Cum să vizionezi BBC iPlayer în străinătate

Cum să vizionezi BBC iPlayer în străinătate

De Michael Smolski, 2019-10-04 18:09:15 în Ghiduri


Dacă ați încercat vreodată să vizionați BBC iPlayer în străinătate, ați primit mesajul: „Acest conținut nu este disponibil în prezent.”

BBC susține că motivul este că trebuie să plătiți o licență TV în Marea Britanie. Dar dacă călătoriți și plătiți o licență TV în Marea Britanie? În acest ghid, vom analiza modul în care urmărim BBC iPlayer în străinătate, fie că este pe dispozitivele Android, Apple, Windows, Amazon sau Fire TV, cu o metodă folosită de peste 61 de milioane de oameni din întreaga lume, potrivit BBC.

Ce trebuie să faceți pentru a viziona BBC iPlayer în străinătate? Trebuie să păcăliți BBC iPlayer crezând că sunteți în Marea Britanie.

Nebuneste BBC sa urmareasca BBC iPlayer in strainatate

Singurul motiv pentru care BBC iPlayer nu funcționează în prezent în străinătate este faptul că BBC nu are drepturile de a afișa cea mai mare parte a conținutului său în străinătate. La urma urmei, de ce să plătiți milioane de euro pentru a afișa conținut în alte țări atunci când vizați publicul britanic?

Deoarece BBC nu are drepturile de a afișa cel mai mult conținut, trebuie să-și blocheze iPlayer-ul la fel ca toate celelalte platforme, cum ar fi DAZN, Hulu și chiar Netflix..

Dacă faceți ca BBC iPlayer să creadă că sunteți în Marea Britanie, atunci nu va pune un geo-bloc în loc și astfel veți putea urmări BBC iPlayer în străinătate.

Cum faci asta?

Prin utilizarea unui VPN.

Serviciile VPN vă permit să vă schimbați locația, practic.

Descărcați PrivateVPN, conectați-vă la un server din Marea Britanie și sunteți practic în Marea Britanie.

Asta este atunci?

Nu chiar. Există câteva lucruri pe care trebuie să le privești dacă vrei să urmărești BBC iPlayer în străinătate folosind un VPN.

 1. VPN trebuie să aibă servere din Marea Britanie. PrivateVPN face, la fel și o serie de alte servicii premium. Nu este cazul serviciilor gratuite dacă totuși sperați la asta. (PrivateVPN oferă o probă de 7 zile fără riscuri, însă pentru care nici nu trebuie să oferiți un card.)
 2. Serverul VPN trebuie să accepte BBC iPlayer. Aceasta este partea cea mai crucială dacă doriți să urmăriți BBC iPlayer în străinătate. Dacă utilizați un VPN care nu acceptă BBC iPlayer sau serverul greșit din Marea Britanie, dar nu funcționează cu BBC iPlayer, nu va funcționa.

PriavteVPN? Oferă o mulțime de servere BBC iPlayer, oferind mai puține servere decât cea a multor concurențe, în schimb se concentrează pe servicii de divertisment. Până la urmă, 51% dintre clienți folosesc servicii VPN pentru divertisment.

Dacă doriți să urmăriți BBC iPlayer în străinătate, trebuie să vă asigurați că serviciul pe care îl utilizați îl acceptă. Majoritatea nu. Acest lucru se datorează faptului că platformele precum BBC iPlayer nu plasează doar geo-blocuri pe conținut. De asemenea, acestea împiedică serviciile VPN să funcționeze pentru că au. În caz contrar, pot avea probleme pentru a afișa conținut în țările în care nu le pot afișa, deoarece nu au drepturi acolo.

Este atunci dacă doriți să vizionați BBC iPlayer în străinătate?

Nu chiar.

De asemenea, aveți nevoie de un cont BBC iPlayer pentru a urmări BBC iPlayer în străinătate.

Este gratuit pentru a crea, deși trebuie să indicați dacă plătiți licența TV britanică.

În sfârșit, va trebui să descărcați aplicația BBC pe unele dispozitive dacă nu doriți să vizionați în browserul web sau dacă sunteți pe placul Amazon Fire TV Stick.

Cum să urmăriți BBC iPlayer în străinătate pe dispozitivele Android

Pentru a putea descărca aplicația BBC iPlayer, trebuie să schimbați locația magazinului Google Play pentru a fi în Marea Britanie.

 • Pentru a face acest lucru, conectați-vă la un server din Marea Britanie folosind PrivateVPN și apoi deschideți Play Store.
 • Apăsați pe 3 bare în partea stângă sus a ecranului.
 • Dacă sunteți conectat la un IP din Marea Britanie folosind PrivateVPN, magazinul Google Play vă va arăta o opțiune Comutați la Magazinul de joacă din Regatul Unit.
 • Va trebui să actualizați metoda de plată pentru a face acest lucru. Pentru asta, adăugați un card nou.

Puteți utiliza adresa dvs. principală pentru cea mai mare parte a acestui lucru, dar va trebui să utilizați o Cod poștal din Marea Britanie și post oraș, și pentru aceasta folosiți un generator de adrese din Marea Britanie pe care îl puteți găsi pe Google.

Alternativ, puteți căuta aplicația BBC iPlayer pentru Android pe Google și să o instalați de acolo. Totuși, asigurați-vă că site-ul pe care îl utilizați este de încredere.

Sau ... doar urmăriți din browserul dvs. selectând „Site desktop”.

Cum să urmăriți BBC iPlayer în străinătate pe dispozitivele Apple

Pe dispozitivele Apple, indiferent dacă sunt iPhone sau iPad, va trebui să creați un cont iCloud nou. Dacă ați schimba regiunea cu contul curent, ați pierde totul, deci nu faceți asta.

Cum o faci?

 1. Deconectați-vă din contul dvs. iCloud în Setări.
 2. Creați un cont nou cu locația setată pentru a fi în Marea Britanie.
 3. Descărcați aplicația BBC iPlayer.

Desigur, după ce descărcați aplicația BBC iPlayer, puteți să vă conectați întotdeauna în contul dvs. vechi, iar aplicația BBC iPlayer va rămâne acolo.

Cum să urmăriți BBC iPlayer în străinătate la televizor

Dacă doriți să vizionați BBC iPlayer în străinătate pe televizorul dvs., atunci este ușor complicat.

Majoritatea televizoarelor și platformelor care funcționează cu televizoare precum Apple TV, Chromecast și Roku nu acceptă servicii VPN.

Drept urmare, este destul de greu să urmărești BBC iPlayer în străinătate la un televizor. Ce poti face? Există trei opțiuni:

 1. Obțineți un televizor inteligent cu Android.
 2. Obțineți un stick de televiziune Amazon Fire.
 3. Instalați un VPN pe un router.

Opțiunea 2 este cea mai convenabilă, deoarece este accesibilă, funcționează cu toate televizoarele și cea mai rapidă.

Dacă nu puteți obține un Amazon TV și nici un televizor inteligent, instalarea unui VPN pe un router este o opțiune pe care o acoperim pe site-ul nostru. Cu toate acestea, vă va încetini mult conexiunea și nu este la fel de rapid să configurați.

Alegerea este a ta.

PrivateVPN nu vă va lăsa să vizionați BBC iPlayer în străinătate

Indiferent dacă doriți să urmăriți American Netflix, Hulu, DAZN sau HBO, PrivateVPN acceptă toate cele mai populare platforme de pe piață.

Veți găsi ghiduri pentru deblocarea tuturor platformelor principale de pe blogul nostru și puteți să le încercați cu proba noastră de 7 zile fără riscuri.

Dacă aveți probleme, asigurați-vă că ne puteți contacta la [email protected] sau altfel la Instagram: @privatevpn_ pe care acoperim sfaturi utile de siguranță, postăm conținut de divertisment și răspundem la întrebările dvs..

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me