Cum să urmăriți BBC iPlayer în SUA pe Amazon Fire TV Stick

Cum să urmăriți BBC iPlayer în SUA pe Amazon Fire TV Stick

De Michael Smolski, 2018-03-26 18:10:42 în Divertisment


V-ați luat un stick de televiziune Amazon Fire, deoarece ați auzit că poate face un televizor inteligent și mai inteligent, dar totuși ai vrut să urmărești BBC iPlayer în SUA pe stickul Amazon Fire TV și nu puteai. Ce zici de asta? Dacă un dispozitiv este atât de grozav, că a obținut peste 160 de mii de recenzii cu o medie de 4,5 stele din 5 pe Amazon-ul american, atunci cum nu funcționează cu BBC iPlayer, dar funcționează cu aproximativ fiecare aplicație acolo, în timp ce majoritatea televizorului inteligent oferă doar un o anumită cantitate de aplicații?

Vezi, BBC iPlayer este disponibil pe Amazon Fire TV Stick. Doar nu pentru toată lumea. Dar nu trebuie să fii „toată lumea”.

De ce nu poți urmări BBC iPlayer în SUA pe Amazon Fire TV Stick în primul rând?

BBC ar putea cumpăra licențe care să le permită să arate orice este că tu și alte persoane cauți să urmărești pe canalele și platformele lor. Dar BBC este o emisiune britanică și asta este demografia pe care o au. Nimeni altcineva nu contează în afara zonei respective. Cu cât doriți să afișați mai multe țări, cu atât costă mai mult. BBC nu va profita cu adevărat din afișarea de conținut în SUA. O reclamă care se aplică pe piața din Marea Britanie nu are niciun beneficiu în SUA, astfel încât clienții care plătesc pentru anunțuri nu vor beneficia de acest tip de aranjament, așa că nu este deloc de ajutor în niciun fel, în niciun fel..

Dacă BBC ar arăta conținut în SUA sau în orice altă țară pentru această problemă, ar trebui să cheltuiască bani în plus pentru licențe care vă permit să vizionați ceva, dar asta nu beneficiază deloc de BBC. În acest fel, ei pierd bani.

Se pot accesa cu ușurință platformele online, ceea ce este excelent, dar din acest motiv sunt plasate blocuri geografice. Cu un bloc geografic, nu puteți accesa conținut furnizat de BBC dacă nu sunteți în Regatul Unit, deoarece altfel BBC ar putea avea probleme. Deci, dacă doriți să urmăriți BBC iPlayer în SUA pe Amazon Fire TV Stick, trebuie să convingeți BBC că sunteți în Marea Britanie. Și asta este greu de făcut fără să fii acolo.

Nu este imposibil însă.

Schimbați țara magazinului dvs. Amazon

Acesta este primul pas de făcut dacă doriți să urmăriți BBC iPlayer în SUA pe Amazon Fire TV Stick. Aveți nevoie de aplicație, iar pentru a obține aplicația, Amazon Appstore trebuie să vă vadă ca pe cineva care se află în Marea Britanie. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de două lucruri. Trebuie să schimbi țara în magazinul Amazon și trebuie să fii practic în Marea Britanie. În caz contrar, veți vedea că aplicația este „indisponibilă”.

Schimbați țara părții de magazin

Faceți clic pe linkul Gestionați conținutul și dispozitivele pe care tocmai le-am furnizat. O puteți găsi și pe contul dvs. pe Amazon. Du-te la Setări fila și selectați Setări de țară urmat de Schimbare. Apoi, furnizați o nouă adresă care se află în Marea Britanie. Puteți găsi o mulțime de adrese & generatoare de coduri poștale pe internet, așa că folosiți una dintre ele pentru a obține o adresă din Marea Britanie și, cel mai important, un cod poștal din Marea Britanie, deoarece este necesar pentru a continua dacă doriți să urmăriți BBC iPlayer în SUA pe Amazon Fire TV Stick.

După ce ați terminat cu asta, selectați Actualizați și trebuie să vi se solicite să actualizați magazinul implicit. Vi se va solicita să vă înregistrați din nou dispozitivul pe Fire TV Stick odată ce faceți toate acestea.

Asigurați-vă că magazinul crede că sunteți într-o altă țară

Vedeți că nu este întotdeauna la fel de ușor ca schimbarea unei adrese. De asemenea, trebuie să fiți în Marea Britanie. Practic cel puțin. Pentru a face asta aveți nevoie de un VPN. Și PrivateVPN oferă o VPN funcțională atunci când vine vorba de vizionarea BBC iPlayer și utilizarea Amazon Appstore. Pentru a utiliza PrivateVPN, trebuie să faceți mai întâi un cont pe care îl puteți efectua apăsând butonul Cumpărați din partea dreaptă sus a ecranului. Este un proces în trei etape și puteți obține o rambursare completă în termen de 30 de zile dacă constatați că serviciul nostru nu funcționează. Nu oferim un serviciu gratuit, dar oferim viteză pe care serverele gratuite nu le furnizează. Și este esențial dacă doriți să urmăriți BBC iPlayer. Și avem și o postare despre motivul pentru care serviciile VPN gratuite sunt proaste.

După ce vă faceți contul, trebuie să căutați PrivateVPN pe Fire TV. Puteți face acest lucru apăsând butonul microfon de pe telecomanda Fire TV și apelând la PrivateVPN sau puteți căuta pur și simplu modul normal în care căutați aplicații pe Amazon Fire TV..

Instalați-l și oferiți-vă detaliile cu care v-ați făcut contul, urmate de conectarea la un server britanic Apoi, trebuie să îi acordați un minut sau două și să căutați BBC iPlayer. În cele din urmă, trebuie să îl descărcați.

Urmăriți BBC iPlayer în SUA pe Amazon Fire TV Stick

Pentru a urmări BBC iPlayer în SUA, trebuie să fiți conectat în permanență la serverul potrivit. Oferim un server BBC special, iar serverul nostru britanic - BBC funcționează de asemenea cu BBC. Pur și simplu te conectezi la unul dintre acestea și ar trebui să poți urmări BBC iPlayer în SUA pe Amazon Fire TV Stick și să fii sincer, nu doar în SUA, ci în toată lumea, cu condiția să ai PrivateVPN.

Dacă doriți să utilizați BBC iPlayer, obțineți-o acum sau mergeți în Marea Britanie în schimb. Întrucât aceasta este singura două opțiuni.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me