Cum să urmăriți BBC iPlayer în Irlanda (actualizat pentru 2020)

Cum să urmăriți BBC iPlayer în Irlanda (actualizat pentru 2020)

De Michael Smolski, 2019-10-10 08:36:23 în Divertisment


Doriți să vizionați BBC iPlayer în Irlanda și s-a poticnit cu un mesaj care spune că nu este disponibil în țara dvs.? Ciudat având în vedere că BBC este accesibil la televizoarele irlandeze, nu?

În acest ghid, vă vom arăta cum puteți viziona BBC iPlayer în Irlanda, acest ghid fiind actualizat pentru 2020, Oh, iar această metodă vă va permite, de asemenea, să deblocați Netflix-ul american și multe alte servicii minunate, cum ar fi Hulu.

Suna bine?

Haideți să intrăm în ea.

Ce trebuie să se întâmple pentru a putea urmări BBC iPlayer în Irlanda

Sincer, BBC iPlayer este una dintre cele mai ușoare platforme de deblocat.

Acest lucru se datorează faptului că, spre deosebire de Hulu, nu este nevoie să fie emise carduri într-o anumită locație.

Trebuie doar să păcăliți BBC pentru a crede că sunteți în Marea Britanie urmată de crearea unui cont BBC.

S-ar putea să vă întrebați de ce BBC iPlayer nu este disponibil în Irlanda. Pur și simplu pentru că BBC iPlayer nu are drepturile de a reda anumite conținuturi în afara Regatului Unit și, astfel, trebuie să împiedice oamenii să facă acest lucru, și face acest lucru cu un geo-bloc.

Și faci asta cu un VPN.

Dacă nu sunteți la curent cu serviciile VPN, acestea vă protejează pe internet, dar vă permit, de asemenea, să deblocați serviciile blocate schimbând locația dvs., dacă sunt optimizate corect pentru fiecare platformă.

Acolo vine platforma noastră PrivateVPN ca un serviciu care oferă mult mai puține servere decât multe alte platforme VPN, dar care, în schimb, vă oferă servere care funcționează cu servicii de divertisment precum BBC iPlayer și cele mai multe regiuni Netflix de pe piață. Și doar pentru a numi câteva.

Trebuie doar să vă conectați la unul dintre serverele noastre BBC iPlayer și sunteți gata să mergeți.

Și da, vă oferim un proces de 7 zile, astfel încât să îl puteți încerca singur și, după aceea, îl puteți obține la prețul de 3,82 USD pe lună.

Acest lucru vă va permite să vizionați BBC iPlayer în Irlanda. Cu toate acestea, poate doriți și să descărcați aplicația BBC iPlayer, care nu va fi disponibilă imediat în magazinul de aplicații.

Vă vom descoperi cum puteți modifica asta mai jos:

Cum să urmăriți BBC iPlayer în Irlanda pe dispozitivele Android

 • Conectați-vă la o locație din Marea Britanie cu PrivateVPN.
 • Apăsați pe 3 bare în partea stângă sus a ecranului.
 • Dacă sunteți conectat la un IP din Marea Britanie folosind PrivateVPN, magazinul Google Play vă va afișa o opțiune pentru a comuta la acea locație din magazinul Google Play.
 • Va trebui să actualizați metoda de plată pentru a face acest lucru. Pentru asta, adăugați un card nou.

Acest lucru vă va permite să descărcați aplicația BBC iPlayer din Irlanda.

Rețineți că această modificare poate dura până la 48 de ore la actualizare, dar tinde să se întâmple imediat după repornirea aplicației Magazin Google Play.

Alternativ, căutați BBCiPlayer.apk pe Google și descărcați așa. Doar asigurați-vă că îl descărcați dintr-o sursă de încredere.

De asemenea, puteți urmări doar din browserul web apăsând pe cele 3 puncte din partea dreaptă sus a ecranului și apăsând pe „Site desktop”.

Cum să urmăriți BBC iPlayer în Irlanda pe Apple Devices

 • Deconectați-vă din contul iCloud.
 • Creați unul nou cu sediul în Marea Britanie.
 • Descărcați BBC iPlayer.

Este important să nu vă schimbați regiunea în contul curent, deoarece veți pierde totul dacă o faceți. Vă puteți conecta la contul vechi după ce descărcați BBC.

Cum să urmăriți BBC iPlayer în Irlanda pe Amazon Fire Devices

 1. Accesați contul dvs. curent Amazon în browserul web.
 2. Click pe Conturi & liste, urmat de Gestionați-vă contul și conținutul.
 3. Schimbați-vă regiunea pentru a fi în Marea Britanie.
 4. Accesați dispozitivul Amazon Fire TV. apăsați pe Setări și Contul meu.
 5. Anularea înregistrării și conectați-vă în cont.
 6. Descărcați BBC iPlayer.

Folosind Amazon Fire TV Stick este cel mai bun mod de a viziona BBC iPlayer la un televizor.

La fel ca Apple TV, Roku și Chromecast nu acceptă serviciile VPN. Sigur, teoretic, puteți instala un VPN pe un router și puteți folosi BBC iPlayer pe acele dispozitive în acest fel, dar va încetini internetul, deoarece routerele nu pot gestiona bine serviciile VPN. Acesta este motivul pentru care dispozitivele Amazon Fire TV funcționează cel mai bine.

Acesta este modul de a urmări Watch BBC iPlayer în Irlanda

Configurarea BBC iPlayer în Irlanda în 2020 sau chiar în 2019 este relativ ușoară și puteți încerca singur, fără riscuri, cu ajutorul nostru proces de 7 zile.

Și în timp ce încercați, de ce să nu deblocați Netflix-ul american pentru a accesa mai multe mii de titluri?

Dacă aveți probleme, asigurați-vă că ne puteți adresa ([email protected]), consultați blogul nostru sau consultați Instagram-ul nostru (@privatevpn_) pentru mini-ghiduri și răspunsuri rapide.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me