Cum să vizionezi Netflix fără un televizor inteligent

Cum să vizionezi Netflix fără un televizor inteligent

De Michael Smolski, 2010-03-10 11:21:08 în Divertisment


Doriți să vizionați Netflix fără un televizor inteligent? Poate că aveți un televizor inteligent, dar doriți să accesați like-urile American Netflix, deoarece locația dvs. vă limitează cât mai mult conținutul? Această postare vă va permite să vizionați Netflix fără un televizor inteligent, dar nu doar atât, în această postare veți afla cum puteți viziona cel mai mult conținut Netflix posibil pe televizorul dvs., astfel încât să puteți beneficia la maxim de abonamentul dvs. curent.

Care sunt posibilitățile dacă doriți să vizionați Netflix fără un televizor inteligent?

  • Cea mai rapidă metodă de implementat va consta în conectarea laptopului la televizor cu un cablu HDMI pe care mai mult decât probabil îl aveți în jur. Această opțiune necesită prize în apropierea alimentării laptopului pentru o utilizare mai lungă, dar, în mod ideal, este și un cablu HDMI lung, astfel încât să puteți schimba emisiunile fără prea multă problemă. Această opțiune vă va permite, de asemenea, să accesați cel mai mult conținut Netflix posibil, deși aceasta nu este singura metodă. Mai multe despre asta mai jos.
  • Cumpărând like-uri de la Apple TV, Roku sau Chromecast. Acestea funcționează și vă vor permite să accesați cu ușurință alte platforme precum Hulu, dar nu vă vor permite să accesați cel mai mult conținut Netflix și nu sunt o opțiune grozavă dacă călătoriți și doriți să accesați conținutul preferat ca în al doilea rând, vă schimbați locația, o mare parte din conținutul pe care îl accesați în prezent va fi blocat din cauza faptului că nu este disponibil în locația dvs..
  • Prin obținerea unui Stick TV / Cub Fire. Aceasta este opțiunea noastră preferată datorită deschiderii Amazonului. Sunt mult mai deschise în ceea ce privește aplicațiile decât orice alte companii cu dispozitive similare pe care le poți conecta la un televizor. Prin conectarea Fire TV Stick la televizor, transformați televizorul într-un televizor inteligent, dar mult mai inteligent. Oricare ar fi platformele de divertisment care sunt blocate în țara dvs., puteți debloca practic cu Fire TV Stick.

Cum să urmăriți cel mai posibil conținut Netflix fără un televizor inteligent

Dacă locuiți în Canada, vă lipsește automat peste jumătate din conținutul oferit de Netflix american. Se înrăutățește doar cu cât ajungeți mai departe de SUA. 197 de emisiuni TV și 548 de filme pe Netflix este ceea ce veți obține dacă sunteți în India. Nu merită exact banii, nu?

Conectarea laptopului la un televizor sau la Fire TV Stick la un televizor vă va permite să vizionați cel mai posibil conținut Netflix acolo.

Cum?

Datorită faptului că, în mod normal, dacă ați viziona Netflix fără un televizor inteligent sau chiar pe un televizor inteligent, v-ați limita la locația în care vă aflați acum, ceea ce ar putea fi excelent sau nu prea mare. Dacă călătorești des, vei suferi mult în special Netflix, în special. Metoda pe care o distribuim ocolește geo-blocurile Netflix.

Momentan, Netflix vede că vă aflați în locația dvs. curentă. Dacă puteți înșela Netflix gândindu-vă că vă aflați într-o altă locație, una care oferă mai mult conținut, atunci veți putea accesa mult mai mult conținut Netflix. Și, apropo, atunci când căutați cum să vizionați Netflix fără un televizor inteligent, s-ar putea să credeți că Netflix-ul american este singurul pe care ar trebui să îl accesați, dar acest lucru nu este adevărat. Este posibil ca Netflix-ul american să aibă cel mai mult conținut, dar nu îl are pe toate. De exemplu, emisiunea Power este în Marea Britanie, în timp ce nu se află în SUA.

Cum păcăli Netflix? Folosind un VPN care vă poate permite să vă schimbați locația fără a vă deplasa fizic.

Și cel mai bun VPN pentru Netflix? PrivateVPN. Și nu este un lucru pe care l-am format doar. Comparitech a făcut 5.000 de teste manuale comparand serviciile VPN în măsura în care Netflix merge, iar PrivateVPN acceptă cea mai largă varietate de servere, ceea ce înseamnă că puteți accesa cea mai largă bibliotecă de conținut Netflix cu acesta. Și da, funcționează de asemenea cu Hulu, DAZN, Amazon Prime, HBO și multe alte platforme care au restricții în anumite locații.

Cum să urmăriți Netflix fără un televizor inteligent cu un laptop atunci când încercați să urmăriți cel mai mult conținut Netflix

Când conectați un laptop la un televizor cu un HDMI, ecranul dvs. ar trebui să afișeze automat conținutul laptopului pe televizor. Dacă nu se întâmplă, pe un Windows, va trebui să faceți clic dreapta cu mouse-ul, apoi să apăsați pe Setări de afișare. Acolo veți putea ajusta setările pentru ca televizorul dvs. să afișeze conținutul dvs..

După ce ați dat seama, este vorba despre obținerea Netflix și PrivateVPN pe dispozitiv. Foarte usor. Pur și simplu descărcați-l în magazin, fie pe Mac sau Windows. Cât privește PrivateVPN? Descărcați-l de pe site-ul nostru. Îl puteți găsi în nostru Descarca secțiunea din partea de jos a paginii noastre. Instalați-l și conectați-vă la orice server care funcționează cu Netflix.

Si asta e. Așa vedeți Netflix fără un televizor inteligent doar cu un laptop.

Cum să vizionați Netflix fără un televizor inteligent cu stickul Fire TV când încercați să vizionați cel mai mult conținut Netflix

Pe Fire TV Stick, trebuie să accesați Amazon Appstore și de acolo, descărcați aplicația Netflix împreună cu aplicația PrivateVPN. Porniți PrivateVPN, conectați-vă la un server american cu suport Netflix sau orice alt sistem care acceptă Netflix, ieșiți PrivateVPN și porniți Netflix. Acest lucru vă va permite să accesați mai mult conținut Netflix în timp ce vizionați Netflix fără un televizor inteligent.

Acesta este modul de a viziona Netflix fără un televizor inteligent

S-ar putea să vă întrebați de ce nu plac funcțiile Apple TV sau Chromecast cu această metodă, iar răspunsul este destul de simplu. Aceste platforme nu acceptă servicii VPN și, în timp ce vă vor permite să urmăriți Netflix, vă vor limita în măsura în care accesul la conținut.

Și puteți utiliza alte servicii VPN? Sigur. Dar cele gratuite nu funcționează cu Netflix, iar cele care lucrează cu Netflix sunt adesea prea scumpe. PrivateVPN oferă o soluție accesibilă și care funcționează cu cele mai multe regiuni Netflix. Și cu aplicația noastră recent redesenată pentru dispozitivele Android și Amazon Fire TV Stick, PrivateVPN este acum mai bun ca niciodată.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me