Cum să urmăriți BBC iPlayer în Irlanda în 2018

Cum să urmăriți BBC iPlayer în Irlanda în 2018

De Michael Smolski, 2015-08-15 14:04:57 în Divertisment


Vrei să urmărești BBC iPlayer în Irlanda în 2018? E o nebunie. Marea Britanie se află la mai puțin de o oră de zbor. Pentru unii, este la 5 minute de mers cu mașina în Irlanda de Nord. Și că 5 minute este diferența dintre cineva care poate să urmărească BBC iPlayer și nu. Ceva mai nebun? Faptul că BBC este de fapt pe majoritatea televiziunilor irlandeze, dar totuși BBC iPlayer nu este cumva.

De ce BBC iPlayer nu este disponibil în Irlanda?

Deși cauza oficială este că nu plătiți taxa de licență TV în Marea Britanie, atunci când accesați aplicația BBC iPlayer și primiți întrebări despre aceasta și răspundeți cu un „da”, totuși nu vă lasă să vizionați în sensul că este cel mai probabil nu este acest motiv, ci mai degrabă motivul standard pentru aproape toate platformele care se întorc la licențele pe care BBC le are în conținut. Cel mai probabil au doar o licență pentru a afișa conținut în Marea Britanie.

La urma urmei, de ce ar oferi o companie BBC licența de a arăta un anumit show, de asemenea, pe placul Germaniei, de exemplu? Acea companie ar căuta o companie în Germania pentru asta.

Noi, care trăim în Irlanda, știm că aprecierile RTE oferă uneori conținut cu adevărat slab. Prin urmare, BBC este adesea cea mai bună opțiune. Dacă sunteți doar în vacanță în Irlanda și în Marea Britanie, atunci de ce nu ar trebui să puteți urmări conținutul pentru care plătiți cu o licență TV? Nu este cinstit. Este?

Cum să urmăriți BBC iPlayer în Irlanda în 2018

Te afli în Irlanda. Nu puteți urmări BBC iPlayer. Vecinii tăi la 5 minute de tine? Ei au.

La ce se reduce?

Locația ta.

BBC iPlayer îți cunoaște locația. Dacă doriți să urmăriți BBC iPlayer în Irlanda în 2018, BBC nu trebuie să știe că sunteți în Irlanda. Cu excepția faptului, nu Irlanda nu este suficientă, deoarece trebuie să fie un loc care se află în Marea Britanie. BBC nu poate crede că sunteți în Franța în loc de Irlanda, deoarece acest lucru va da același rezultat.

BBC trebuie să creadă că sunteți în Marea Britanie.

Cel mai evident mod este să mergi în Marea Britanie. Dacă doriți să vizionați BBC iPlayer în Irlanda, aceasta nu este o opțiune. Acesta este motivul pentru care trebuie să fiți aproape în Marea Britanie.

Cum? Prin intermediul unui VPN.

O VPN este o rețea privată virtuală care vă permite să fiți aproape oriunde pe această planetă în ceea ce privește internetul. Ei bine, unde poți fi depinde de serviciul pe care îl folosești, dar singurul server de care ai nevoie cu adevărat când vine vorba de BBC este un server din Marea Britanie care funcționează cu BBC. Și da, există servere din Marea Britanie care nu funcționează cu BBC, deoarece BBC lucrează constant la blocarea serverelor VPN de a lucra cu iPlayer-ul lor.

PrivateVPN oferă servere dedicate special pentru BBC. Dacă vă conectați la serverul nostru BBC și actualizați pagina, iPlayer-ul dvs. BBC va funcționa. Pur si simplu. Și nu există capturi. Nu va trebui să urmăriți niște anunțuri suplimentare sau să faceți clic pe bannere din care nu puteți face clic cu adevărat. O, și în cazul în care ați auzit că utilizarea unui VPN poate încetini internetul dvs., acest lucru este valabil doar în cazul furnizorilor VPN care folosesc doar site-uri de găzduire pentru capacitatea lor de internet.

PrivateVPN își cumpără capacitatea de internet direct de la furnizorii de tranzit IP, ceea ce duce la o conexiune la internet la nivelul pe care îl obțineți în prezent.

Cum să setați PrivateVPN la Watch BBC iPlayer în Irlanda?

Accesați site-ul nostru pe care vă aflați acum. Faceți clic pe butonul Cumpărați. După aceea, este un drum simplu. Doar parcurgeți înregistrarea noastră de 30 de secunde. Descărcați clientul nostru pe orice platformă vă aflați. Și în sfârșit, conectați-vă la serverul nostru BBC și porniți BBC iPlayer.

Există câțiva pași implicați în obținerea aplicației pe Android, Fire TV Stick și iOS, motiv pentru care ar trebui să consultați ghidul nostru complet de pe BBC dacă nu vă uitați de pe browserul dvs. web. Vom atașa părți ale acestui ghid aici:

Cum se instalează BBC iPlayer pe Android în Irlanda

Mergi la payments.google.com și faceți clic pe Setări.

 • Apăsați pe simbolul creion de lângă Țară. Va apărea o casetă care vă va cere să creați un profil nou.
 • Asigurați-vă că selectați Continua și să alegeți Marea Britanie ca țară. presa Continua din nou. După aceea, trebuie să furnizați o adresă britanică și un cod poștal. Pentru a găsi o căutare pentru un generator de cod poștal aleatoriu pe Google. Majoritatea acestor generatoare oferă adrese.
 • Închideți Play Store dacă este deschis și accesați Setări urmată de Aplicații. Găsiți Google Play Store. presa Forță de oprire urmat de Depozitare, și, în sfârșit, apăsați butonul din capete care indică CLEAR DATA.
 • Conectați-vă la BBC PrivateVPN dacă nu ați făcut-o deja.
 • Deschideți Play Store din nou. Ar trebui să poți descărca BBC iPlayer acum. Dacă acest lucru nu funcționează, asigurați-vă că date clare și forță de oprire aplicația din nou și dă-i câteva minute.

Cum se instalează BBC iPlayer pe iOS în Irlanda

 • În primul rând, conectați-vă la VPN-ul nostru pentru a fi practic în Marea Britanie.
 • În al doilea rând, pur și simplu faceți un cont nou. Pentru a face acest lucru, va trebui să vă deconectați din contul iCloud curent. După ce v-ați deconectat, trebuie să intrați Setări urmat de iCloud și apăsați tasta Creați un nou ID Apple text.
 • Vi se va cere tipul de înregistrare standard. Umple-l.
 • Cu toate acestea, atunci când vine vorba de țară, selectați Regatul Unit desigur. Asigurați-vă că furnizați un cod poștal britanic și o adresă pe care o puteți găsi pe internet, căutând un generator pe Google.
 • Selectați Nici unul ca mijloc de plată la crearea contului dvs. și dacă acest lucru nu apare, faceți-o când descărcați BBC iPlayer.
 • De asemenea, va trebui să furnizați un număr britanic pe care îl vor face majoritatea generatoarelor zip, dar, în caz contrar, puteți căuta un generator pentru numere pe Google.

După ce descărcați BBC iPlayer, vă puteți conecta la contul vechi de iCloud, dar pentru a urmări efectiv conținutul de la BBC, trebuie să rămâneți conectat la un VPN.

Așa vedeți BBC iPlayer în Irlanda.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me