Cum să vizionezi ITV Hub în Irlanda

Cum să vizionezi ITV Hub în Irlanda

De Michael Smolski, 08.04.2019 14:53:13 în Divertisment


Nu este faptul că RTE este rău, ci nu oferă o mulțime de conținut pe care îl plac ITV Hub. Problema este că ITV Hub nu funcționează în Irlanda. De aceea sunteți aici. Vrei să știi cum să urmărești ITV Hub în Irlanda.

Sincer, nu este cea mai grea sarcină existentă și, dacă citiți ghidul nostru despre cum să urmăriți BBC iPlayer în Irlanda, atunci știți că este relativ ușor și aproape aceeași metodă se aplică aici.

Care este motivul în spatele motivului pentru care nu poți urmări ITV Hub în Irlanda și ce trebuie făcut?

Când vine vorba de divertisment, acesta se reduce întotdeauna la drepturile de conținut. Când ITV cumpără drepturi de conținut, cumpără drepturi pentru a arăta acel conținut în Marea Britanie. Cumpărarea drepturilor pentru a arăta ceva la nivel mondial nu are sens pentru ITV. ITV nu este Netflix. La sfârșitul zilei, totul ține de bani, iar ITV va afișa conținut în Irlanda, ar costa, iar banii nu vor fi înapoi..

Cu excepția cazului în care contribuiți plătind un abonament lunar. Și în teorie, puteți. Dar avem o soluție mult mai bună care vă va permite să cheltuiți banii mult mai bine.

Dacă doriți să vizionați ITV Hub în Irlanda, trebuie doar să faceți ITV să creadă că sunteți în Marea Britanie. Este tot ceea ce trebuie să faci, cu condiția să vrei să te uiți doar pe laptop. La sfârșitul acestei postări vom putea urmări dispozitivele mobile.

Cum păcăli ITV să creadă că sunteți în Marea Britanie? Schimbându-vă locația, practic.

Cum vă schimbați locația pentru a viziona ITV Hub în Irlanda?

Prin utilizarea unui VPN. VPN este o rețea privată virtuală. Gândiți-vă la el ca la un filtru. Când filtrați apa acasă, apa tare intră în filtru, filtrul elimină această duritate și oferă apă moale. Un VPN ia internetul și îl îmbunătățește.

În cazul dvs., vă permite să urmăriți ITV Hub în Irlanda. Un VPN vă poate permite, de asemenea, să urmăriți BBC iPlayer în Irlanda sau Netflix american în Irlanda. Oportunitățile sunt interminabile dacă utilizați furnizorul VPN potrivit.

Și de aici vine PrivateVPN.

PrivateVPN funcționează cu ITV Hub, funcționează cu BBC iPlayer și, de asemenea, sprijină cele mai multe regiuni Netflix din lume. Vă interesează să vizionați Game of Thrones în afara SUA? Susținem HBO ACUM. DAZN, Hulu, Amazon Prime, îl numești.

Desigur, puteți utiliza orice alt serviciu care funcționează cu ITV Hub. Dar înainte de a vă înscrie, asigurați-vă că funcționează cu ITV. Tehnologia ITV face eforturi pentru a împiedica serviciile VPN să lucreze cu platformele lor.

PrivateVPN poate că nu are cele mai multe servere din lume, dar serverele pe care le are, lucrează cu serviciile la care doriți să accesați, decât să nu aibă sens. Și este important. După ce citiți, vor începe să apară anunțuri despre serviciile VPN și veți vedea că serviciile publicizează o cantitate imensă de servere. Ceea ce nu vă vor spune este cât de multe dintre aceste servere lucrează cu serviciile de care vă interesează.

Puteți alege fie să plătiți abonamentul ITV, fie puteți alege PrivateVPN și aveți un VPN care vă permite să urmăriți mai mult Netflix ca niciodată, și care funcționează și cu BBC și care vă păstrează în siguranță pe internet cu criptare de 256 biți și puternic. Legile suedeze ne împiedică să stocăm jurnalele în jurul utilizării dvs. Acesta este totuși apelul tău.

Însă există încă o problemă de vizionare a dispozitivelor mobile dacă alegeți să o faceți, în orice caz, din cauza faptului că ITV nu este disponibil în magazinele din afara regiunii acceptate.

Urmăriți ITV Hub în Irlanda pe dispozitivele dvs. Apple

Trebuie să vă deconectați din contul iCloud.

După ce faceți asta, creați unul nou, cu detalii în Marea Britanie.

Acest lucru vă va permite să descărcați ITV și orice altă aplicație disponibilă doar în Marea Britanie.

Vă puteți schimba la magazinul dvs. actual după ce descărcați ITV Hub.

Doar asigurați-vă că nu schimbați locația contului curent. Dacă o faci, vei pierde totul.

Urmăriți ITV Hub în Irlanda pe dispozitivele dvs. Android

Pe dispozitivele Android, trebuie să vă schimbați locația în contul curent.

Google vă oferă o modalitate de a face asta, iar noi am atașat un link. Asigurați-vă că vă schimbați regiunea pentru a fi în Marea Britanie.

Acest lucru vă va permite să descărcați ITV Hub în Irlanda.

Acesta este modul de a urmări ITV Hub în Irlanda

Nu este nimic greu să urmărești ITV Hub în Irlanda. Este nevoie doar de cunoașterea instrumentului potrivit și cum să descărcați aplicația.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me