Cum să vizionezi Hulu în Belgia pe toate dispozitivele

Cum să vizionezi Hulu în Belgia pe toate dispozitivele

De PrivateVPN, 2018-11-27 18:24:16 în Divertisment


Vrei să știi cum poți viziona Hulu în Belgia pe toate dispozitivele? Desigur, da. Este ca și cum Europa este discriminată în ceea ce privește conținutul. Nu este suficient conținut Netflix și Amazon Prime și nici o modalitate de a accesa Hulu deloc. Deci, cum o faci oricum?

Există 3 pași implicați în această metodă. Toate sunt la fel de importante, motiv pentru care este important să citiți totul în această postare. Trebuie să puteți face un cont Hulu. Dar pentru a face unul, mai întâi trebuie să fiți în stare să-l păcăliți pe Hulu pentru a crede că sunteți în SUA în locul Belgiei, oh, și în sfârșit, sau în primul rând, trebuie să instalați aplicația Hulu.

Și să începem cu instalarea aplicației Hulu pentru a urmări Hulu în Belgia pe toate dispozitivele.

Instalați Hulu pentru a viziona Hulu în Belgia pe toate dispozitivele

Primul dvs. obstacol va fi partea de instalare. Pentru a viziona Hulu în Belgia, trebuie să ocoliți întreaga situație „nu este disponibilă” indiferent dacă vă aflați pe Amazon Fire TV Stick, pe dispozitivul Android sau Apple..

Oh, și dacă ai un Chromecast, uită de asta. Această postare nu vă va ajuta. Investiți într-un Stick TV de foc în schimb.

Pașii pentru instalarea lui Hulu vor fi diferiți în funcție de dispozitivul pe care îl aveți, dar vom trece peste toate acestea mai jos.

Urmăriți Hulu în Belgia pe toate dispozitivele în ceea ce privește Apple

Dacă dețineți un Mac, puteți săriți acest lucru, deoarece îl puteți urmări direct de pe browserul dvs. Web la fel ca pe Windows. Dar dacă dețineți un dispozitiv mobil, cum ar fi un iPad sau un iPhone, trebuie să parcurgeți acești pași.

Pentru ca Hulu să apară în App Store, trebuie să vă deconectați de pe iCloud și să vă faceți un cont nou cu detalii în SUA. Dacă ai schimba doar locația, ai ajunge să pierzi totul.

Pentru a viziona Hulu în Belgia pe toate dispozitivele dvs. în ceea ce privește Apple, trebuie să vă faceți un cont nou. Pentru a vă deconecta inițial, accesați Setări și faceți clic pe numele dvs. Acolo veți avea opțiunea de a vă deconecta după ce ați furnizat parola. După aceea, creează-ți un cont nou. Știi cum să faci asta, deci nu trebuie să trecem peste asta. Doar asigurați-vă că furnizați o adresă americană. Puteți găsi unul căutând un generator de adrese pe Google.

După aceea, Hulu ar trebui să apară în magazinul tău. Și dacă vreți vreodată să reveniți la magazinul dvs. din Belgia, trebuie doar să vă conectați.

Urmăriți Hulu în Belgia pe toate dispozitivele în ceea ce privește Android

Pentru a instala aplicația Hulu pe Android, nu trebuie să creezi un cont nou, precum dispozitivele Apple. În schimb, trebuie doar să vă schimbați locația.

  • În primul rând, mergeți la payments.google.com și faceți clic pe Setări urmată de apăsarea butonului Țară fila.
  • Acolo, trebuie să selectați SUA ca locație. Utilizați doar un generator de adrese pentru asta.
  • După ce ai făcut asta, du-te înapoi Setări unde veți găsi Magazin Google Play. După ce vă aflați, faceți clic Forță de oprire.
  • Pentru a termina întregul proces, mergeți mai departe Depozitare și apăsați DATE CLARE.

Acest lucru ar trebui să facă trucul și să-l determine pe Hulu să se afișeze în Play Store. Și dacă nu, faceți din nou ultimii doi pași.

Urmăriți Hulu în Belgia pe toate dispozitivele, în măsura în care dispozitivele Amazon sunt preocupate

Dacă doriți să vizionați Hulu în Belgia pe Fire TV Stick sau Cube, acesta va fi de fapt ceva mai greu decât pe dispozitivele dvs. mobile, dar acest pas se va aplica tuturor dispozitivelor dvs. oricând vă înregistrați la Hulu.

În primul rând, accesați site-ul Amazon. apăsați pe Contul tău peste numele tău. În funcție de locația actuală a magazinului dvs., ceea ce afirmă ar putea diferi, dar numele dvs. va fi prezent în mod indiferent. Apasă pe asta.

De acolo, mergeți la Conținutul și dispozitivele dvs., și schimbați-vă locația în SUA. Pentru adresa dvs., utilizați un generator de adrese aleatoare.

Va trebui să eliminați și opțiunile de plată Europen urmate de adăugarea unei metode de plată americane, deoarece altfel, nu veți putea descărca Hulu, chiar dacă apare. Și vorbind despre un card american, asta va fi necesar pentru a face un cont Hulu.

După ce faceți acest lucru, trebuie să vă dezabonați contul. Mergi la Setări urmat de Contul meu, și faceți clic pe Cont Amazon. În cele din urmă, apăsați Anularea înregistrării.

Creând că Hulu crede că sunteți în SUA pentru a viziona Hulu în Belgia pe toate dispozitivele

Motivul pentru care menționăm acest lucru versus după ce vă spunem cum să faceți un cont este că, dacă nu îl faceți pe Hulu să credeți că sunteți în SUA, nu veți putea să faceți un cont Hulu.

Pentru a face Hulu să creadă că sunteți în SUA, trebuie să utilizați un VPN. O VPN este o rețea privată virtuală care vă permite să vă schimbați locația în ceea ce vă privește pe internet.

Problema este găsirea serviciului VPN potrivit care funcționează cu Hulu și, de asemenea, nu te încetinește.

PrivateVPN funcționează cu Hulu, dar și cu servicii precum DAZN fără a vă încetini. Nu ne înșela. Nu vom face ca experiența dvs. de streaming să fie excelentă dacă internetul dvs. suge chiar acum, doar nu o vom înrăutăți decât este.

Dacă aveți PrivateVPN și vă conectați la serverul nostru american Hulu, Hulu va crede că vă aflați în SUA.

Dar mai ai nevoie de un cont. Și asta este o mare problemă dacă doriți să urmăriți Hulu în Belgia pe toate dispozitivele.

Cum să faceți un cont Hulu pentru a urmări Hulu în Belgia pe toate dispozitivele

Nu vom intra în profunzime cu acest pas. Crearea unui cont Hulu este la fel ca a face un cont pe orice altă platformă, cu excepția, trebuie să furnizați detalii americane și un card american. Și da, trebuie să fie american. Cumpărați un card preplătit de pe internet. Sau, poate, o carte virtuală, deși, acestea sunt mai puțin fiabile în ceea ce privește acest lucru.

Cea mai bună soluție? Cere ajutor prietenului tău american.

Urmăriți Hulu în Belgia pe toate dispozitivele

Dacă doriți să urmăriți Hulu în Belgia pe toate dispozitivele, puteți. Nu te oprește nimic. Această postare a cuprins tot ceea ce trebuie să știți despre vizionarea Hulu în Belgia pe toate dispozitivele.

Dar nu uitați, acest lucru nu funcționează pe placul Chromecast sau Apple TV.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me