Cum să vizionezi Mandalorianul în Irlanda (emisiunea TV din Războiul Stelelor)

Cum să vizionezi Mandalorianul în Irlanda (emisiunea TV din Războiul Stelelor)

De Michael Smolski, 2018-12-22 09:34:14 în Divertisment


Dacă l-ai văzut pe bebelușul Yoda, știi că trebuie să urmărești emisiunea TV Star Wars, The Mandalorian. Cu excepția, Disney + nu este încă disponibil în Irlanda. Există totuși o modalitate de a urmări Mandalorianul în Irlanda și trecem peste acest lucru în acest ghid, la fel de sincer, acest spectacol din Războiul Stelelor merită urmărit.

Ce trebuie să se întâmple pentru a putea urmări Mandalorian în Irlanda

Singura modalitate de a viziona The Mandalorian in Irlanda sau orice viitoare emisiuni TV din Star Wars este prin faptul că aveți Disney + în Irlanda. Puteți obține cu ușurință unul? Cu puțină răbdare și acest ghid, da.

În cele din urmă, există 3 pași de aplicat dacă doriți să urmăriți The Mandalorian în Irlanda.

 1. Disney + trebuie să creadă că vă aflați într-o regiune acceptată.
 2. Ai nevoie de cardul potrivit care funcționează cu Disney+.
 3. În cele din urmă, aveți nevoie de aplicație, deși există și moduri în acest sens.

Vizionarea emisiunii TV din Star Wars începe cu realizarea Disney + Gândiți-vă că sunteți în SUA

SUA nu este singura platformă care acceptă Disney +, dar singura care funcționează cu ceea ce urmează să menționăm, plus și cea mai ușoară până la pasul 2.

În acest moment, în Irlanda, nu puteți viziona The Mandalorian pe Disney + doar pentru că Disney + este capabil să vă spună că sunteți în Irlanda.

Dar dacă nu ar fi în stare să facă acest lucru?

Dacă puteți schimba practic locația dvs. pentru a fi în SUA, aceasta este problema locației rezolvate.

Și de aici vin serviciile VPN.

Serviciile VPN cunoscute sub numele de Virtual Private Networks permit oamenilor să își schimbe locația pentru a fi oriunde în lume, singura limitare fiind acolo unde sunt serverele serviciului pe care îl utilizați. Cu excepția faptului, nu este vorba de câte servere are un serviciu VPN care contează când vine vorba de Mandalorian, ci de calitatea serverelor care contează.

De ce? Deoarece toate serviciile de streaming depun eforturi pentru a preveni VPN-urile să funcționeze, în mare parte din cauza drepturilor. Lucrul despre Disney este că deține Disney, Fox, Marvel, National Geographic și multe altele, ceea ce înseamnă că are drepturi extraordinare asupra conținutului epic precum Avatar.. Cu excepția, toate aceste platforme sunt plătite pentru acordarea de drepturi pentru alte companii de a-și transmite sau publica conținutul. Și până la finalizarea acestor contracte pe deplin, țări precum Irlanda nu vor putea urmări genul Mandalorian.

Și aici vine PrivateVPN.

PrivateVPN la fel cum este capabil să deblocheze Disney, proprietatea Hulu și ESPN +, la fel cum este capabil să deblocheze BBC iPlayer, este, de asemenea, capabil să deblocheze Disney Plus, astfel încât să puteți viziona emisiunea Star Wars TV din Irlanda, concentrându-vă pe mai puține servere, dar pe de calitate, în schimb.

Există un proces de 7 zile fără riscuri care nu solicită nici măcar un card pentru a vă înscrie la un PrivateVPN, astfel încât să îl puteți încerca. Disney + are, de asemenea, o probă de 7 zile, astfel încât, dacă nu ajungeți să-i placă, deși pariem că vă va plăcea, puteți anula.

...Cu excepția faptului că, spre deosebire de cele mai multe ghiduri, nu este suficient să urmărim Mandalorianul în Irlanda.

Un VPN este doar jumătate din luptă.

Înscrierea la Disney + în Irlanda este problema reală, la fel ca oriunde altundeva unde nu se află Disney +.

Cum să creezi un cont Disney + pentru a urmări mandalorianul în Irlanda

Hulu și ESPN + ușurează întrucât am descoperit că banca Revolut pe care, cel mai probabil, o utilizați deja funcționează cu acele platforme, sau cel puțin în momentul în care am testat acele platforme.

Nu este cazul Disney +.

Dacă doriți să urmăriți The Mandalorian în Irlanda, trebuie să obțineți un card eliberat american.

Nu există nici un alt mod în jurul său.

Ce poti face?

Rugați-l pe prietenul vostru din SUA să vă ajute. Sau prietenul unui prieten.

Probabil cunoști pe cineva din SUA.

Dacă nu, bine, atunci trebuie să faci ceva mai mult.

Teoretic, puteți ruga pe cineva care locuiește într-una din celelalte țări Disney + acceptate, cum ar fi Canada sau Olanda, să vă creeze un cont și să partajeze doar cu dvs.. Acest lucru ar funcționa în SUA atunci când este conectat practic cu un VPN.

Nu pot face asta?

Ei bine, atunci trebuie să obțineți un card american eliberat din SUA.

Cu unele cercetări, puteți găsi fie unul preplătit care poate fi expediat, fie puteți încerca să găsiți unul virtual, care ar putea fi mai rapid. Dacă mergeți pentru o sumă preplătită și se expediază numai în SUA, puteți utiliza un serviciu precum AdressPal din postul irlandez.

Cheia la înregistrarea la Disney+? Pentru a utiliza o adresă americană cu cod poștal american și, mai important, pentru a avea fonduri pe cardul dvs., chiar dacă vă înscrieți la un proces, Disney + trebuie să vă verifice cardul astfel încât să nu vă înscrieți la multe încercări dacă știu ce ne referim. Apoi, vă restituie acea sumă mică după ce vă verifică cardul.

Această parte este cu siguranță cea mai dificilă, motiv pentru care PrivateVPN oferă acel deja menționat proces de 7 zile, care nu necesită card. PrivateVPN are multe utilizări, cum ar fi cele mai multe regiuni Netflix de pe planetă, precum și multe alte platforme, cum ar fi în imaginea de sub care veți dori să folosiți, dar sunteți aici pentru că doriți să urmăriți The Mandalorian în Irlanda.

Când vă înregistrați, trebuie să furnizați un cod poștal american.

Ultimul pas pentru a urmări The Mandalorian în Irlanda? Pentru a obține o aplicație Disney + pe dispozitivul dvs., care nu este necesar pe computere, ci este pe alte platforme.

Ce platforme nu veți fi capabil să urmăriți emisiunea Star Wars în Irlanda

Unforenrelty, Apple TV, Roku, Chromecast și majoritatea televizoarelor inteligente au un lucru în comun. Că nu acceptă deloc servicii VPN.

Asta înseamnă că nu veți putea primi Disney + pe ei în Irlanda.

Ce poți face în schimb?

Puteți instala fie un VPN pe un router, pe care sincer nu îl recomandăm, deoarece routerele nu sunt adesea suficient de puternice pentru a gestiona serviciile VPN, sau puteți obține Amazon Fire TV Stick / Cube care acceptă servicii VPN.

Mandalorian pe un ecran mare din Irlanda

 1. Cumpără un stick de televiziune Amazon Fire TV. Vând unele la Argos.
 2. Accesați contul dvs. curent Amazon în browserul web.
 3. Click pe Conturi & liste, și apoi Gestionați-vă contul și conținutul.

Selectați pentru regiunea dvs. în SUA.

 1. Accesați dispozitivul Amazon Fire TV. apăsați pe Setări și Contul meu.
 2. Deregister și conectați-vă în contul Amazon.
 3. Descărcați Disney +, conectați-vă și începeți să urmăriți Mandalorian.

Cum să obțineți aplicația Disney + pe iPhone & iPads în Irlanda

 • Pe dispozitiv, accesați-vă Setări și ieșiți.
 • Apoi, creează-ți un cont nou cu locația ta din SUA.
 • Descarcă Disney+.

Este crucial să creezi un cont nou, deoarece vei pierde totul altfel dacă ai schimba doar regiunea.

În mod alternativ, descărcați Google Chrome din magazinul dvs. de aplicații și selectați Site Desktop în setările Chrome. Acest lucru vă va permite să vizionați Mandalorian în Irlanda din browserul dvs. web.

Cum să obțineți aplicația Disney + pe dispozitivele Android

 • Conectați-vă la o locație din SUA cu PrivateVPN.
 • Apăsați pe 3 bare din partea stângă sus a ecranului din Play Store.
 • Magazinul Google Play vă va oferi acum opțiunea de a trece la o locație din SUA din Magazinul Google Play.
 • Va trebui să actualizați metoda de plată pentru a face acest lucru. Pentru asta, adăugați un card nou.
 • Descarcă Disney + și urmărește emisiunea TV Star Wars din Irlanda.

Google afirmă că o astfel de actualizare poate dura 48 de ore până la finalizare, deși tinde să se întâmple imediat după repornirea Google Play Store sau a telefonului.

...Sau puteți pur și simplu să căutați aplicația Disney + pe internet și să o descărcați de acolo. Doar asigurați-vă că provine dintr-o sursă de încredere.

Acesta este modul de a urmări Mandalorianul în Irlanda

Sugestia noastră? Că nu primiți doar Disney +, ci că mergeți pentru pachetul Disney Plus care are și Hulu și ESPN + pentru doar 12,99 USD. Toate acestea lucrează cu PrivateVPN.

Scris de Michael Smolski.

Disclaimer: În timp ce PrivateVPN funcționează în prezent cu Disney + la fel ca în multe alte platforme, nu garantăm că fiecare server va funcționa la un moment dat. Datorită naturii serviciilor de divertisment, luând întotdeauna măsuri de precauție împotriva serviciilor VPN, există posibilitatea ca un serviciu să nu mai funcționeze la un moment dat ... până când vom face să funcționeze din nou. Dacă aveți probleme, contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți la [email protected] sau prin intermediul căsuței de chat și vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me