Cum să urmăriți DAZN în afara Canada, indiferent de locul în care vă aflați

Cum să urmăriți DAZN în afara Canada, indiferent de locul în care vă aflați

De Michael Smolski, 26.09.2018 10:40:47 în Divertisment


Multe evenimente sportive sunt pe cale să înceapă. Doriți să știți cum să vizionați DAZN în afara Canadei, astfel încât să puteți viziona orice sport și meciuri pe care doriți, fără a fi necesar să plătiți excesiv pentru abonamentul TV care vă limitează la vizionarea jocurilor care solicită cel mai mult. Nu toată lumea susține cluburi grozave. De ce ar trebui să plătiți pentru a nu ajunge să vă urmăriți jocul clubului?

DAZN este Netflix-ul de sport. Alegeți ce doriți să urmăriți. Nimeni nu alege pentru tine.

Cu excepția DAZN alege cine poate urmări DAZN. În mare parte se bazează pe locul unde are sens finic cel mai mult în momentul prezent. Și dacă nu sunteți în Canada, Italia, Germania, Austria, Japonia sau chiar Elveția, DAZN nu va funcționa pentru dvs.. Asta înseamnă că nu îl poți folosi? Ei bine, cu instrumentele și cunoștințele potrivite pe care le puteți, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să urmăriți DAZN în afara Canada, indiferent de locul în care vă aflați.

Ce trebuie să se întâmple pentru dvs. Urmăriți DAZN în afara Canada, indiferent de locul în care vă aflați

Când erai mai tânăr, îți pășeai vârsta pentru a intra în site-uri de peste 16 ani. Ai păcălit sistemele, dar te-a intrat. De asemenea, trebuie să păcălești DAZN, cu excepția nu cu vârsta, ci cu locația ta. Și este mult mai greu de făcut, întrucât nu poți doar să îți dai seama că ești în Canada și te aștepți să funcționeze DAZN.

Există sisteme speciale în vigoare care îți verifică locația și dacă sunteți în afara țării susținute, veți primi este un mesaj că nu sunteți în țara potrivită.

Pentru a viziona DAZN în afara Canada, trebuie să faceți DAZN să creadă că sunteți în Canada. Și faceți asta printr-o rețea privată virtuală cunoscută și sub numele de VPN. Un VPN vă permite să vă aflați în diferite țări fără a fi acolo, cu condiția ca serviciul pe care îl utilizați să aibă servere acolo.

PrivateVPN? Are servere în Canada. Dar ... nu este vorba doar de a avea un server. Motivul pentru care restricția locației există în primul rând se datorează faptului că există un motiv în spatele acesteia. În acest caz? Este presiunea deținătorilor de drepturi.

De ce ar plăti BT 1,18 miliarde lire sterline pentru drepturile exclusive la Champions League din Marea Britanie dacă nu ar fi exclusiv din cauza cuiva care folosește DAZN în Marea Britanie? Acesta este motivul pentru care este greu să urmărești DAZN în afara Canada și în alte țări sprijinite.

Dar PrivateVPN are un server DAZN funcțional. Se numește Toronto 2. După ce parcurgeți înregistrarea noastră de 30 de secunde și vă conectați la clientul nostru, conectați-vă la serverul Toronto 2 și DAZN va funcționa. Orice alt server din serviciul nostru sau orice alt serviciu? Veți primi același mesaj ca anterior, dar cu un pic suplimentar despre oprirea unui VPN.

Deci, că? Nu chiar. Cu excepția cazului în care aveți deja un cont DAZN și intenționați să vizionați pe browserul dvs. web în loc de telefon sau de pe Fire TV Stick / Cube.

Pentru a urmări DAZN în afara Canada, trebuie mai întâi să parcurgeți înregistrarea

Este greu.

Nu puteți folosi niciun card pentru asta.

Pentru a viziona DAZN în afara Canada, trebuie să aveți un card canadian.

Cum achiziționați unul? Cea mai ușoară metodă ar fi să cumpărați un card plătit în prealabil în Canada și să îl expediați singur. Metoda mai rapidă ar consta în cumpărarea unui card virtual. Google pentru unul.

Totuși, cea mai practică metodă? Cereți cuiva din Canada să vă facă un cont. Plătiți suplimentar dacă este nevoie sau oferiți-le utilizarea contului.

Dacă nu faceți ceva, nu veți putea să vă înregistrați. Și dacă nu vă puteți înregistra, puteți urmări DAZN în afara Canada, indiferent de locul în care vă aflați printr-un VPN, nu va fi degeaba.

Și atunci apare problema cu descărcarea aplicațiilor. Vom trece prin asta acum.

Urmăriți DAZN în afara Canada, indiferent de locul în care vă aflați pe Android

Puteți descărca aplicația dintr-o sursă aleatorie de pe internet, dar ar fi să vă puneți dispozitivul în pericol. Nu știți ce este plantat în aplicațiile care nu provin din surse oficiale.

Modul sigur este să descărcați din Play Store, dar odată ce încercați, veți vedea că DAZN nu se găsește nicăieri în Play Store în locația dvs..

Acesta este motivul pentru care trebuie să schimbați locația Play Store.

 • Mergi la payments.google.com și faceți clic pe Setări.
 • Apăsați pe Țară fila.
 • Selectați Canada sau orice altă locație acceptată de DAZN. Asigurați-vă că furnizați o adresă reală. Puteți găsi unul aleatoriu cu un generator de adrese.
 • Trimite si intra in Setări urmată de dispozitivul dvs. urmată de Aplicații unde trebuie să găsiți Magazin Google Play și apăsați Forță de oprire.
 • În cele din urmă, accesați Depozitare și faceți clic pe butonul din capace care conține CLEAR DATA.

  Repetă oprirea Force și CLEAR DATA dacă DAZN nu este disponibil pentru descărcare.

Urmăriți DAZN în afara Canada, indiferent de locul în care vă aflați pe iOS (iPhone + iPad)

Dacă doriți să vizionați DAZN în afara Canada pe dispozitivul dvs. iOS, indiferent dacă acesta este un iPhone, iPod sau un iPad, nu puteți schimba doar locația dvs. ca pe Android, deoarece veți pierde tot ce ați cumpărat vreodată..

 • În schimb, trebuie mai întâi Sign out din contul iCloud și accesați fila iCloud din Setări unde veți vedea un buton despre crearea unui cont nou.
 • apasa-l.
 • Faceți-o în Canada sau în orice altă țară susținută.
 • Când introduceți o adresă, asigurați-vă că utilizați o adresă reală. Puteți obține una de la un generator de adrese.
 • După ce ai un cont nou, ar trebui să poți găsi și descărca DAZN.

Urmăriți DAZN în afara Canada, indiferent de locul în care vă aflați pe stickul / cubul TV de foc

Am făcut o postare separată pentru că acest lucru este sincer destul de complicat, dar dacă doriți să urmăriți DAZN pe ecranul mare, Fire TV Stick / Cube este probabil cel mai bun pariu.

Cu alte cuvinte, schimbarea locației diferă în funcție de magazin, dar un lucru este sigur, trebuie să schimbați magazinul pentru a fi în Germania, deoarece Canada nu are un magazin dedicat, ceea ce înseamnă că Germania este cea mai bună opțiune pentru descărcarea DAZN.

 • Primul pas pentru vizionarea DAZN în afara Canada, indiferent de locul în care vă aflați pe Fire TV Stick / Cube este să accesați site-ul Amazon.
 • Amazonul american va declara Conturi & liste sub numele tău, între timp, Marea Britanie va declara Contul tău. Orice ar fi, faceți clic pe el și accesați Conținutul și dispozitivele dvs..
 • Acolo trebuie să vă schimbați locația pentru a fi în Germania, cu o adresă reală. Utilizați un generator de adrese pentru asta.

Dar aveți nevoie și de un card sau cont bancar german pentru asta. Dacă utilizați N26 în Europa, care este o bancă online, va funcționa. În afară de asta, este posibil să fiți nevoit să obțineți o carte preplătită sau o carte virtuală sau puteți avea o problemă la descărcarea DAZN. Va apărea, dar veți primi o eroare la descărcare. Și asigurați-vă că eliminați cardurile care nu sunt emise în Germania atunci când faceți acest lucru. Le puteți adăuga mai târziu.

Și oh, când vă schimbați adresa, trebuie să vă înregistrați din nou contul Amazon pe Fire TV Stick / Cube. Intra Setări urmat de Contul meu și veți vedea o opțiune de anulare

Acesta este modul de a urmări DAZN în afara Canada, indiferent de locul în care vă aflați

Desigur, trebuie să descărcați aplicația PrivateVPN pe toate aceste dispozitive. Speri să faci asta, sperăm.

Dacă dispozitivul dvs. nu este înscris în acest lucru, contactați asistența noastră pentru clienți premiați. Te vor ajuta.

Și dacă vă întrebați, Chromecast nu este acceptat, deoarece niciun VPN nu funcționează cu Chromecast.

se bucura!

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me