Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 în afara SUA

Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 în afara SUA

De Michael Smolski, 13.02.2019 18:21:24 în Divertisment


Când petreci 2 ani făcând 6 episoade dintr-un sezon cu oamenii care l-au urmărit numindu-l deja „6 filme”, știi că ești într-un tratament cât mai calitativ. Și ținând cont de cât mai este încă de știut, dacă nu urmăriți imediat sezonul 8 al Game of Thrones, va trebui să vă confruntați cu spoilerele. Cum îl evitați? Privind-o imediat. De aceea căutați cum puteți viziona Game of Thrones sezonul 8 în afara SUA. În timp ce sunteți conectat la SUA indiferent de locul în care locuiți, este posibil să nu puteți viziona Game of Thrones sezonul 8 în afara SUA suficient de rapid pentru ca spoilerii să nu vă distrugă experiența.

Acesta este motivul pentru care am făcut modul de a urmări Game of Thrones sezonul 8 în afara postului american.

Ce posibilități aveți dacă doriți să vizionați Game of Thrones Sezonul 8 în afara SUA?

Există doar 3 posibilități dacă doriți să urmăriți Game of Thrones sezonul 8.

  1. O urmărești pe HBO cu abonamentul TV. Cel mai probabil un cost de peste 50 € pe lună. Cel puțin 40 € exces. De asemenea, nu este o opțiune grozavă dacă călătorești mult. HBO oferă HBO GO, care este un serviciu gratuit pentru persoanele care au deja acces la HBO în SUA, dar sunteți aici pentru că doriți să urmăriți Game of Thrones sezonul 8 în afara SUA.
  2. O urmărești ilegal pe internet. Transmiterea tehnică a conținutului nu este ilegală peste tot, dar doriți sincer să vă petreceți timpul încercând să găsiți un flux care să funcționeze pe site-uri pline de malware de tot felul? Dacă sunteți dispus să vă infectați computerul, atunci bine, dar nu faceți greșeală, Games of Thrones nu va fi la fel de disponibil pentru difuzare ca alte emisiuni și, cel mai important, doriți să urmăriți o emisiune TV care este cel mai probabil O să livrezi ceva care nu a fost livrat niciodată într-un spectacol cu ​​o calitate proastă? Nu sunt.
  3. Vă înscrieți la HBO ACUM, care este un serviciu la cerere de la HBO, care oferă conținut nelimitat de la HBO, dar pentru un cost mult mai mic decât la abonamentul TV. De fapt, puteți obține HBO ACUM, Hulu, Netflix și DAZN, oferindu-vă mult mai mult conținut decât la televizor, la un preț mai bun, cu conținut pe care doriți efectiv să îl vizionați, cum ar fi Game of Thrones pe HBO, care este pentru ce ești aici sau sporturi live pe DAZN.

Dacă doriți să vizionați Game Of Thrones Sezonul 8, HBO ACUM vă va permite să-l urmăriți oricând doriți, cu cea mai bună calitate posibilă, astfel încât să îl puteți urmări fără a fi nevoie să faceți față alertelor spoilerului. Problema? HBO ACUM nu funcționează cu adevărat în afara SUA. Până la urmă, dacă s-ar întâmpla, probabil că nu va trebui să căutați o modalitate de a urmări Game of Thrones Sezonul 8 în afara SUA.

Cum obțineți HBO acum pentru a urmări Game of Thrones Sezonul 8 în afara SUA?

Se reduce la păcălirea HBO pentru a crede că sunteți în SUA.

Este tot ceea ce trebuie să faci pentru a putea urmări Game of Thrones sezonul 8 în afara SUA.

Cum o faci de fapt?

Folosind o rețea privată virtuală pentru a fi în SUA practic. Este la fel de simplu ca să selectezi un server american și să mergi doar pe site-ul HBO.

Cu condiția să utilizați rețeaua virtuală virtuală potrivită. Și de aici vine serviciul nostru PrivateVPN. Nu oferim cele mai multe servere posibile pe piață, dar serverele pe care le avem, ne asigurăm că acestea nu sunt servere fără valoare pentru persoanele care doresc să acceseze divertisment. Gândiți-vă la asta, doriți să aveți capacitatea de a vă conecta la 30 de servere americane diferite, dacă majoritatea nu lucrează cu niciunul dintre serviciile pe care doriți să le utilizați, precum American Netflix, Amazon Prime sau Hulu? hmm.

Chestia este că nu este la fel de simplu decât să ai doar o VPN din cauza faptului că HBO știe că oamenii pot folosi doar un VPN pentru a ocoli geo-blocurile și, astfel, depun eforturi suplimentare pentru a preveni serviciile să funcționeze..

Cu PrivateVPN veți putea viziona Game of Thrones sezonul 8 în afara SUA, la fel ca în cazul oricăror alte servicii pe care le-am menționat anterior. Și nu va fi gratuit, dar dacă vrei să fii legal și să te uiți la o calitate mult mai superioară fără a fi nevoie să parcurgi site-uri ciudate, atunci HBO ACUM este cea mai bună metodă de a face asta, indiferent dacă este sau nu în SUA. Și cea mai ieftină metodă de acolo.

Așa puteți viziona Game of Thrones Sezonul 8 în afara SUA

Să fim sinceri, Game of Thrones este cea mai interesantă lansare a anului. Unul pe care toată lumea îl așteaptă cu nerăbdare. Poate că sunteți aici cu luni înainte de lansarea din aprilie. Poate că sunteți aici după asta, în orice fel, dacă doriți să urmăriți Jocurile Tronurilor sezonul 8 în afara SUA, așa o faceți.

Singura problema? Că nu vom putea scrie niciodată despre cum să privim Game of Thrones sezonul 9 ca după sezonul 8, asta este. Toți acești ani de vizionare ducând la momentul în care nu mai există Game of Thrones. Poate tocmai de aceea, ar trebui să verificați lista noastră cu câteva emisiuni demne de binge, pe care să le urmăriți pe Netflix în 2019 pentru a completa această gaură după ce Game of Thrones este terminat.

Și dacă sunteți în căutarea modului de descărcare HBO ACUM pe telefonul dvs., avem o postare și pe asta. Cu toate că, cel mai probabil vă recomandăm să vizionați Game of Thrones pe un ecran mai mare, iar acolo este și postarea care vă va ajuta..

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me