Cum să urmărești BBC în străinătate în 2019

Cum să urmărești BBC în străinătate în 2019

De Michael Smolski, 13.02.2019 10:56:06 în Divertisment


Vrei să vizionezi BBC în străinătate în 2019, dar de fiecare dată când intri în BBC iPlayer, care este playerul online pentru BBC, ți se spune că „acest conținut nu este disponibil în țara ta” și nu poți? Pentru asta este blogul, pentru a vă rezolva problemele care vin cu situația greșită la momentul nepotrivit.

Fie că sunteți la doar 5 minute de Irlanda Nothern sau de întreaga lume, dacă urmați acest ghid, veți putea urmări BBC în afara Regatului Unit în 2019.

Dar de ce nu poți urmări BBC iPlayer în străinătate în primul rând?

Se reduce la drepturile la conținut. BBC nu are drepturi să arate o parte din materialele pe care nu le deține pe deplin în afara Regatului Unit. Și o parte din conținutul pe care îl deține? BBC a semnat acorduri exclusive cu alte canale TV sau platforme pentru acces exclusiv la acesta, în țări din afara Regatului Unit. În sensul că este doar o situație complicată și, în timp ce BBC ar putea face ceva pentru a face BBC mai accesibil, le-ar costa mult.

Și de aceea vă aducem o soluție pentru a urmări BBC în străinătate în 2019, soluție pe care BBC nu o poate împărtăși.

Ce trebuie să faci pentru a urmări BBC în străinătate în 2019?

Pentru a viziona BBC în străinătate în 2019, trebuie doar să păcăliți BBC să credeți că sunteți în Marea Britanie unde funcționează BBC. Este la fel de simplu.

Desigur, nu este atât de simplu pe cât pare altfel, nu va trebui să căutați cum să vizionați BBC în străinătate în 2019, dar nu este deloc complicat să faceți odată ce cunoașteți pașii.

 1. Mai întâi trebuie să-ți faci un cont BBC. Este exact ca și înregistrarea pentru orice alt cont. Asigurați-vă că selectați Marea Britanie ca locație, iar mai târziu, dacă vi se solicită dacă plătiți o licență TV, selectați de asemenea că.
 2. Pentru a urmări BBC iPlayer în afara Regatului Unit în 2019, trebuie să faceți BBC să creadă că nu sunteți în străinătate.
 3. Dacă doriți să îl accesați, trebuie să instalați BBC iPlayer pe dispozitivul dvs. mobil.

Al doilea și al treilea pas nu sunt atât de ușor pe cât pare. Închiderea unui serviciu nu este niciodată atât de ușoară în primul rând și, bine, instalarea BBC iPlayer, este ușor doar dacă magazinul dvs. este deja înregistrat în Marea Britanie..

Cum să prostești BBC să urmărești BBC în străinătate în 2019

Se reduce la schimbarea locației dvs. practic. Acesta este singurul mod de a face asta dacă nu doriți să mergeți fizic în Marea Britanie.

Pentru a viziona BBC în străinătate în 2019, trebuie să utilizați un VPN care este o rețea privată virtuală. Vă permite să fiți practic într-o locație în care nu vă aflați, fizic.

În acest caz, trebuie să fiți practic în Marea Britanie pentru a viziona BBC în străinătate în 2019.

Ce serviciu folosești pentru asta? PrivateVPN este unul dintre puținele care funcționează cu BBC iPlayer. Cei de la BBC sunt conștienți de existența serviciilor VPN și depun astfel un efort constant pentru a-i împiedica să lucreze. PrivateVPN are servere de Marea Britanie pentru BBC, dar acceptă și cele mai multe regiuni în măsura în care Netflix înseamnă că puteți accesa cea mai largă bibliotecă Netflix acolo cu ajutorul PrivateVPN. Și da, chiar și DAZN este susținut de PrivateVPN. Am făcut o postare despre motivul pentru care DAZN nu este disponibil în Marea Britanie și în multe alte țări recent, care arată cum să-l facem să funcționeze. Cu toate acestea, este un ghid mult mai complicat.

Cum se instalează BBC iPlayer pe dispozitive mobile pentru a urmări BBC în străinătate în 2019?

Se pare că totul este mult mai ușor pe dispozitivele desktop decât pe dispozitivele mobile. Trebuie să obțineți aplicația BBC iPlayer pentru a urmări pe dispozitivele mobile și, bine, necesită ceva de lucru.

Oh, și trebuie să obțineți și aplicația PrivateVPN pe telefon. Nu uita asta. Dar este ușor de descărcat.

Instalarea BBC iPlayer pe dispozitivele Android pentru a urmări BBC în străinătate în 2019

 • În browserul dvs. web, accesați payments.google.com urmată de clic pe Setări și pe Țară fila.
 • Selectați Marea Britanie ca locație.
 • Apoi, pe telefon, accesați Setări urmată de intrarea în Aplicații și făcând clic pe butonul Magazin Google Play.
 • În timp ce este acolo, apăsați pe Forță de oprire.
 • Ultimul pas? Mergi la Depozitare urmat de Magazin Google Play și DATE CLARE.

Acest lucru ar trebui să vă permită să descărcați BBC iPlayer pentru a urmări BBC în străinătate în 2019. Repetați forța de oprire și de ștergere a datelor dacă încă nu puteți.

Instalarea BBC iPlayer pe dispozitivele Apple pentru a urmări BBC în străinătate în 2019

Pe dispozitivele Apple, nu vă puteți schimba doar locația ca pe Android, deoarece veți pierde totul cu această metodă.

În schimb, trebuie mai întâi să vă deconectați din contul dvs. iCloud actual, urmată de realizarea unuia nou cu sediul în Marea Britanie. Acest lucru vă va permite să vizionați BBC în străinătate în 2019 pe dispozitivele Apple.

După ce descărcați BBC, puteți trece la contul vechi, dacă doriți.

Instalarea BBC iPlayer pe Amazon Fire TV Stick

Chiar credeți că vă vom lăsa doar să vă atârnați fără să vă arătăm cum puteți viziona BBC în străinătate pe un ecran mare?

Pentru a obține BBC iPlayer pe Amazon Fire TV Stick, trebuie să schimbați și locația magazinului.

 • În acest caz, accesați amazon.com și faceți clic pe Conturi & liste deși acest lucru ar putea diferă ușor în funcție de contul Amazon pe care îl aveți deja.
 • Oricum, după ce mergeți acolo, trebuie să apăsați pe ceva de genul Conținut și dispozitive.
 • Acolo trebuie să vă schimbați regiunea pentru a fi în Marea Britanie.
 • În cele din urmă, accesați Amazon Fire TV Stick sau alte dispozitive pe care le utilizați și mergeți Setări urmat de Contul meu unde trebuie să vă înregistrați dispozitivul, apoi ați conectat din nou.

Uneori, va trebui să vă actualizați metoda de plată pentru a fi din Marea Britanie. Doar tu ești un card virtual pentru asta. În caz contrar, întreabă un prieten.

Si asta e.

Acesta este modul de a urmări BBC în străinătate în 2019

Dacă doriți să vizionați BBC în străinătate în 2019, indiferent dacă locuiți de obicei în Marea Britanie sau nu, aveți nevoie de un cont, trebuie să fiți acolo acolo și este posibil să fie nevoie să schimbați locația magazinului dvs..

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me