Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 în Canada

Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 în Canada

De Michael Smolski, 04-03-2019 11:39:20 în Divertisment


Acest lucru trebuie să fie greu pentru tine. Pe de o parte, faptul că căutați cum să urmăriți jocul Game of Thrones în sezonul 8 în Canada înseamnă că sunteți fie aproape de începutul sezonului 8, fie că a început deja. Dar, pe de altă parte, înseamnă că aceasta este ultima dată când veți căuta cum să vizionați Game of Thrones, deoarece acesta este sezonul final și asta după asta. 8 ani de vizionare a coborât la ultimele 6 episoade și, după aceea, bine. Nu mai.

Dar să nu ne întristăm acum, să vă ajutăm să vizionați Game of Thrones Sezonul 8 în Canada și, după aceea, poate cu câteva alte emisiuni sau servicii, astfel încât să aveți ceva cu care să completați timpul emisiunii TV cu.

Care sunt opțiunile dvs. Dacă doriți să vizionați Game of Thrones Sezonul 8 în Canada?

 1. Cu abonament TV format din HBO. Aceasta ar putea fi metoda mai ușoară, deoarece nu necesită setarea instrumentelor, dar este și cea mai scumpă opțiune constând în contracte din care nu puteți ieși în orice moment pe care doriți.
 2. Puteți găsi site-uri de streaming pe internet. Acesta este un mod care va dura destul de mult, deoarece fluxurile Game of Thrones vor fi înlăturate mult odată ce va avea premiera, iar orice va fi prezent va fi de o calitate care nu va fi demn de urmărit un spectacol de calibrul Game of Thrones..
 3. Folosiți HBO ACUM care este cel mai bun mod de a viziona Game of Thrones sezonul 8 în Canada, oriunde vă aflați în cea mai bună calitate posibilă, împreună cu multe alte emisiuni și filme.

Pasul 3 este cea mai ieftină și cea mai bună metodă dacă doriți să urmăriți Game of Thrones sezonul 8 în Canada. Problema? Metoda nu funcționează în Canada și în multe alte țări.

Dar suntem aici pentru a vă ajuta să urmăriți Game of Thrones în sezonul 8 în Canada și există o modalitate de a face acest lucru, necesită doar niște cunoștințe corecte pe care le vom împărtăși mai jos.

Cum să vizionezi Game of Thrones sezonul 8 în Canada cu HBO ACUM

Pentru a viziona Game of Thrones Sezonul 8 în Canada cu HBO ACUM, trebuie să păcăliți HBO să vă gândiți că sunteți în SUA și asta este destul de mult în minus faptul că, desigur, trebuie să obțineți un abonament HBO Now mai întâi..

Pentru a utiliza HBO ACUM în Canada, trebuie să utilizați o VPN. Un VPN vă permite să vă schimbați locația practic, permițându-vă să fiți în SUA fără a fi acolo și, astfel, să accesați HBO ACUM sau pe placul american Netflix.

Cu toate acestea, nu toate serviciile VPN funcționează cu HBO. Acest lucru se datorează faptului că HBO și alte companii sunt conștiente de faptul că serviciile VPN există și trebuie să depună eforturi pentru a le împiedica să funcționeze, astfel încât majoritatea serviciilor VPN să ofere servere fără niciun beneficiu.

La PrivateVPN, nu furnizăm cele mai multe servere de pe piață, dar ne asigurăm că serverele noastre funcționează cu platformele de divertisment la care doriți să accesați de fapt indiferent dacă este vorba despre American Netflix, Hulu sau HBO ACUM să urmărești Game of Thrones Sezonul 8 în Canada.

Prin conectarea la serverul american drept cu PrivateVPN, veți putea accesa HBO ACUM. Aplicația noastră ar trebui să vă spună ce server funcționează cu ce serviciu depinde când citiți acest lucru, dar dacă nu le încercați doar unul câte unul și veți afla destul de repede.

Acest lucru vă va permite să vizionați Game of Thrones sezonul 8 în Canada în ceea ce privește browserul web, dar dacă doriți să-l urmăriți pe telefon sau pe Amazon Fire TV Stick, trebuie să mai aplicați încă câțiva pași.

Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 în Canada pe Apple Devices

Dacă acum căutați HBO în Apple App Store chiar acum, nu va apărea.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă deconectați din contul dvs. iCloud urmat de crearea unui nou cu locația dvs. în SUA.

Schimbarea locației contului curent va scăpa de tot ce aveți, astfel încât veți putea urmări Game of Thrones Sezonul 8 în Canada cu această metodă, nu faceți asta.

Crearea unui cont nou vă va permite să vă păstrați lucrurile curente și, după ce descărcați HBO ACUM, puteți reveni la celălalt cont.

Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 în Canada pe dispozitivele Android

Pe dispozitivele Android, faceți opusul celor pe care le faceți pe dispozitivele Apple.

Într-adevăr, trebuie să vă schimbați locația în magazinul curent.

 • Pentru a face asta, mergeți la payments.google.com și faceți clic pe Setări.
 • Apăsați pe Țară fila urmată de Continuare.
 • Alege SUA ca țară, furnizând o adresă americană.
 • După ce faceți acest lucru, pe dispozitiv, intrați în Setări și apăsați pe Aplicații urmată de găsirea magazinului Google Play. presa Forță de oprire.
 • Apoi, când ați terminat acest lucru, mergeți la Depozitare, și apăsați pe Magazin Google Play, și în sfârșit faceți clic pe butonul DATE CLARE buton în capace.

Acest lucru ar trebui să vă permită să descărcați HBO ACUM pentru a urmări Game of Thrones în sezonul 8 în Canada, dar dacă nu se repetă atunci oprirea și ștergerea datelor.

Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 în Canada pe dispozitivele Amazon Fire TV Stick

 • Accesați site-ul Amazon. apăsați pe Contul tău.
 • Acolo merg la Conținut și dispozitive unde trebuie să vă schimbați locația pentru a fi în SUA.
 • După ce faci asta, pe Fire TV Stick, intră în Setări, Contul meu, urmat de Anularea înregistrării ceea ce vă va solicita să vă conectați din nou.

Și asta vă va permite să vizionați Game of Thrones sezonul 8 în Canada pe dispozitivele Amazon Fire.

Cu toate că, unii oameni au probleme cu descărcarea ei din cauza cardurilor lor fiind emise în Canada. Dacă aveți o problemă cu descărcarea reală, înlăturați mai întâi metodele de plată curente și dacă aceasta nu funcționează,

obțineți un card american preplătit sau chiar doar un card virtual. Amazon nu este prea agitat cu privire la carduri, spre deosebire de multe alte companii.

Acesta este modul de a urmări Game of Thrones Sezonul 8 în Canada

Ai vrut să știi cum să o urmărești și acum știi. Însă, după ce terminați, acesta este, motivul pentru care am postat și despre cum să urmăriți American Netflix în Canada sau despre cum să configurați Hulu pe care vă recomandăm să verificați, astfel încât să puteți accesa mai mult conținut decât oricând, dacă HBO ACUM nu este nu e suficient pentru tine.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me