Cum să urmărești Game of Thrones online indiferent de locul în care locuiești

Cum să urmărești Game of Thrones online indiferent de locul în care locuiești

De Michael Smolski, 2015-04-15 18:35:54 în Divertisment


Nu doriți să plătiți banii grei pentru abonamentul TV pentru a viziona Game of Thrones și mai bine știți cum să vizionați Game of Thrones online, indiferent de locul în care locuiți? Te-am acoperit pentru că știm cât de scump este TV-ul prin cablu, iar unele abonamente TV nici măcar nu arată HBO și deci Game of Thrones, iar cu sezonul 8 după colț sau deja când citești acest lucru, fiind capabil să urmărești Game of Thrones este un must.

Posibilitățile dvs. în ceea ce privește vizionarea jocului de tronuri online

Există într-adevăr doar 2 rute posibile dacă doriți să vizionați Game of Thrones Online fără să aveți abonament TV.

Ori efectuați o abordare mai puțin etică a căutării modului de a viziona online Game of Thrones „gratuit”, sau primiți HBO ACUM, care este un serviciu de abonament de la HBO care vă permite să vizionați toate emisiunile HBO cu condiția să vă aflați în SUA.

În afara SUA? Vă vom arăta cum să faceți HBO ACUM să funcționeze oriunde în această postare, dar înainte de a face acest lucru, vom vorbi și despre vizionarea gratuită a Game of Thrones și pro și contra pentru a face asta.

Oh, și dacă aveți un abonament TV cu HBO în pachet, dar călătoriți sau așa, puteți obține HBO GO, care este ca HBO ACUM, dar pentru abonații HBO prin cablu TV, dacă trăiți de obicei în SUA și sunteți în SUA. Deși, bineînțeles, vă vom îndruma și cum să faceți HBO GO să funcționeze în afara SUA.

De ce nu ar trebui să urmărești Game of Thrones online „gratis”

Imaginați-vă să luați un Ferrari sau un Lamborghini și să-l conduceți la munte. Completă risipa potențială, corect? Urmărind Game of Thrones online gratuit, în principal te ocupi de un Lamborghini Veneno în munți.

Sezonul 8 al Game of Thrones va avea cea mai mare luptă din lume prezentată vreodată într-un film sau într-o emisiune TV. 6 episoade de calitate a filmului. Vei urmări cel mai avansat spectacol creat vreodată, fie că este din perspectiva vizualului sau a poveștii. Vrei să urmărești asta în calitate proastă? Cu siguranță nu.

Și asta chiar dacă îl găsiți. Sezonul 8 din Game of Thrones va fi unul dintre cele mai dificile emisiuni de urmărit online când vine vorba de surse gratuite.

Dacă doriți să vizionați Game of Thrones online, indiferent de locul în care locuiți, vă recomandăm să primiți HBO ACUM. Game of Thrones este un spectacol pe care trebuie să-l urmărești la cea mai bună calitate posibilă. HBO oferă, de asemenea, multe alte spectacole fantastice de care te vei îndrăgosti de odată ce vei primi un abonament. Și da, există un proces de 7 zile pentru ca tu să-l testezi și să vezi dacă îți place.

Cum să configurați HBO ACUM în afara SUA pentru a urmări Online Game of Thrones, indiferent de locul în care locuiți

Dacă doriți să vizionați Jocurile Tronurilor online cu HBO ACUM, trebuie să vă înscrieți și să instalați și aplicația, dar înainte de aceasta, trebuie să faceți HBO ACUM să credeți că sunteți în SUA.

Aceasta este cheia pentru a viziona HBO ACUM în afara SUA.

Pentru asta, aveți nevoie de un VPN.

Serviciile VPN vă permit să comutați locațiile în altă parte, deschizând posibilități enorme în ceea ce privește conținutul. Doriți să vizionați ceva, dar apare ca nefiind disponibil în țara în care vă aflați? Un VPN va rezolva asta.

Ei bine, VPN-ul potrivit îl va repara. Cheia este să vă uitați la ce servicii funcționează un serviciu VPN. Funcționează cu Hulu, Amazon Prime, Netflix, DAZN, BBC iPlayer și ITV? PrivateVPN funcționează cu toate acestea. Desigur, acestea sunt unele dintre cele mai cunoscute servicii geo-blocate și s-ar putea să căutați un serviciu diferit. Și de aici vine serviciile noastre pentru clienți. Dacă nu sunteți sigur despre un serviciu, contactați-ne!

Oamenii iubesc sprijinul nostru și suntem siguri că și voi!

Utilizând PrivateVPN și conectându-vă la serverul american potrivit, veți putea urmări HBO ACUM și astfel veți putea urmări Online Game of Thrones indiferent de locul în care locuiți.

Cu condiția să doriți să vizionați Game of Thrones online pe dispozitivul de pe desktop. Dacă doriți să vizionați telefonul sau televizorul, continuați să citiți.

Cum să vizionezi Game of Thrones online cu HBO ACUM pe un telefon Android

HBO ACUM nu se va afișa pe un telefon Android dacă locuiești în afara SUA.

Pentru aceasta, trebuie să schimbați locația magazinului Google Play.

Google parcurge cum se poate face pe site-ul lor.

Când schimbați locația, asigurați-vă că o puneți în SUA. Dacă este nevoie, utilizați un generator de adrese pentru a obține o adresă americană.

Acest lucru vă va permite să vizionați Game of Thrones online pe un dispozitiv Android prin HBO ACUM.

Cum să vizionezi Game of Thrones online cu HBO ACUM pe Apple Devices.

Pe dispozitivele Apple, trebuie să faceți opusul celor pe care le-ați face pe dispozitivele Android.

Trebuie să vă deconectați din contul iCloud curent și să creați unul nou, cu detaliile dvs. în SUA.

Dacă schimbi doar locația contului curent, vei pierde totul.

Desigur, vă puteți conecta la vechiul dvs. cont după ce descărcați HBO ACUM.

Cum să vizionezi Game of Thrones online cu HBO ACUM pe dispozitivele de incendiu Amazon

Stick / Cube Amazon Fire TV este probabil cel mai bun dispozitiv pe care îl puteți conecta la un televizor. Aceasta se datorează libertății pe care o oferă. De exemplu, puteți descărca unele servicii VPN, cum ar fi PrivateVPN. Nu puteți face asta folosind Apple TV sau Chromecast.

Pentru a putea urmări Online Game of Thrones acolo, trebuie să accesați mai întâi contul Amazon pe un browser web.

  • Treci peste Contul sau contul dvs. & liste cu mouse-ul.
  • apăsați pe Gestionați conținutul și dispozitivele dvs. și schimbă-ți regiunea pentru a fi în SUA.
  • Accesați stick-ul / cubul dvs. Amazon Fire TV.
  • apăsați pe Setări urmat de Contul meu.
  • Anularea înregistrării. Va trebui să vă conectați din nou în cont.

Acest lucru ar trebui să vă permită să descărcați HBO ACUM pe dispozitivul Amazon. În cazuri foarte rare, este posibil să fie nevoie să eliminați metoda de plată curentă și să adăugați un card virtual sau preplătit emis în SUA.

Cum să vizionezi Game of Thrones online cu HBO GO

Ceea ce am menționat cu HBO ACUM aproape se aplică și la HBO GO.

Cu toate acestea, dacă veți fi în SUA, nu veți avea nevoie de un VPN pentru ca HBO GO să funcționeze.

Cu toate acestea, trebuie să aveți HBO cu pachetul TV pentru a face ca HBO GO să funcționeze.

Așa puteți urmări online Game of Thrones, indiferent de locul în care locuiți

Dacă nu aveți HBO cu pachetul TV sau nu aveți deloc TV prin cablu, aveți două opțiuni, fie mergeți cu metoda mai puțin etică care vă va permite să vizionați Game of Thrones Online, dar într-o calitate mult mai proastă și după o grămadă de cercetări sau urmați acest ghid și vizionați Game of Thrones online cu HBO GO, indiferent de locul în care vă aflați.

Depinde de tine.

Ai găsit acest lucru util? Asigurați-vă că consultați blogul nostru pentru a vedea ce altceva vă poate ajuta PrivateVPN!

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me