Cum să vizionezi Hotstar în Emiratele Arabe Unite

Cum să vizionezi Hotstar în Emiratele Arabe Unite

De Michael Smolski, 14.08.2019 13:49:37 în Divertisment


Vrei să vizionezi Hotstar în Emiratele Arabe Unite? Este mult mai complicat decât dacă doriți doar să vizionați Hotstar în Marea Britanie sau în general în afara Indiei, din cauza restricțiilor prezente în Emiratele Unite. Nu înseamnă că nu puteți viziona Hotstar în Emiratele Unite. Puteți și vă vom îndruma cum să faceți acest lucru, pas cu pas, la fel cum îndrumăm alte persoane cu alte ghiduri în jurul deblocării serviciilor și conținutului blocat.

Gata?

Cum să vizionezi Hotstar în Emiratele Arabe Unite

Într-un ghid standard despre cum să vizionați Hotstar, v-am spune că trebuie să-l păcăliți pe Hotstar pentru a crede că vă aflați într-o regiune acceptată, precum India sau SUA. In aceasta instanta? Nu este suficient doar să păcălești Hotstar, ci trebuie să păcălești și UAE.

Pentru a urmări Hostar în Emiratele Arabe Unite, mai întâi trebuie să vă schimbați practic locația pentru a vă afla într-o regiune acceptată.

Și faci asta cu un VPN.

Hotstar nu este atât de complicat ca în cazul Netflix, în cazul în care majoritatea serverelor VPN nu funcționează, dar totuși ai nevoie de un server dedicat Hotstar, care nu este întotdeauna furnizat.

PrivateVPN? Nu suntem singurul serviciu VPN care funcționează cu Hotstar în afara Indiei. Suntem unul dintre puținii, dar nu singurul. Dacă utilizați deja un serviciu VPN, poate că unul îl acceptă deja. Cu toate acestea, aici este locul în care se complică când vine vorba de vizionarea Hotstar în Emiratele Unite. Vezi, serviciile VPN sunt interzise în Emiratele Arabe Unite. Ceva ce nu este cel mai greu de făcut, deoarece serviciile VPN nu sunt greu de detectat din cauza faptului că nu se îmbină cu traficul obișnuit. Și aceasta este o problemă dacă doriți să vizionați Hotstar în Emiratele Arabe Unite.

Soluția? VPN Stealth.

Stealth VPN este o caracteristică disponibilă cu PrivateVPN și câteva alte servicii VPN, care încetinește ușor conexiunea dvs., dar face posibilă vizionarea Hostar în Emiratele Arabe Unite, la fel ca în alte țări, prin combinarea cu alte traficuri.

Dacă aveți o VPN care acceptă VPN Stealth și aveți servere indiene care funcționează cu Hostar, veți putea urmări Hostar în Emiratele Unite. Și PrivateVPN? Puteți încerca toate funcțiile sale, complet gratuit, fără nicio restricție, indiferent dacă doriți să-l încercați pentru Hulu, Amazon Prime, Netflix, DAZN sau pentru multe alte servicii pe care le sprijinim..

Vrei să vizionezi Hotstar în Emiratele Arabe Unite la televizor? Deși este posibil să urmărești pe telefon și computer direct din browserul web, situația se complică dacă vrei să urmărești Hotstar în Emiratele Arabe Unite la televizor.

Cum să urmăriți Hotstar în Emiratele Arabe Unite la televizor

Dacă nu aveți un televizor cu Android sau Amazon, nu veți putea viziona Hostar în Emiratele Arabe Unite de pe televizorul dvs..

De ce? Deoarece platformele precum Chromecast, Roku și Apple TV nu acceptă servicii VPN și nu vă permit să vizionați Hotstar la TV sau platforme care necesită un VPN pentru această problemă..

Soluția?

Fie obțineți un Android TV, fie unul dintre dispozitivele Amazon Fire TV.

Cum să configurați Hotstar în Emiratele Arabe Unite, pe Fire TV Stick?

  • Accesați contul dvs. curent Amazon în browserul web.
  • Click pe Conturi & liste, urmat de Gestionați-vă contul și conținutul.
  • Schimbați regiunea pentru a fi în regiunea acceptată pentru Hotstar.
  • Accesați dispozitivul Amazon Fire TV. Selectați Setări și Contul meu.
  • Anularea înregistrării și conectați-vă în cont.

Acest lucru va permite apariția Hotstar. Descărcați-l, împreună cu PrivateVPN, urmată de conectarea la serverul potrivit și începeți să urmăriți.

Nu doriți să vizionați Hotstar în Emiratele Arabe Unite de pe browserul dvs. și preferați să o vizionați dintr-o aplicație? Nici o problema.

Urmăriți Hotstar în Emiratele Arabe Unite de pe dispozitivele dvs. Apple

Pe dispozitivele Apple, cheia vizionării Hotstar în Emiratele Arabe Unite este prima dată când vă deconectați din contul iCloud.

După ce faceți acest lucru, asigurați-vă că vă creați un cont nou cu locația dvs. într-o regiune Hotstar acceptată.

Cheia în acest sens este să nu schimbați regiunea în contul dvs. curent. Așa pierzi toate datele tale.

Urmăriți Hotstar în Emiratele Arabe Unite de pe dispozitivele dvs. Android

Google acoperă tema schimbării locației magazinului dvs. pe site-ul lor.

Nu uitați decât să vă schimbați magazinul pentru a vă afla într-o locație acceptată și, dacă aveți probleme, asigurați-vă că vă adresați asistenței pentru clienți! Oamenii iubesc, iar dacă trebuie să ajungeți la noi, suntem siguri că și voi!

Utilizează un VPN pentru a urmări Hotstar în Emiratele Arabe Unite în condiții legale și sigure?

Am menționat că VPN-urile sunt interzise în Emiratele Unite.

Dacă sunt interzise, ​​sunt sigure de utilizat?

Da și nu. Se referă la funcțiile cu care vine clientul VPN și în ce țară se bazează serviciul VPN.

În primul rând, în timp ce serviciile VPN vă permit să vă schimbați locația, de exemplu, să vizionați Hotstar în Emiratele Arabe Unite, de asemenea, criptați ceea ce faceți, permițându-vă să rămâneți în siguranță pe internet.

Cu toate acestea, doar pentru că ceea ce faci este criptat nu înseamnă că ești automat în siguranță. Există câteva lucruri pe care trebuie să le cauți.

Protecția împotriva scurgerilor IPv6 și Protecția împotriva scurgerilor DNS sunt obligatorii deoarece, în timp ce s-ar putea să fiți protejat atunci când utilizați un VPN, dacă IP-ul scurge, criptarea va fi degeaba. Aceste caracteristici de siguranță elimină acest risc și astfel elimină riscul de expunere. În afară de asta, este extraordinar să aveți App Guard care poate ucide orice aplicație activă dacă VPN încetează să funcționeze, împreună cu un Switch Kill care ucide internetul, în orice caz, VPN încetează să mai funcționeze. Caracteristici cu care PrivateVPN vine, desigur.

Un alt lucru de analizat este dacă un serviciu VPN colectează jurnalele. Și aceasta este o chestiune destul de complicată în lumea VPN. De ce? Deoarece companiile care au declarat că nu colectează jurnalele au făcut în trecut, colectează jurnalele și le foloseau pentru a expune oamenii. Busteni? Nu este lemn. Sunt mici bucăți de date în jurul valorii de utilizare care vă pot expune dacă sunt colectate. Cel mai bun mod de a vă asigura că jurnalele nu sunt colectate? Folosind un serviciu VPN dintr-o țară cu legi stricte de confidențialitate, precum Suedia, de unde venim.

Acesta este modul de a urmări Hotstar în Emiratele Arabe Unite

Greu? Nu. Doar ceva mai complicat decât dacă ar fi să te uiți la Hotstar în Marea Britanie.

În cele din urmă, înainte de a pleca, ar putea merita să consultați blogul nostru. Acoperim modul de deblocare a multor servicii pe care ar putea să le doriți să le utilizați sau să le deblocați pentru a le folosi la maxim, cu toate că funcționează cu PrivateVPN.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me