunea italiană folosind RaiPlay

RaiPlay este cel mai popular serviciu de streaming italian care oferă atât un mix de sport, emisiuni TV și filme.

Si este singura platformă italiană care vă va permite să vizionați online TV italian gratuit, complet legal, fără a fi nevoie să accesați site-urile pline cu reclame malițioase și fluxuri ciudate.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a viziona online televiziunea italiană folosind RaiPlay este să creezi un cont RaiPlay gratuit și să-l păcăli pe RaiPlay să creadă că ești în Italia.

Cum îl păcăli pe RaiPlay să creadă că ești în Italia?

Folosind un VPN care vă va permite să vă aflați într-o altă țară, practic.

De îndată, merită menționat faptul că serviciile VPN gratuite nu sunt o opțiune dacă doriți să urmăriți televiziunea italiană online. Serviciile VPN gratuite sunt limitate la locații precum SUA sau uneori Marea Britanie și trebuie să vă conectați la un server italian.

Cu toate acestea, dacă vă place divertismentul, oricum ar putea merita să obțineți un VPN chiar dacă nu este gratuit, dintr-un singur motiv, VPN-ul potrivit poate debloca aproape tot conținutul și serviciile pe care doriți să le utilizați, oriunde v-ați afla.

Ați dorit vreodată să accesați un anumit show care a fost pe Netflix, dar pe Netflix american? Ai vrut vreodată să-l urmărești pe Hulu în afara SUA? Și ce se întâmplă cu DAZN, dacă DAZN-ul italian sau canadian? Acesta este tipul de servicii și conținut pe care PrivateVPN îl poate debloca.

Alegeți serverul la care doriți să vă conectați și acesta este. Te afli practic într-o altă locație și acum ai acces la conținut care altfel ar fi blocat în țara ta.

PrivateVPN? Nu este gratuit, dar este unul dintre cele mai apreciate servicii VPN de acolo, cu un proces complet gratuit de 7 zile fără riscuri și o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile.

Trebuie doar să vă înscrieți la procesul nostru și să vă conectați la RaiPlay.

Cheia pentru deblocarea RaiPlay cu un VPN? Pentru a vă conecta la serverul potrivit. Din păcate, nu este la fel de ușor să te conectezi la orice server italian pentru a urmări televiziunea italiană online. Serviciile precum RaiPlay sau Netflix trebuie să împiedice utilizatorii să urmărească conținut care nu au drepturile de a le afișa.

De ce cineva ar trebui să cumpere un abonament Starz doar pentru a urmări Power în SUA dacă îl poate urmări conectându-se la Netflix din Marea Britanie, cu abonamentul său actual? Problema este că Netflix nu a plătit pentru drepturile de a afișa aprecierile de pe Power on Netflix în SUA, iar dacă nu vor lua măsuri pentru a împiedica utilizatorii să îl privească în SUA, vor intra în probleme. Acesta este motivul pentru care majoritatea serverelor și serviciilor VPN nu funcționează cu majoritatea platformelor de divertisment.

PrivateVPN nu oferă mii de servere precum concurența noastră. Cu toate acestea, ne concentrăm pe a face ca serverele să funcționeze, la urma urmei, 51% dintre utilizatorii VPN îl folosesc pentru divertisment.

Conectându-vă la serverul nostru compatibil RaiPlay, veți putea urmări televiziunea online italiană pe orice dispozitive care acceptă servicii VPN.

Folosind o platformă care nu acceptă serviciile VPN? Din păcate, platforme precum Apple TV, Roku și Chromecast. Recomandarea noastră? Fie obțineți Amazon Fire TV Stick sau citiți ghidurile noastre despre instalarea unui VPN pe un router, care, deși nu este cea mai convenabilă opțiune, vă va permite să utilizați servicii VPN pe toate dispozitivele.

Cum să urmăriți online televiziunea italiană folosind DAZN

Când vine vorba de vizionarea sporturilor, RaiPlay oferă câteva opțiuni grozave, dar DAZN este un lider absolut atunci când vine vorba de vizionarea sporturilor online.

Nu este la fel de ușor să urmărești televiziunea italiană online folosind DAZN, așa cum este cu RaiPlay, dar, cu acest lucru, odată ce poți să-ți dai seama, vei putea accesa și DAZN-ul american și canadian folosind PrivateVPN, permițându-ți să accesezi cam tot conținutul sportiv pe care l-ați putea solicita vreodată.

Există trei pași pentru a urmări televiziunea italiană online, utilizând DAZN:

  1. Aveți un card emis fie în Canada, Italia, fie în SUA.
  2. Nebunește DAZN să crezi că te afli într-o regiune acceptată folosind PrivateVPN.
  3. Descărcați aplicația DAZN.

Dacă doriți să urmăriți online televiziunea italiană folosind DAZN, aveți nevoie de un card emis într-o regiune DAZN acceptată. Dacă sunteți din Italia sau ați locuit acolo în trecut, este posibil să aveți deja un card de emisiune italian. Chiar dacă nu, ar trebui să încercați mai întâi să folosiți cardul. S-ar putea să funcționeze sau să funcționeze acum în funcție de card și bancă.

Pentru cei care nu au cardul potrivit în acest moment, vă recomandăm să consultați ghidul nostru despre cum să deblocați DAZN-ul italian. Examină modul de configurare a DAZN mai în profunzime și oferă sugestii în privința obținerii cardului potrivit. Acest ghid vă va ghida, de asemenea, cum să instalați DAZN pe dispozitive care nu este atât de ușor, parcă aplicația DAZN nu apare în magazinele de aplicații ale țărilor care nu o acceptă.

Cum să vizionezi online televiziunea italiană folosind Sky

Pentru mulți, acesta va fi cel mai puțin probabil mod de a viziona televiziunea italiană online. Sigur, s-ar putea să furnizeze o varietate de canale frumoase, dar necesită să fiți un abonat Sky, care costă 29,99 euro începând cu o creștere a prețurilor pe viitor.

Dacă sunteți deja un abonat Sky, pentru a vă conecta la Sky Go, pur și simplu conectați-vă la unul dintre serverele VPN PrivateVPN dedicate Sky VPN și asta vă va permite să vizionați televiziunea italiană online cu Sky.

Cum să vizionezi online televiziunea italiană

Doriți să vizionați mai mult decât doar TV italian online? PrivateVPN vă va permite să accesați cele mai multe regiuni Netflix posibile și vă va permite să accesați toate platformele majore americane și non-americane, precum Hulu, DAZN, HBO GO, HBO ACUM, ESPN și multe altele despre care puteți citi pe blogul nostru.

Și puteți afla singur folosind studiul nostru de risc pe 7 zile complet.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me