Cum să vizionezi DAZN pe Amazon Fire TV Stick în orice țară

Cum să vizionezi DAZN pe Amazon Fire TV Stick în orice țară

De Michael Smolski, 2018-08-28 10:39:13 în Divertisment


Nu există nimic cum ar fi să vizionați sporturi live pe un ecran mare, așa că dacă căutați cum să urmăriți DAZN pe Amazon Fire TV Stick, ați făcut un apel corect. Sporturile în direct nu sunt o emisiune TV. Nivelul emoțiilor este doar la un nivel complet diferit. Mai ales dacă joacă echipa ta preferată. Și DAZN? DAZN este o platformă de streaming care vă permite să urmăriți cele mai mari evenimente sportive de pe planetă, legal și de înaltă calitate.

Captura? Nu funcționează în fiecare țară, de fapt, nici măcar nu funcționează în SUA. Marea veste? Știm că vizionați DAZN pe Amazon Fire TV Stick în orice țară! Și o să vă ajutăm!

Pentru a viziona DAZN pe Amazon Fire TV Stick în orice țară trebuie să fiți capabil să instalați aplicația

Ce este atât de greu în instalarea unei aplicații? Ei bine, dacă doriți să urmăriți DAZN pe Amazon Fire TV Stick, aceasta este cea mai grea parte.

Dacă nu sunteți în țările suportate de DAZN, care sunt Canada, Germania, Italia, Austria sau Japonia, DAZN nu se va afișa în Appstore-ul Amazon de pe Fire TV. Și, pe computer, puteți viziona DAZN direct din browserul web, nu puteți face asta pe Fire TV Stick. Veți primi doar o notificare pentru a obține aplicația DAZN.

Pentru a viziona DAZN pe Amazon Fire TV Stick în orice țară ai nevoie mai întâi pentru a obține aplicația. Și pentru asta, trebuie să schimbați locația magazinului dvs. Amazon. Canada? Nu are un magazin exclusiv pe Amazon. Prin urmare, nu veți putea descărca DAZN dacă aveți sediul în Canada pe Fire TV Stick, deoarece nu există magazin pentru Canada. Cu toate acestea, există un magazin exclusiv în Germania și acesta este cel pentru care ar trebui să mergi.

Pentru a schimba țara Amazon Appstore, trebuie să vizitați mai întâi site-ul Amazon. Acum, în funcție de locația dvs. acest pas va diferi ușor, dar în orice caz, trebuie să accesați pagina Amazon. Amazonul american va declara Conturi & liste între timp, Marea Britanie va declara Contul tău. Orice ar fi, faceți clic pe el și accesați Conținutul și dispozitivele dvs..

Acolo trebuie să vă schimbați locația pentru a fi în Germania. Și nu introduceți doar „sfdajhhfja” în așteptarea ca aceasta să fie o adresă valabilă. Cu siguranță, aveți nevoie de un cod poștal german, așa că trebuie doar să căutați un generator de adrese germane pe Google.

Este posibil ca cardul dvs. să fie o problemă. Uneori, puteți schimba adresa cardului dvs. în setările Amazon și acest lucru va fi suficient pentru descărcare DAZN, dar asta nu funcționează cu toate cardurile. Uneori, trebuie să obțineți un card preplătit / virtual din Germania. Dacă aveți noroc, puteți întreba un prieten. Dacă puteți găsi unul gratuit, indiferent dacă este unul folosit pentru testare sau de pe un site gratuit, este nevoie de toate. Cardul dvs. nu trebuie să fie verificat și nici nu are bani. Trebuie doar să fie un card emis în Germania.

Și dacă vă aflați cu o bancă care este o companie din Germania, folosiți-o în schimb.

Sincer, există o mulțime de bănci germane online pe care vă puteți înscrie gratuit. Este nevoie doar de câteva căutări rapide pe Google.

Dacă niciuna dintre acestea nu funcționează, asigurați-vă că ștergeți metodele de plată non-germane.

Situația de plată este importantă, deoarece DAZN în Appstore-ul Amazon nu este suficient, deoarece veți primi un mesaj care să ateste că trebuie să actualizați facturarea, dacă nu aveți o metodă de plată germană.

După ce actualizați tot ce trebuie să actualizați, trebuie să vă anulați înregistrarea Amazon Fire TV Stick pentru a putea vedea DAZN în Magazinul Amazon. Pentru a face acest lucru, pe Fire TV Stick, accesați Setări urmat de Contul meu și apăsați Anularea înregistrării. Amazon vă va oferi instrucțiuni cu privire la acest proces așa cum se întâmplă. Urmăriți-le și asigurați-vă că vă înregistrați în versiunea germană a magazinului, tastând codul care vi se oferă la final pe versiunea germană a site-ului Amazon.de/code.

Împrumutați DAZN în gândirea că sunteți în Germania pentru a viziona DAZN pe Amazon Fire TV Stick

În cele din urmă, a primi aplicația DAZN este doar o problemă pe Fire TV Stick. Adevărata problemă peste tot este de a face DAZN să creadă că sunteți într-o țară susținută. Un VPN este o modalitate de a face acest lucru. Acum, dacă nu știți ce este o VPN, este o rețea privată virtuală și atunci când vă conectați la ea, în funcție de serviciul pe care îl utilizați, puteți fi aproape în orice loc pe această planetă pe care doriți, practic.

Și asta înseamnă că, cu un VPN, poți fi practic în Canada fără să pășești vreodată piciorul în Canada.

Cu excepția, cei de la DAZN nu sunt proști și știu că au drepturi de a transmite conținut și că persoanele care acordă aceste drepturi nu ar fi fericiți dacă oamenii din afara țărilor pe care DAZN are drepturi să le transmită, folosesc DAZN și, prin urmare, asigură chiar și VPN-ul nu funcționează cu acesta.

Ei bine, PrivateVPN funcționează cu asta. Dacă vă conectați la nostru Canada - Toronto 2 server, DAZN va funcționa. Și nu doar să funcționeze, va funcționa la fel de lin ca și fără VPN. Unii oameni care sunt conștienți de VPN presupun că îți încetinesc conexiunea. Unele companii o fac. Nu pretindem să o grăbim, de fapt, vom spune că, dacă internetul dvs. este prost, experiența dvs. cu DAZN va fi, de asemenea, cel mai probabil o prostie.

Dar vă vom oferi viteze foarte apropiate de viteza dvs. actuală, deoarece cumpărăm cea mai mare parte a capacității noastre de internet de la furnizorii de tranzit IP direct și nu de la companii de găzduire care elimină limitele de la companiile de găzduire.

Cu PrivateVPN, puteți viziona DAZN pe Amazon Fire TV Stick în orice țară, dar aveți nevoie și de un cont care ne aduce la pasul următor.

Configurarea unui cont pentru a viziona DAZN pe Amazon Fire TV Stick în orice țară

Ei bine, nu credeți că puteți viziona DAZN pe Amazon Fire TV Stick în orice țară fără cont? Ai?

Acesta este exact ca primul pas. Nu este atât de simplu.

Înregistrarea este simplă. În mod ideal, furnizați facturare în Canada, deoarece veți utiliza versiunea canadiană a site-ului. Puteți utiliza și facturarea germană pe care ați folosit-o cu aplicația dvs. Amazon, dar încercați să utilizați o facturare canadiană. Desigur, DAZN este plătit, astfel încât dacă nu aveți deja un cont, trebuie să aveți bani pe metoda de plată.

Vă recomandăm să vă adresați unui canadian! Sunt oameni cu adevărat frumoși! Dacă nu, obțineți un card preplătit din Canada, indiferent dacă este virtual sau real. Și trimiteți bani. În cele din urmă, plătiți și apoi sunteți. Așa vă uitați DAZN pe Amazon Fire TV Stick în orice țară!

Urmăriți DAZN pe Amazon Fire TV Stick

Doriți să vizionați Dazn pe Amazon Fire TV Stick în orice țară de pe această planetă? Ați făcut un apel bun dorind să aduceți sport pe ecranul mai mare, fără să plătiți excesiv pentru că nu aveți suficient conținut pe televizor. Și noi? Te ajutăm doar să folosești DAZN de oriunde te-ai afla pe această planetă.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me