Cum să vizionezi DAZN Box indiferent de locul în care te afli

Cum să vizionezi DAZN Box indiferent de locul în care te afli

De PrivateVPN, 2019-06-12 14:23:46 în site-ul Web


Boxul este scump de urmărit. Pentru a viziona fotbal, tot ce ai nevoie este abonamentul TV potrivit cu canalul potrivit. Dacă doriți să vizionați boxul, trebuie să plătiți pentru multe evenimente, individual. DAZN? Acesta elimină asta, singurul cost fiind abonamentul lunar pe care îl plătiți. De aceea căutați cum să urmăriți boxul DAZN.

În acest ghid, vă vom arăta cum să urmăriți boxul DAZN indiferent de locul în care vă aflați, indiferent dacă nu puteți efectua în prezent un cont DAZN sau dacă aveți unul și nu aveți niciun eveniment de box..

Cum să urmăriți DAZN box dacă nu aveți un cont DAZN

Dacă în prezent nu aveți un cont DAZN, este mai mult decât probabil că DAZN nu este acceptat în regiunea dvs..

Primul pas necesar pentru crearea unui cont DAZN este să treci la pasul următor, urmat de revenirea aici odată finalizat. Dacă nu, vi se va spune că DAZN nu este disponibil în țara dvs. și, astfel, nu va putea înregistra.

Cheia creării unui cont DAZN este să ai un card din SUA, Canada sau Italia. Dacă vă faceți un cont pe DAZN italian, trebuie să aveți un card italian. Același lucru este valabil și pentru Canada și SUA.

Și asta este ceea ce te face să urmărești cu greu boxa DAZN dacă nu te afli deja în regiunea acceptată pentru DAZN.

Sugestiile noastre rapide?

  1. Întrebați pe cineva care are deja un cont DAZN dacă se poate partaja, sau dacă au un card cu care te poți înscrie.
  2. Obțineți o carte preplătită pe internet.
  3. Obțineți o carte de preplată virtuală pe internet.

Puteți găsi un card care să funcționeze pe Google, cu câteva căutări rapide. Cu toate acestea, nu uitați, cheia este să aveți fonduri pe cardul pe care îl veți utiliza, așa cum este necesar atunci când începeți un cont, chiar dacă este doar un proces, pentru scopuri de verificare..

Cum să privești boxul DAZN dacă boxul nu se afișează în regiunea ta

Dacă aveți un cont DAZN în Italia sau chiar în Canada, lipsiți de boxul DAZN. Nu este faptul că nu veți putea viziona niciodată un meci de box, dar nu veți putea accesa la fel de multe cazuri în care DAZN este în stare să arate.

Soluția? Pentru a face DAZN să creadă că sunteți în SUA.

Pentru a-ți spune adevărul, DAZN-ul american nu merită când vine vorba de sport, precum DAZN-ul canadian oferă un pachet mult mai bogat, cu acces la multe sporturi diferite și la unele ligi de top, precum Premier League sau Champions League..

Cu toate acestea, când vine vorba de boxul DAZN, americanul DAZN oferă cea mai bună ofertă.

Cel mai bun lucru? Că prin metoda pe care o vom împărtăși, puteți comuta între DAZN american, canadian și italian fără nicio problemă.

Ceea ce aveți nevoie pentru a urmări boxul DAZN, dar și pentru a putea crea un cont DAZN în primul rând este un VPN.

Pentru a explica ce face un VPN în cea mai simplă problemă posibilă, îți schimbă locația fără a fi nevoie să te deplasezi. Puteți fi în SUA pentru a urmări boxul DAZN, în realitate, fiind pe placul Regatului Unit.

Cheia este să ai un VPN care să funcționeze cu DAZN. Acesta este cel mai mare obstacol atunci când vine vorba de a păcăli DAZN.

Având 3.000 de servere și publicitate excelentă, dar când vine vorba de divertisment, calitatea contează peste cantitate. Și de aici PrivateVPN vine cu suport pentru mult mai puține servere decât majoritatea ofertelor de concurență, dar cu servere care funcționează cu serviciile pe care oamenii doresc să le utilizeze, cum ar fi DAZN și Hulu.

Conectându-vă la PrivateVPN, puteți comuta între DAZN american, canadian și italian, după cum doriți, deblocând DAZN la capacitățile sale maxime, cu mai mult sprijin pentru regiune în viitor..

Un VPN care acceptă DAZN + un cont DAZN este cheia pentru a urmări boxul DAZN. Dar dacă doriți să vizionați DAZN pe ecranul mare, sau pe

pe telefonul dvs., este posibil să fie necesar să continuați să citiți pentru a descărca aplicația DAZN, dacă nu puteți face acest lucru în acest moment.

Cum să urmăriți DAZN Boxing pe dispozitivele Apple

Dacă DAZN nu se afișează pe dispozitivul Apple, deconectați-vă din contul iCloud în secțiunea de setări a dispozitivului dvs. și creați-vă un cont nou, locația fiind setată pe una dintre cele care acceptă DAZN, cum ar fi SUA.

Acest lucru vă va permite să descărcați și apoi să urmăriți boxul DAZN pe dispozitivele Apple.

Este crucial să nu vă schimbați locația cu contul curent. Asta ar duce la pierderea tuturor.

Cum să urmăriți DAZN Boxing pe dispozitivele Android

Când vine vorba de dispozitivele Android, Google a realizat un scurt ghid despre schimbarea locației magazinului dvs. Android Play.

Vă recomandăm să o verificați. Același lucru este valabil ca și pe dispozitivele Apple, cu nevoia de a vă schimba locația pentru a vă afla într-o locație în care DAZN este acceptată.

Cu toate acestea, puteți viziona și boxul DAZN în browserul dvs. web, pe Android, dacă activați Modul desktop.

Cum să vizionezi DAZN Boxing pe Amazon Fire TV Stick

Pentru mulți, acesta este cel mai important, deoarece sportul este cel mai bine urmărit pe ecranul mare.

Din păcate, dacă doriți să vizionați boxul DAZN la un televizor, nu puteți face acest lucru folosind Roku, Chromecast și nici Apple TV, deoarece aceste platforme nu acceptă servicii VPN.

Acesta este motivul pentru care Amazon Fire TV Stick este recomandarea noastră în ceea ce privește vizionarea DAZN pe un ecran mare dacă televizorul dvs. nu vine cu Android TV.

  • Pentru a descărca DAZN pe Fire TV Stick, accesați contul dvs. curent Amazon din browserul web.
  • Selectați Conturi & liste și apoi Gestionați-vă contul și conținutul.
  • În acest caz, schimbarea regiunii pentru a fi în SUA este cea mai simplă metodă de a obține DAZN pe Fire TV Stick.
  • Accesați dispozitivul Amazon Fire TV. Selectați Setări și Contul meu.
  • Anularea înregistrării și conectați-vă în cont.

Și asta vă va permite să descărcați DAZN pe Amazon Fire TV Stick.

Cu toate acestea, dacă aveți probleme cu acest lucru, asigurați-vă că vă adresați serviciului nostru pentru clienți și vă vor ajuta!

Acesta este modul de a urmări DAZN box

Nu contează unde te afli. Cu PrivateVPN, puteți viziona DAZN american, canadian și italian în orice locație din întreaga lume. De ce trebuie să plătiți 24,95 euro pentru a urmări o singură luptă dacă puteți plăti o taxă lunară și pentru a primi multe lupte + alte sporturi, pentru prețul mai puțin de o luptă?

Și în timp ce te poți bucura de sporturi grozave cu DAZN, te poți bucura și de cele mai multe locații Netflix de pe planetă, împreună cu suportul Hulu, cu PrivateVPN. Gata de vizionare?

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me