Cum să vizionezi ESPN Online în afara SUA (pas cu pas)

Cum să vizionezi ESPN Online în afara SUA (pas cu pas)

De Michael Smolski, 09.09.2019, 20:14:38 în Ghiduri


Vrei să urmărești ESPN online în afara SUA? Te putem ajuta cu asta. Dar, spre deosebire de alte ghiduri, vă vom avertiza, de asemenea, că nu este atât de ușor încât să păcăliți ESPN să credeți că sunteți în SUA.

Vom explica de ce este mai jos, în timp ce oferim câteva alternative grozave. Și apoi vă parcurgeți cum să urmăriți ESPN online în afara SUA, pas cu pas.

De ce nu este practic ca majoritatea să urmărească ESPN Online în afara SUA

Dacă nu locuiești în SUA, nu ai un furnizor de televiziune în SUA, ceea ce înseamnă că nu vei avea acces la canalele ESPN.

ESPN +? Vă va permite totuși să accesați meciuri incredibile, documentare sportive și o mulțime de sporturi la colegiu, dar dacă nu se joacă ceva pe ESPN +, trebuie să aveți un abonament TV pentru a-l accesa, motiv pentru care multe persoane vor găsi ESPN online în afara a limitării SUA.

De aceea pentru mulți DAZN, și în special DAZN-ul canadian va fi cea mai bună opțiune pentru mulți. Nu are multe din ceea ce are ESPN +, dar are și multe lucruri pe care ESPN + nu se concentrează asupra ligilor profesionale din ligile universitare. Și există un proces gratuit pentru a vedea dacă îți place.

DAZN sau ESPN +? Depinde cu adevărat de nevoile dumneavoastră de sport. Dacă îți plac ligile americane, ESPN + este locul pentru asta, dar DAZN-ul canadian îți va oferi oricum like-urile NFL, oferind în același timp ligi europene de top în fotbal, inclusiv Liga Campionilor.

Oricum, pe blogul nostru, avem ghiduri despre cum să deblocăm ambele, și multe alte platforme de divertisment.

Cum să vizionezi ESPN Online în afara SUA

Există 2 pași pentru a face acest lucru.

  1. Creați un cont folosind un card american dacă nu aveți deja unul.
  2. Nebuniți ESPN să credeți că sunteți în SUA.

Vă vom îndruma cum să o faceți chiar dacă în prezent nu aveți card american.

Crearea unui cont ESPN + pentru a urmări online ESPN în afara SUA

Dacă aveți deja un card american, puteți săriți în mod natural această parte. La fel se aplică, desigur, dacă aveți deja un cont ESPN +.

Dacă nu?

Va fi cel mai ușor pentru tine în Europa.

De ce?

În ceea ce privește un anumit motiv, Revolut, din Marea Britanie, lucrează atât cu Hulu, cât și cu ESPN. Am încercat atât cardurile premium, metalice, cât și virtuale pe care le oferă și, din anumite motive, funcționează.

Va fi întotdeauna așa? Nu știm. Deocamdată, Revolut funcționează.

Ghidurile ESPN nu menționează niciodată necesitatea unui card american. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea oamenilor care scriu aceste ghiduri nu parcurg efectiv pașii necesari pentru a vă înscrie la un serviciu. La PrivateVPN, facem asta pentru că dorim să vă rezolvăm problemele, indiferent dacă acestea sunt sigure de siguranță sau de divertisment.

Un cont premium Revolut vă va oferi acces imediat la cardurile virtuale. Și cel mai bun lucru? Întrucât este o bancă online, este mult mai ușor de înființat decât o bancă standard. Durează doar câteva minute.

Nu suntem afiliați în vreun fel cu Revolut și, dacă întâlnim o altă bancă care ușurează înregistrarea pe ESPN, le vom menționa și pe acestea. Pentru noi, este vorba doar de rezolvarea completă a problemei dvs., iar Revolut face acest lucru pentru clienții din Europa și din alte regiuni.

Dacă Revolut încetează să mai funcționeze pentru acest lucru dintr-un motiv oarecare, contactează-ne astfel încât să știm și să îi ajutăm pe alții care încearcă să urmărească ESPN în afara SUA.

Nu locuiești în Europa sau nu vrei o alternativă? Sigur.

  1. Întrebați pe cineva cu un card emis american dacă ar putea să vă creeze un cont. Oferiți-o să o partajați dacă este nevoie.
  2. Cereți cuiva din SUA să vă partajeze un cont. Ofertă de plată pentru asta dacă este nevoie.
  3. Obțineți un card preplătit emis în SUA.
  4. Obțineți un card de preplată virtual emis în SUA.

Etapele 3 și 4?

Va fi nevoie de cercetări Google pentru a găsi compania potrivită pentru regiunea dvs.. Nu este imposibil, dar mai complicat decât folosind Revolut.

Desigur, înainte de a vă înregistra, pentru a viziona ESPN online în afara SUA, trebuie să păcăliți ESPN pentru a crede că sunteți în SUA. Vom parcurge asta mai jos.

Cum să te prostești de ESPN pentru a urmări online ESPN în afara SUA

ESPN + trebuie să credeți că sunteți în SUA.

Și pentru asta, aveți nevoie de un VPN.

Serviciile VPN vă permit să vă schimbați locația practic. În acest caz, puteți viziona ESPN online în afara SUA, ESPN gândind că sunteți în SUA dacă vă conectați la serverul american potrivit.

Vezi, ESPN nu va funcționa cu toate serverele americane. Același lucru este valabil și pentru Hulu și American Netflix. Platformele de divertisment trebuie să depună eforturi pentru a împiedica serviciile VPN să funcționeze altfel, ele încalcă acordul cu companiile, deoarece vă permit să vizionați ceva în afara SUA.

Acesta este motivul pentru care utilizarea VPN-ului potrivit pentru divertisment este atât de importantă. PrivateVPN? Nu are mii de servere în toată lumea. Are servere peste tot în lume, dar, în schimb, ne concentrăm pe calitate și asigurându-ne că toate serverele pe care le avem sunt de valoare pentru dvs.. Acesta este motivul pentru care sprijinim cele mai multe regiuni Netflix de pe piață; între timp, unele companii VPN au mai multe mii de servere.

PrivateVPN este singurul serviciu care vă va permite să urmăriți ESPN online în afara SUA? Nu este. Există și alte câteva. Oferim totuși un proces de 7 zile fără riscuri, astfel încât să îl puteți încerca pentru voi și după aceea? Ei bine, clienții noștri ne iubesc pentru valoarea pe care o oferim. O, și lucrăm, de asemenea, cu Hulu, Amazon Prime, Hotstar, HBO și multe altele despre care puteți citi pe blogul nostru.

Acesta este modul de a urmări ESPN Online în afara SUA

Dacă doriți să urmăriți ESPN online în afara SUA, ceea ce am menționat în acest ghid este esențial pentru asta, dar în funcție de dispozitivul pe care doriți să îl urmăriți online ESPN, este posibil să aveți probleme deoarece aplicația ESPN este disponibilă în magazinele de aplicații la nivel mondial, serviciile VPN nu sunt acceptate pe fiecare platformă de acolo.

Dispozitive precum Apple TV, Chromecast și Roku nu acceptă deloc servicii VPN. Ce puteți face dacă dispozitivul dvs. nu acceptă servicii VPN? Puteți instala un VPN pe un router. Nu va fi deloc convenabil și sunteți mai bine să obțineți like-urile Amazon Fire TV Stick, dar este o opțiune pe care o acoperim pe site-ul nostru.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me