Cum să urmăriți Liga Campionilor 18/19 din Marea Britanie gratuit pe Internet în HD

Cum să urmăriți Liga Campionilor 18/19 din Marea Britanie gratuit pe Internet în HD

De Michael Smolski, 26.09.2018 09:57:20 în Divertisment


Nu mai puteți viziona Liga Campionilor 18/19 din Marea Britanie în mod gratuit la televizor, dar puteți pe internet. Majoritatea oamenilor pot găsi fluxuri ilegale în calitate de 2007, dar ce se întâmplă dacă doriți să vizionați în format HD, în mod legal, și fără să așteptați ca conținutul dvs. să fie tamponat la fiecare câteva minute, din cauza prea multor persoane care urmăresc ce servere pot gestiona serverele.? Ei bine, această postare este despre cum puteți viziona gratuit Liga Campionilor din Marea Britanie pe Internet în HD.

De ce nu poți urmări Liga Campionilor 18/19 din Marea Britanie pentru Anymore gratuit

BT a dobândit drepturi exclusive asupra Ligii Campionilor din Marea Britanie pentru următorul 3 sezon pentru 1,2 miliarde de lire sterline. Asta înseamnă că BT este singura companie din Marea Britanie care poate arăta Liga Campionilor pentru următoarele 3 sezoane.

ITV și BBC nu vor putea face acest lucru, iar acestea sunt platformele care au făcut Champions League din Marea Britanie gratuită. Acum, desigur, BT ar putea decide să acorde drepturi BBC și ITV pentru unele jocuri din Liga Campionilor din Marea Britanie, dar BT a costat mulți bani pentru a obține aceste drepturi. De fapt, ei au plătit în exces, ceea ce înseamnă că BT nu va acorda niciun drept pentru meciuri la prețuri ieftine. Și asta înseamnă că veți rata mai mult decât sigur meciurile pe care doriți să le urmăriți.

Și datorită acestui fapt, majoritatea oamenilor vor căuta numele meciului pe care urmează să îl urmărească cu un „gratuit” la sfârșit. Fie veți găsi un site care arată promițător, dar care vă duce la anunțuri care conțin adesea malware, sau veți găsi un flux legitim care de multe ori nu mai este redat și nu este de cea mai bună calitate. Însă un flux pe care îl vei urmări, pentru că poți vedea că cineva aleargă cu o minge, chiar dacă nu ești sigur despre cine este, este cu siguranță mai bun decât nimic în regulă.?

Avem o soluție mult mai bună!

Urmăriți Liga Campionilor 18/19 din Marea Britanie gratuit pe Internet în HD

Trăim în 2018, într-o lume în care aproape fiecare canal TV are o platformă de streaming online. Și canalele aeriene gratuite, care, în mod evident, nu plătesc pentru accesul online. Ce se întâmplă dacă ați găsi platforme care arată Liga Campionilor și să aveți un jucător online? Asta trebuie să faci.

Singura problema? Ei bine, majoritatea acestor platforme au drepturi de a arăta Liga Campionilor doar în țara în care se bazează și datorită acestui fapt, acestea blochează accesul persoanelor din afara acestor țări.

RTE și TV3 sau acum numite Virgin Media Two, sunt două exemple de platforme online care vă vor permite să vizionați Liga 18 Champions din Marea Britanie gratuit pe internet în HD. Cu condiția să utilizați un VPN pentru a fi în Irlanda, în majoritatea cazurilor.

Acum, dacă nu știți ce este un serviciu VPN, este o rețea privată virtuală care vă permite în mod esențial să vă aflați într-o locație diferită, fără să fiți acolo, în ceea ce privește internetul.

Dar aceste platforme nu vor arăta toate jocurile prezente. Acesta este motivul pentru care ar trebui să accesați pagina Wikipedia cu titularii potriviți pentru Liga Campionilor. Astfel poți găsi alți jucători. Cel mai probabil va trebui să utilizați și un VPN pentru aceste servicii. Asigurați-vă că vă conectați la o țară în care se bazează canalele.

Dacă utilizați PrivateVPN, vă veți putea conecta gratuit la o locație VPN în majoritatea țărilor care arată Liga Campionilor, gratuit.

Și așa vă uitați gratuit la Champions League 18/19 din Marea Britanie pe internet în format HD!

Există un mod care costă care vă permite să urmăriți orice meci la alegere, în engleză, totuși.

Folosiți DAZN pentru a urmări Liga Campionilor 18/19 din Marea Britanie, indiferent de meci

Știm cum se simte când nu susțineți o echipă de top. Poate nu ești din Marea Britanie, ci locuiești acolo. Ce se întâmplă dacă vrei să urmărești o echipă din țara ta să joace în Liga Campionilor, dar nu poți, deoarece sunt afișate doar cele mai populare meciuri?

Acolo vine DAZN. DAZN este un serviciu de abonament pentru streaming sport. Costă puțin sub 12 lire sterline pe lună și dacă doriți să vizionați gratuit Liga 18 Champions din Marea Britanie sau dacă căutați like-urile Serie A, cu DAZN puteți urmări cele mai multe evenimente sportive.

Numai dacă aveți un VPN, deși DAZN nu este disponibil în Marea Britanie.

Cu excepția DAZN, este mult mai complicat, deoarece DAZN blochează serviciile VPN tot timpul și aproape toate serverele VPN nu funcționează cu DAZN.

PrivateVPN este unul dintre singurele servicii care acceptă DAZN. Dacă vă conectați la al doilea server Toronto, acesta va funcționa.

Cu toate acestea, nu este la fel de simplu ca utilizarea unui VPN atunci când vine vorba de DAZN. Configurarea DAZN este mult mai complicată, mai ales când vine vorba de instalarea aplicațiilor. Pentru asta, vă recomandăm să citiți postarea noastră despre configurarea DAZN. Această metodă funcționează pentru toate țările!

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me