Cum să vizionezi Hulu în afara SUA pe Fire TV Cube

Cum să vizionezi Hulu în afara SUA pe Fire TV Cube

De Michael Smolski, 2018-10-18 08:27:43 în Divertisment


Ai primit recent un Fire TV Cube? Locuiești în afara SUA? Vrei să-l vizionezi pe Hulu în afara SUA pe Fire TV Cube? Uşor. Ei bine, nu este atât de ușor, dar știm cum să o facem, așa că vă vom ajuta să ne dați seama.

Motivul principal pentru care nu îl poți urmări pe Hulu în afara SUA pe Cubul Fire TV

Drepturile. Drepturile pentru filme și emisiuni costă. Și Hulu? Hulu face o treabă incredibilă pe care preferințele Netflix și Amazon Prime eșuează în ceea ce privește prezentarea spectacolelor care se desfășoară, chiar acum. Cu Hulu, puteți viziona cel mai nou episod al unui anumit show, la o zi după lansare, și este destul de incredibil. Dar costă și, și asigurarea faptului că la nivel mondial ar fi extrem de costisitoare. Și pentru ca oamenii să folosească acest lucru la nivel mondial, nu ar fi minunat pentru companiile care dețin aceste drepturi. prin urmare Hulu este presat enorm. Rezultatul? Nu puteți viziona Hulu în afara SUA pe Fire TV Cube sau pe orice alt dispozitiv.

Și există trei pași pentru soluționarea acestei probleme. De asemenea, nu sunt ușoare, dar dacă doriți să urmăriți Hulu, trebuie să vă înregistrați și trebuie să puteți păcăli Hulu crezând că sunteți în SUA. Oh, și, desigur, trebuie să descărcați și aplicația Hulu de pe Fire TV Cube.

Înregistrarea pe Hulu pentru a urmări Hulu în afara SUA, pe Fire TV Cube

Aceasta nu este partea cea mai importantă și poate aveți deja un cont și, dacă da, puteți săriți această parte, dar dacă doriți să urmăriți Hulu în afara SUA pe Fire TV Cube, acesta este cel mai greu lucru do.

Pentru a înregistra un cont Hulu, accesați site-ul web Hulu de pe telefon sau computer. De asemenea, trebuie să aveți un card american. Și aceasta este o problemă pentru majoritatea oamenilor.

Mai târziu, puteți utiliza vouchere pentru a plăti, dar inițial, trebuie să plătiți cu un card. Sfatul meu? Cereți unui prieten din SUA să vă ajute. Serios. Fie cereți-i să plătească pentru aceasta, fie le cereți să vă cumpere o carte preplătită în magazin.

Puteți încerca, de asemenea, carduri virtuale online, deși rata dvs. de succes cu utilizarea unuia s-ar putea să nu fie atât de mare. Este vorba să încercați până când ajungeți să funcționeze. Efectuați unele cercetări, deoarece metodele care funcționează se schimbă tot timpul.

Dar trebuie să-l păcăliți pe Hulu, pentru a-l înregistra și a-l urmări în general pe Hulu în afara SUA pe Fire TV Cube.

Făcând Hulu să lucreze pentru a viziona Hulu în afara SUA pe Fire TV Cube

Doriți să urmăriți Hulu în afara SUA pe Fire TV Cube? Trebuie să-l păcăliți pe Hulu crezând că sunteți în SUA. Aceasta este singura opțiune disponibilă dacă nu doriți să zburați în SUA de fiecare dată când doriți să urmăriți Hulu.

Și pentru asta, aveți nevoie de un VPN. O VPN este o rețea privată virtuală și, odată conectată la ea și conectată la un server dintr-o țară diferită, veți fi practic în sensul că, în ceea ce privește internetul, veți putea urmări Hulu dacă este conectat la un Server american.

DAR cele mai multe servicii VPN NU FUNCȚIONEAZĂ CU HULU!

Dacă Hulu trebuie să se asigure că oamenii din alte țări nu-l pot urmări pe Hulu în afara SUA pe Fire TV Cube, atunci vor ști, desigur, că serviciile VPN există. Și datorită acestui fapt, majoritatea serviciilor VPN nu funcționează cu Hulu.

PrivateVPN? Are servere de VPN americane care acceptă Hulu.

Creați un cont cu PrivateVPN. Descărcați clientul disponibil pe Fire TV Cube și conectați-vă la un server acceptat de Hulu. Uşor? Da.

Dar stai, ce zici de aplicația Hulu?

Cum se instalează aplicația Hulu pentru a urmări Hulu în afara SUA pe Fire TV Cube

Fire TV Cube are mai multe locații din magazinul de aplicații. Magazinul Amazon? Dacă doriți ca Hulu să fie văzut în ea, ei bine, trebuie să fie cea americană.

Pentru asta, trebuie să accesați site-ul Amazon. Faceți-o pe laptop sau computer, dacă puteți. Intra Conturi & liste urmat de Conţinut & Dispozitive. Acolo trebuie să vă actualizați locația pentru a fi în SUA. Și asigurați-vă că folosiți o adresă reală. Pentru căutarea unui generator de adrese pe Google.

După aceea, va trebui să vă înregistrați Fire TV Cube, accesând Setări urmat de Contul meu, și apoi în sfârșit apăsând Anularea înregistrării. Apoi, trebuie să aștepți câteva momente și să-ți oferi din nou detaliile. Cu exceptia,

de data aceasta, veți vedea conținut american.

Totuși s-ar putea să aveți probleme. De exemplu cu descărcarea Hulu, chiar dacă îl vedeți. Metoda dvs. de plată curentă ar putea fi această problemă. S-ar putea să fie nevoie să îl ștergeți, sau altfel chiar să adăugați unul care este în SUA, ceea ce nu ar trebui să fie o problemă dacă aveți un card preplătit pentru înregistrarea Hulu. Iar cardurile virtuale funcționează foarte ușor cu acest pas. Căutați doar unul pe internet.

După aceea, sunteți gata să plecați.

Urmăriți Hulu în afara SUA pe Fire TV Cube

Indiferent dacă doriți să urmăriți Hulu în afara SUA pe Fire TV Cube sau pe Fire TV Stick, pașii sunt aceiași.

Cu toate acestea, acestea diferă de anumite platforme și, pentru asta, avem alte postări legate de Hulu, cum ar fi una despre vizionarea Hulu în afara Canada sau ghidul general Hulu..

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me