Cum să vizionezi DAZN în Marea Britanie (pe toate dispozitivele)

Cum să vizionezi DAZN în Marea Britanie (pe toate dispozitivele)

De Michael Smolski, 2018-08-24 23:05:29 în Divertisment


Vrei să știi cum să urmărești DAZN în Marea Britanie? Desigur, da, DAZN este ca Netflix-ul de sporturi live, unde puteți viziona orice, de la MLS la Champions League.

De fapt, DAZN plus Netflix / Hulu elimină nevoia de a beneficia de un abonament TV ca și cum ai avea sport și ai emisiunile TV & filme, puteți viziona orice doriți oriunde doriți când doriți. Viață grozavă, nu?

Există o singură problemă. DAZN funcționează doar în Germania, Austria, Elveția, Italia, Canada și Japonia. Chiar dacă a fost fondată în Marea Britanie ... nu funcționează în Marea Britanie, motiv pentru care sunteți aici în căutarea modului de a urmări DAZN în Marea Britanie pe toate dispozitivele.

Și, din fericire, există o cale și o vom împărtăși astăzi.

Ce este atât de grozav despre DAZN care te-ar face să vrei să știi cum să urmărești DAZN în Marea Britanie?

Furnizorul dvs. de televiziune vă poate oferi mai multe canale sportive, dar niciunul dintre aceste canale nu vă va oferi fiecare eveniment sportiv pe care doriți să îl vizionați.

Vrei să vezi Torres, Iniesta și Podolski joacă în Japonia? Nu pe majoritatea canalelor. DAZN? Vă permite să urmăriți nu doar liga de top, ci și liga a doua și a treia.

DAZN este o platformă care vă permite să urmăriți orice sport doriți în acest moment, mai degrabă decât să fiți selectivi datorită alegerii limitate pe care o oferă furnizorul de televiziune care vă percepe un plus pentru un pachet cu mai multe canale sportive.

Ronaldo, care a semnat cu DAZN ca ambasador global la doar câteva zile în urmă, a declarat că: „Lumea se schimbă și, datorită unei abordări inovatoare, DAZN descompune barierele pentru fanii sportului.”

Și este adevăratul DAZN elimină problemele.

Cum să urmăriți DAZN în Marea Britanie în 2018?

Totul se reduce la locația dvs. la sfârșitul zilei din cauza drepturilor. DAZN nu are drepturi de a juca sporturile pe care le are peste tot și până când nu o vor face, nu vor putea să se extindă pe placul Regatului Unit în care sunt deja ... și să lucreze pentru a ajuta alte țări să urmărească DAZN.

Pentru a urmări DAZN în Marea Britanie, trebuie să fiți în afara Regatului Unit și într-una dintre țările pe care DAZN o susține. Trebuie să căutați fie Canada, Italia, Austria, sau Germania.

Ești menit să zbori acolo? Nu. Nu vă faceți griji pentru asta.

Dar aveți nevoie de DAZN pentru a crede că nu sunteți în Marea Britanie dacă doriți să-l urmăriți.

Cum îl convingi pe DAZN că nu ești în Marea Britanie, ci într-una din țările care lucrează? Prin utilizarea unui VPN.

VPN este o rețea privată virtuală.

Vă permite să fiți într-o altă țară practic.

Dar...

Pentru a viziona DAZN în Marea Britanie, aveți nevoie de VPN-ul potrivit, altfel nu va funcționa. Conectarea la un server din Canada nu este suficientă. Veți primi doar acest mesaj...

Trebuie să vă conectați la un server dintr-o țară care acceptă DAZN, dar trebuie, de asemenea, să vă conectați la un server care funcționează cu DAZN. Și nu există multe dintre acestea. DAZN face o treabă excelentă pentru a preveni utilizarea VPN-urilor și, la urma urmei, la fel ca Hulu, ele trebuie, datorită drepturilor lor de a transmite conținut limitate la mai multe țări.

PrivateVPN acceptă DAZN. Vă înscrieți cu procesul nostru de 30 de secunde, care este destul de ușor de făcut. Și apoi, după ce descărcați clientul nostru pe care îl puteți descărca de pe Amazon Fire TV Stick, Android, iOS, Windows și Mac, conectați-vă la serverul nostru și vizionați DAZN în Marea Britanie..

Dar nu dintre serverele noastre funcționează cu DAZN, desigur. Majoritatea serviciilor nu acceptă nici măcar DAZN. Noi facem. Doar nu pe fiecare server.

Trebuie să vă conectați la serverul nostru Canada - Toronto 2.

După ce faceți asta, bine, ne pare rău pentru toți ceilalți care locuiesc cu voi, deoarece veți fi oricând indisponibili.

Obținerea aplicației pe dispozitiv este un pas suplimentar, deși, deși nu este o problemă pe site-ul web al unui computer, este posibil să fie pe dispozitivul dvs. mobil.

Nu veți putea viziona DAZN în afara Regatului Unit în 2018 pe Chromecast Deși

DAZN nu va funcționa în afara Regatului Unit în 2018 pentru dvs. pe un Chromcast ca chiar dacă Chromecast este creat de Google, nu acceptă instalarea de aplicații Android, ceea ce înseamnă că nu puteți instala o VPN și că Chromecast nu vă va vedea ca pe cineva în Canada și nu vă va împiedica să utilizați serviciul.

Acesta este motivul pentru care ar trebui să comutați pe Amazon Fire TV Stick.

Cum să vizionezi DAZN în Marea Britanie pe Amazon Fire TV Stick

Singurul lucru care vă împiedică să vizionați DAZN în Marea Britanie pe stick-ul Amazon Fire TV chiar acum este lipsa aplicației DAZN de pe stick-ul dvs. Fire TV.

Și sincer, aici este cea mai bună opțiune ar fi să vă conectați la Amazon-ul german, pentru ca aplicația să fie disponibilă pentru dvs., astfel încât să puteți viziona DAZN în Marea Britanie pe Amazon Fire TV Stick, trebuie să fie aplicația dvs. Amazon într-una dintre țările în care Amazon are un Appstore special dedicat.

 • Pentru a o configura, trebuie să accesați setările Amazon pe browserul dvs. web apăsând pe Contul tău și accesând Gestionarea conținutului și dispozitivelor dvs..
 • Apoi, trebuie să apăsați Preferințe unde veți vedea regiunea dvs. actuală împreună cu un Schimbare buton lângă el.
 • Apăsați asta și schimbați în Germania.
 • Acolo trebuie să furnizați o adresă germană. În loc să-l creezi, caută un „generator de adrese germane” pe Google. Vă va economisi mult timp, deoarece trebuie să furnizați o adresă validă.
 • După ce finalizați acest pas, va trebui să vă reînregistrați dispozitivul atunci când îl porniți, dar veți vedea aplicația DAZN.
 • Și după aceea, descărcați aplicația PrivateVPN în Appstore Amazon și conectați-vă la serverul nostru Toronto 2.

Așa vedeți DAZN în Marea Britanie pe Amazon Fire TV Stick.

Cum să vizionezi DAZN în Marea Britanie pe Android

Pe Android, puteți căuta „DAZN.apk” pe Google dacă sunteți prea lene să parcurgeți acest proces și să instalați aplicația cu opțiunile de dezvoltator disponibile. Dar aceasta nu este o metodă sigură, deoarece aplicația ar putea fi compromisă.

 • Pentru a schimba țara Magazinului dvs. Play, trebuie să accesați payments.google.com și faceți clic pe Setări.
 • Acolo, apăsați pe Țară tab și apăsați continuare.
 • Selectați Germania ca țară și căutați un „generator de adrese german” pe Google și furnizați acea adresă.
 • Vă va economisi timp, deoarece va fi valabil. Trimiteți asta și, în cele din urmă, mergeți mai departe Setări urmată de dispozitivul dvs. urmată de Aplicații unde trebuie să găsiți Magazin Google Play și apăsați Forță de oprire urmată de apăsare Depozitare și făcând clic pe butonul din capace care indică DATE CLARE.

Repetați ultimul pas de mai multe ori, dacă DAZN nu se afișează și, după aceea, descărcați PrivateVPN și conectați-vă la serverul Toronto 2 și așa vă uitați DAZN în Marea Britanie pe Android.

Cum să urmăriți DAZN în Marea Britanie pe dispozitivele iOS

Acest lucru este mult mai ușor pe dispozitivele Apple decât pe dispozitivele Android, cu excepția cazului în care trebuie să fiți atenți, deoarece dacă încercați să dublați doar schimbarea locațiilor ca pe Android, veți scăpa de toate aplicațiile pe care le-ați avut vreodată.

 • Primul pas pentru a urmări DAZN în Marea Britanie pe dispozitivele iOS este să vă deconectați din contul iCloud actual.
 • În al doilea rând, intrați în Setări urmat de icloud unde va exista un buton referitor la crearea unui nou ID Apple.
 • Faceți-o, dar cu o adresă germană.
 • Încă o dată trebuie să căutați un „generator de adrese germane” pe Google și să furnizați o adresă Germania.
 • După aceea, veți putea găsi DAZN în Apple App Store, chiar dacă sunteți în Marea Britanie.

După aceea, nu ne rămâne decât să instalăm PrivateVPN și să ne conectăm la serverele noastre Toronto 2.

Desigur, dacă doriți să reveniți în Marea Britanie în ceea ce privește descărcarea de aplicații exclusive din Marea Britanie mai târziu, trebuie să vă conectați în contul dvs..

Nu mai fi ilegal în timp ce privești cu o calitate proastă - Urmărește DAZN în Marea Britanie

Nu este faptul că toată lumea este lacomă și nu vrea să plătească. Este că majoritatea lucrurilor pe care oamenii doresc să le vizioneze nu sunt disponibile și singurul loc în care pot găsi că conținutul este pe internet și de o calitate proastă.

Dacă puteți accesa DAZN în Marea Britanie cu PrivateVPN, puteți urmări toate evenimentele sportive care vă plac, de înaltă calitate și legal.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me