Cum să vizionezi American Netflix pe un avion

Cum să vizionezi American Netflix pe un avion

De Michael Smolski, 2018-05-30 09:23:51 în Divertisment


Este 2018. Vrei să urmărești Netflix-ul american într-un avion pentru că, deși este 2018, zborurile sunt încă o durere. Și aceasta este realitatea. Acestea nu devin mult mai rapide și, probabil, corpul tău doare mai mult într-un zbor astăzi decât s-ar întoarce la sfârșitul anilor 50 și la începutul anilor 60. Pe atunci, zborul era de lux. Acum, este vorba despre a fi pus într-un scaun care ocupă cel mai puțin spațiu.

Dar există o mulțime de modalități de a uita de un zbor inconfortabil, în special datorită tot mai multor companii aeriene care adaugă Wi-Fi. Și dacă ai Wi-Fi, poți urmări American Netflix într-un avion. Sau sincer, orice Netflix deloc. Cu excepția cazului în care nu funcționează. Și de aceea probabil sunteți aici.

De ce Netflixul american pe un avion nu poate funcționa pentru tine

Dacă zburați din America în Europa sau oriunde altundeva, la un moment dat, nu veți fi localizați în America. Și de aici Netflixul tău american devine non-american și primești un „Acest titlu nu este disponibil pentru vizionare în zona dvs.” un fel de mesaj.

Acest lucru se datorează faptului că Netflix nu are dreptul să transmită conținut peste tot pe această planetă, ceea ce înseamnă că, odată ce sunteți în afara Americii, este posibil ca anumite emisiuni să nu vă fie disponibile.

Când vine vorba de Netflix, America este cea mai mare prioritate, ceea ce înseamnă că orice altă țară lipsește. Veți putea viziona Netflixul american într-un avion doar dacă Netflix vă vede ca pe cineva care se află în America și, dacă nu, unele dintre spectacolele din America sunt și în alte țări.

Marea problemă este că avioanele zboară atât de repede încât s-ar putea să zbori prin mai multe țări pe durata unui spectacol care te poate deranja destul de mult.


Cel mai bun mod de a urmări American Netflix într-un avion este făcându-l pe Netflix să creadă că ești acolo chiar și atunci când nu ești. Această metodă vă va permite să urmăriți American Netflix fără perturbări, cu condiția ca compania aeriană cu care zburați să furnizeze calitatea Wi-Fi.

Cum să vizionezi American Netflix pe un avion

Nu puteți schimba faptul că schimbați întotdeauna locația atunci când sunteți într-un avion, dar sigur puteți face internetul să creadă că sunteți constant într-o singură locație.

Cum?

Prin intermediul unui VPN.

VPN este o rețea privată virtuală. Unii o folosesc ca un instrument care își păstrează datele protejate pe internet. Unii îl folosesc pentru a accesa conținut care nu este disponibil în țara lor.

Un serviciu VPN face ca locația dvs. să nu aibă sens. Puteți fi în Brazilia sau Polonia și încă puteți fi în America. Aceasta este puterea unui serviciu VPN. Te poate face să fii undeva practic, fără să fii vreodată acolo.

În urma a ceea ce oferă un serviciu VPN, puteți viziona American Netflix pe un avion, indiferent de locul în care vă aflați.

Cu condiția să aveți VPN-ul potrivit. Un serviciu gratuit nu este o opțiune, deoarece va fi prea lent pentru a transmite conținut care va fi deja mai lent datorită unei conexiuni la internet mult mai sărace pe un avion decât cel pe care îl ai acasă.

De asemenea, nu este suficientă conectarea la un server american. Ai nevoie de un server american care să funcționeze cu Netflix.

Vezi, Netflix a fost presat de toate aceste companii care au furnizat Netflix drepturi de a transmite anumite conținuturi în anumite țări. Aceste companii nu doresc să accesați un anumit conținut dacă nu sunteți în America, deoarece pierd bani, deoarece nu va trebui să îl urmăriți prin diferite mijloace dacă îl puteți urmări pe Netflix. Drept urmare, Netflix a luat măsuri masive împotriva utilizatorilor VPN.

PrivateVPN oferă atât viteza corectă, încât nu încetinește rețeaua dvs. datorită cumpărării de la furnizorii de tranzit IP direct în loc doar de la companii de găzduire și oferă servere americane care funcționează, mai degrabă decât doar servere americane.

Dacă vă conectați la nostru New York 1 sau Bivol server, veți putea urmări American Netflix într-un avion. Și dacă nu vrei să te uiți la Netflix-ul american, te-am acoperit și noi. Asigurați-vă că consultați acest ghid complet pentru Netflix.

Deci, cum setați PrivateVPN pentru a urmări Netflix-ul american pe un avion?

  • Faceți clic pe butonul Cumpărați din partea dreaptă sus a ecranului și înregistrați-vă oferindu-vă planul de alegere, parola și e-mail și forma de plată.
  • Descărcați clientul nostru accesând fila Descărcare din partea de jos a paginii noastre.
  • Instalați-l și conectați-vă la unul dintre serverele americane.
  • Și vizionați American Netflix într-un avion, indiferent de locul în care vă aflați sau veți fi.

Netflix are, de asemenea, o caracteristică excelentă care vă permite să descărcați câteva filme și emisiuni TV pentru câteva zile. S-ar putea să funcționeze cu emisiunea pe care doriți să o vizionați.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me