Cum să vizionezi ESPN Online în Marea Britanie (și de ce nu poți în prezent)

Cum să vizionezi ESPN Online în Marea Britanie (și de ce nu poți în prezent)

De PrivateVPN, 2019-10-10 08:30:03 în Divertisment


Îl înțelegem, te-ai săturat de plata în exces pentru pachetele sportive cu abonament TV și mai degrabă ar trebui să urmărești preferințele ESPN online în Marea Britanie, considerând că costă doar 4,99 USD pe lună.. La urma urmei, cine vrea să plătească 30 de lire sterline pe lună pentru a-și urmări fotbalul?

Am deblocat ESPN + și vă vom arăta cum o puteți face și pentru a vă bucura de un conținut excelent mai ieftin.

Și cel mai bun lucru? Această metodă exactă va funcționa și cu Hulu și vă va permite, de asemenea, să vizionați Netflix-ul american, permițându-vă să deblocați mii de emisiuni și filme suplimentare.

Gata?

Ce trebuie să faceți pentru a urmări ESPN Online în Marea Britanie

Dacă doriți să urmăriți ESPN online în Marea Britanie, ESPN trebuie să gândească că sunteți în SUA.

Nu există nici un alt mod în jurul său.

În acest moment, în timp ce ESPN în general este la nivel mondial, ESPN + este disponibil doar în SUA.

Acest lucru este cel mai probabil, deoarece ESPN + nu a plătit drepturi pentru a-și afișa conținutul la nivel mondial, ceea ce este cel mai probabil și motivul pentru care prețul abonamentului este atât de scăzut.

Drept urmare, ESPN + nu funcționează în afara SUA.

Există doi pași pe care trebuie să îi faceți pentru a schimba asta:

  1. Va trebui să nebunească ESPN + să crezi că te afli în SUA
  2. De asemenea, va trebui să creați un cont ESPN +.

Cu majoritatea serviciilor, ar trebui să vă schimbați locația pentru a fi în SUA pentru ca aplicația să afișeze, cu toate acestea, aplicația ESPN + este disponibilă în toată lumea, astfel încât este ușor de descărcat, deoarece este disponibilă în magazinele de aplicații din întreaga lume.

S-ar putea să te uiți la acest lucru și să crezi că este destul de simplu înainte și, în general, este, dar crearea unui cont ESPN + nu este atât de ușor pe cât pare că vom intra în timp ce citim.

Fooling ESPN + pentru a urmări ESPN Online în Marea Britanie

Să te enervezi pe ESPN + să crezi că ești în SUA este relativ simplu.

Trebuie să vă conectați practic la SUA.

Cum faci asta? Prin utilizarea unui VPN.

Aceasta va funcționa numai dacă vă conectați la serverul potrivit.

Acest lucru se datorează faptului că platformele precum ESPN trebuie să ia măsuri împotriva serviciilor VPN. Dacă nu, acestea pot avea probleme pentru a arăta conținut în țări la care nu au drepturi.

Și de aici vine PrivateVPN ca un serviciu care are servere dedicate ESPN, DAZN, Hulu, HBO, Netflix, multe altele pe care le puteți citi despre blogul nostru. Oh, și este complet gratuit să o încercați. Trebuie doar să furnizați adresa de e-mail și parola și sunteți bine să mergeți.

Cu toate acestea, aveți nevoie de un cont ESPN + pentru a urmări ESPN online în Marea Britanie și acolo este complicat.

Crearea unui cont ESPN + pentru a urmări ESPN Online în Marea Britanie

Aceasta este partea pe care majoritatea ghidurilor ESPN UK nu o menționează.

Dacă doriți să urmăriți ESPN online în Marea Britanie, aveți nevoie de un card american pentru a vă crea un cont.

Asta complică mult viața.

Cu toate acestea, la PrivateVPN, am descoperit că, dintr-un anumit motiv, compania britanică Revolut lucrează cu ESPN la fel cum lucrează cu Hulu.

Nu știm dacă acest lucru va fi cazul pe termen lung și nici nu suntem afiliați în vreun fel cu Revolut, dar știm că atât cardurile Revolut premium cât și cele virtuale funcționează cu ESPN + în acest moment..

Și asta vă face super ușor să urmăriți ESPN online în Marea Britanie, deoarece durează doar câteva secunde pentru a vă înscrie la un cont PrivateVPN și crearea unui cont Revolut este, de asemenea, foarte rapidă.

Nu doriți să folosiți Revolut pentru a urmări ESPN în Marea Britanie?

Nicio problemă, iată alternativele:

1. Întrebați pe cineva care are un card emis american dacă poate să vă creeze un cont pentru dvs. sau dacă vă poate împărtăși unul.

2. Obțineți un card preplătit emis în SUA.

3. Obțineți un card preplătit virtual emis în SUA.

Etapele 2 și 3 vor necesita unele cercetări pe internet și s-ar putea să nu fie la fel de sigure la un pariu și nici la fel de rapid ca utilizarea Revolut, dar în orice caz, dacă doriți să urmăriți ESPN online în Marea Britanie, aveți o mulțime de opțiuni.

Lucruri de știut înainte de a urmări ESPN Online în Marea Britanie

ESPN + oferă o mulțime de conținut live, fie că este vorba de Premier League sau de sporturi de colegiu și sincer mult mai mult decât puteți încadra pe un set de canale, dar lipsesc canalele ESPN reale.

Conteaza? Cel mai mult, nu pentru că ESPN + oferă în general mult mai mult conținut decât canalele ESPN în sine, dar, cu toate acestea, nu oferă totul.

...Dar este de doar 4,99 USD pe lună, iar cu procesul de PrivateVPN, puteți vedea rapid dacă ESPN este potrivit pentru dvs. și, dacă nu, este posibil, DAZN va fi dacă vă conectați practic la Canada.

DAZN este ca Netflix-ul de sport și, în mod ironic, chiar dacă o companie din Marea Britanie, nu este disponibilă în Marea Britanie. Puteți citi multe despre asta pe blogul nostru.

Mai există un lucru...

Această metodă vă va permite să urmăriți ESPN online în Marea Britanie, dar nu pe fiecare dispozitiv.

De ce? Cum nu toate dispozitivele acceptă servicii VPN.

Like-urile Apple TV, Chromecast, Roku, PS4, XBOX ONE și majoritatea televizoarelor inteligente nu acceptă serviciile VPN.

Ce poti face? Puteți să obțineți o aplicație Amazon Fire TV Stick care acceptă servicii VPN și să o conectați la televizorul dvs. pentru a viziona ESPN online în Marea Britanie pe un ecran mare, sau puteți instala o VPN pe un router care nu este ceva ce vă recomandăm. Doar că majoritatea routerelor nu sunt suficient de puternice pentru a gestiona conexiunile VPN, dar aceasta este o opțiune dacă doriți cu adevărat să vizionați pe un anumit dispozitiv și ne referim la modul în care o facem pe site-ul nostru.

Dacă este bine cu dvs., sunteți acum gata să urmăriți ESPN online în Marea Britanie și, dacă aveți probleme, asigurați-vă că ne puteți adresa pe site, pe Instagram-ul nostru la @Privatevpn_ sau altfel ne trimiteți un e-mail la support @ privatevpn .com. Și asigurați-vă că consultați celelalte ghiduri noastre, astfel încât să puteți profita la maxim de divertismentul dvs. și de PrivateVPN.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me