Cum să urmăriți DAZN pe iPhone, indiferent de locația dvs.

Cum să urmăriți DAZN pe iPhone, indiferent de locația dvs.

De Michael Smolski, 14-02-2019 09:24:27 în Divertisment


DAZN. Netflix-ul sporturilor live. Valoare incredibilă. De asemenea, foarte limitat în ceea ce privește regiunile. Acesta este motivul pentru care căutați cum să urmăriți DAZN pe iPhone, indiferent de locația dvs. Și suntem aici pentru a vă ajuta cu asta, deoarece țările care nu susțin DAZN tind să aibă cel mai mare nevoie, deoarece alternativele pentru vizionarea sporturilor live în aceste țări sunt destul de sărace, așa cum este.

Vrei să știi un fapt amuzant? DAZN provine din Marea Britanie, dar nu este acceptat în Marea Britanie. Asta înseamnă că singura opțiune pe care o ai în Marea Britanie fără această postare este să obții un abonament TV. Un abonament costisitor la TV. Prețul de a putea urmări unele dintre evenimentele sportive pe care doriți să le urmăriți. Ultima dată când am făcut o postare despre DAZN am calculat că pentru 2 luni de abonament TV veți plăti pentru primul dvs. an de DAZN. Deși obțineți de asemenea mult mai multe opțiuni în ceea ce privește conținutul DAZN.

Pentru a fi sincer, a face DAZN să vizioneze sport este o alegere inteligentă indiferent de locul în care locuiți. Chiar și prin faptul că este una dintre cele mai grele platforme de instalat, deoarece funcționează doar în câteva țări. Dar vă vom parcurge în cea mai simplă modă posibilă, deoarece economisiți bani în timp ce puteți urmări conținutul pe care doriți să îl urmăriți, merită să îl faceți.

Ce trebuie să se întâmple pentru a putea urmări DAZN pe iPhone, indiferent de locația ta?

Există 3 pași majori care trebuie făcuți pentru a putea urmări DAZN pe iPhone.

  1. Mai întâi trebuie să vă faceți un cont DAZN. Dacă ai norocul să ai unul, poți sări peste acea parte. Dacă nu, asta este cel mai greu lucru despre încercarea de a urmări DAZN pe iPhone, indiferent de locația dvs..
  2. Trebuie să păcăliți DAZN să vă gândiți că vă aflați într-o locație DAZN acceptată.
  3. Trebuie să descărcați DAZN pe iPhone care nu este prea greu, dar nu este la fel de ușor ca descărcarea oricărei alte aplicații.

Acestea sunt cele 3 lucruri majore care trebuie făcute dacă doriți să urmăriți DAZN pe iPhone, indiferent de locația dvs. Și acum, haideți să parcurgeți cum să faceți acestea, astfel încât să puteți viziona cu ușurință DAZN pe iPhone, indiferent de locația dvs..

Crearea unui cont DAZN pentru a urmări DAZN pe iPhone, indiferent de locația dvs.

Crearea unui cont DAZN, întrucât nu este greu. Minus faptul că trebuie să afirmați că sunteți în Canada, este ca și cum vă înscrieți pentru orice altă platformă. Acestea sunt problemele necesare pentru a vă înscrie.

În momentul de față, pentru a putea urmări DAZN pe iPhone, indiferent de locația dvs., trebuie să încercați să accesați DAZN canadian pentru ca această metodă să funcționeze. Și datorită acestui lucru, trebuie să aveți un card canadian pentru a vă înscrie la DAZN.

În caz contrar, nu veți putea să vă înscrieți.

Iată câteva dintre sugestiile noastre pentru a obține un card canadian pentru a vă înregistra:

  • Întrebați un prieten care are un card emis de Candian dacă vă poate face un cont. Plătește-i dacă este nevoie sau oferă-i să o împărtășești.
  • Cumpărați un card canadian preplătit. Acest lucru ar putea necesita așteptarea. Nu uitați că banii trebuie să fie pe el.
  • Obțineți un card virtual emis în Canada. Probabil cea mai rapidă metodă, dar cu șanse mai mici de reușită.
  • Oferiți cuiva DAZN un schimb de „servicii pentru servicii” unde le oferiți detalii pentru Netflix sau alte servicii, iar acestea vă oferă detalii pentru DAZN.

Chestia este că nu veți putea să faceți un cont DAZN până când nu veți păcăli DAZN să credeți că vă aflați într-o locație acceptată, în acest caz, Canada.

Cum să prostești DAZN să crezi că te afli într-o regiune acceptată pentru a viziona DAZN pe iPhone, indiferent de locația ta

Înscrierea este cea mai grea parte a obținerii DAZN, dar este cel care păcălește DAZN cel mai important.

Și, în general, nu este prea greu să păcălești un serviciu să crezi că ești undeva unde nu ești, întrucât tot ce ai nevoie este o VPN urmată de câteva simple clicuri.

Dar sporturile, pentru a avea drepturi la sport, acestea sunt scumpe, iar deținătorii de drepturi nu doresc ca cineva din Marea Britanie să folosească DAZN doar pentru a urmări Premier League sau Champions League. BT Sports a plătit peste un miliard pentru drepturi în Liga Campionilor, de exemplu. Sunt mulți bani. De aceea DAZN trebuie să împiedice clienții să își folosească serviciul în țările în care serviciul lor nu este acceptat, deoarece există o presiune masivă din partea altor companii pentru a face acest lucru..

Astfel, DAZN funcționează doar cu un număr foarte limitat de servicii VPN, cum ar fi PrivateVPN, care este, de asemenea, cel mai bine acceptat serviciu, în măsura în care Netflix merge cu suport pentru majoritatea regiunilor Netflix de pe piață, testate de Comparitech.

Mai întâi trebuie să vă înscrieți la PrivateVPN urmată de descărcarea acestuia în App Store urmată de conectarea la unul dintre serverele canadiene pe care le avem. Nu toate funcționează, dar cu unele încercări și greșeli rapide, veți descoperi serverul potrivit și asta vă va permite să accesați site-ul pentru a vă înregistra, dar să urmăriți DAZN și pe iPhone.

Instalarea DAZN pe un iPhone pentru a urmări DAZN pe iPhone, indiferent de locația dvs.

Ai un cont. Aveți instrumentul pentru a păcăli DAZN. Acum, ultimul pas pentru a urmări DAZN pe iPhone, indiferent de locația dvs., este să îl instalați.

Nu prea ușor. Nu prea greu. Este nevoie doar de a ști ce să faci.

Pentru a instala DAZN, trebuie să treceți la App Store-ul canadian.

  • Pentru a vă conecta la versiunea canadiană a App Store, aveți nevoie deconectați-vă din contul iCloud.
  • După deconectare, trebuie să faceți creează-ți un cont nou cu locația ta în Canada.
  • În cele din urmă, descărcați DAZN și, desigur, PrivateVPN care poate fi descărcat în aproape orice locație și nu ezitați să vă conectați în contul vechi după ce faceți acest lucru.

Motivul pentru care nu puteți schimba doar regiuni în contul dvs. este că, dacă faceți acest lucru, veți pierde tot ceea ce aveți. Acesta este motivul pentru care este vital să creăm un cont nou.

Acesta este modul de a urmări DAZN pe iPhone, indiferent de locația dvs.

Nu este simplu, dar, de asemenea, nu este atât de greu.

Cu condiția să știți pașii pe care tocmai i-am distribuit.

Și dacă doriți să știți cum să configurați DAZN pe dispozitivele Android sau altele, am făcut un ghid despre cum puteți configura DAZN pe orice dispozitiv din Marea Britanie care funcționează și în toată lumea.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me