Cum să urmărești American Netflix în Rusia

Cum să urmărești American Netflix în Rusia

De Michael Smolski, 25.06.2019 22:05:04 în Divertisment


Cu toate că Netflix este disponibil în Rusia, cu 113 emisiuni TV și 509 de filme, nu veți avea parte de prea multă vreme de plăcere pe Netflix. Mai ales că cea mai mare parte a conținutului disponibil nu vă va interesa. Ce poti face? Puteți urmări American Netflix în Rusia. Acesta este peste 1157 de emisiuni și 4593 de filme. Mult mai bine, nu?

În acest ghid, vă vom arăta cum să urmăriți American Netflix în Rusia, dar și cum puteți accesa în general cele mai multe regiuni Netflix posibile. Ca da, American Netflix are cel mai mult conținut, dar nu are totul. De exemplu, Power este disponibil pe Netflix din Marea Britanie, dar nu pe Netflix american, deoarece rețeaua care creează spectacolul are drepturi exclusive asupra acesteia în SUA.

Cum să urmărești American Netflix în Rusia

Vizionarea americană a Netflix-ului în Rusia este mult mai ușoară decât setarea Hulu sau DAZN pe care avem ghiduri.

Acest lucru se datorează faptului că, spre deosebire de Hulu, Netflix este disponibil în general în toată lumea și nu este nevoie să obțineți carduri americane pentru a se înregistra.

Și asta înseamnă că nu este nevoie să treceți prin înregistrări complicate și nici nu trebuie să modificați locația magazinului dvs. de aplicații pentru a descărca Netflix.

Tot ceea ce vă trebuie este să faceți Netflix să creadă că sunteți în SUA.

Și faci asta folosind un VPN.

Serviciile VPN vă permit să vă schimbați practic locația fără a vă deplasa, ceea ce este exact ceea ce trebuie să se întâmple dacă doriți să urmăriți American Netflix în Rusia.

Orice VPN vă va permite să vizionați Netflix american în Rusia?

Din păcate, Netflix face eforturi constante pentru a preveni funcționarea serviciilor VPN.

Să oferim un exemplu de spectacol, Putere.

Netflix plătește să-l prezinte în Marea Britanie, dar nu plătește să-l afișeze în SUA, deoarece rețeaua care a creat-o dorește să-l prezinte exclusiv pe platforma sa din SUA. Dacă cineva este capabil să utilizeze un VPN pentru a utiliza Netflix din Marea Britanie pentru a urmări puterea, atunci acea rețea pierde bani. Acesta este motivul pentru care platforme precum Netflix trebuie să ia măsuri pentru a preveni funcționarea serviciilor VPN. Altfel, ar intra în probleme.

Și de aceea este esențial să vă faceți cercetările despre VPN-ul pe care îl primiți. 3.000 de servere mai mari nu înseamnă că veți putea urmări American Netflix în Rusia. Calitatea contează mai mult decât cantitatea. Și de acolo PrivateVPN vine ca un serviciu care oferă mult mai puține servere decât cel al concurenței, dar care oferă servere care funcționează cu servicii pe care oamenii doresc să le utilizeze, precum American Netflix în Rusia.

De fapt, PrivateVPN acceptă cele mai multe regiuni Netflix de pe piață. Indiferent dacă doriți să vizionați Netflix thailandez, britanic sau american, PrivateVPN acceptă 21+ regiuni Netflix, permițându-vă să urmăriți cea mai largă bibliotecă Netflix posibil acolo.

Alte avantaje ale utilizării unui VPN în Rusia

Nu este tocmai un secret că Rusia cenzurează un anumit conținut.

Și deși nu este la fel de rău ca China în acest domeniu, lucrează cu China pentru filtrarea conținutului din 2015.

Utilizarea unui VPN nu vă va permite doar să urmăriți American Netflix în Rusia. De asemenea, vă va permite să accesați site-urile pe care Rusia le-a blocat în trecut, asigurându-vă în același timp că sunteți în siguranță dacă accesați site-uri despre care Rusia ar putea fi sensibilă.

Din perspectiva securității, PrivateVPN vine cu un cod de criptare 256 biți AES (Advanced Encryption Standard) de 256 biți cu tip de criptare cheie DH de 2048 biți, care este cel mai înalt standard disponibil pe piață, asigurându-vă că orice transmiteți pe internet este criptat și în siguranță de accesul altora.

În calitate de VPN suedez, PrivateVPN nu este în măsură să stocheze jurnalele de utilizare. În trecut, s-a văzut că presiunea guvernului a determinat serviciile VPN să elibereze fișiere jurnal despre utilizatori, care sunt adesea singura informație care se află între protecția dvs. 100%.. Suedia are legi stricte de confidențialitate care ne împiedică să stocăm astfel de jurnale dacă am fi dorit, ceea ce nu este cazul altor țări de acolo..

În ceea ce privește securitatea, este foarte important să nu pierdeți date. Acesta este motivul pentru care clientul PrivateVPN vine cu Protecție împotriva scurgerilor IPv6, Protecție împotriva scurgerilor DNS și un comutator Kill care va ucide internetul dvs. dacă VPN-ul dvs. va înceta să funcționeze. Nu ar trebui, dar uneori lucrurile care nu ar trebui să înceteze să funcționeze, nu mai funcționează. Mai bine în siguranță decât îmi pare rău.

Acesta este modul de a urmări American Netflix în Rusia, de asemenea, în siguranță

Utilizarea PrivateVPN vă va permite să vizionați American Netflix în Rusia, precum și multe alte servicii, cum ar fi Hulu despre care avem ghiduri despre blogul nostru, dar utilizarea PrivateVPN vă va păstra protejat, indiferent dacă este vorba de furnizorul dvs. de internet sau de guvern..

Gata să vă alăturați?

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me