Cum să te uiți la TV în direct la Hulu în afara SUA

Cum să te uiți la TV în direct la Hulu în afara SUA

De Michael Smolski, 06-06-2019 16:00:23 în Ghiduri


Indiferent dacă v-ați abonat la abonamentul TV standard și v-ați alăturat Hulu, dar acum sunteți în afara SUA sau căutați cum puteți viziona TV în direct la Hulu în afara SUA, deoarece nu ați locuit niciodată în SUA, acest ghid vă va ajuta să vizionați TV live pe Hulu.

Pașii pentru a viziona televiziunea în direct la Hulu în afara SUA Differ

Dacă sunteți din SUA, dacă trăiți acolo în mod normal sau v-ați născut acolo, atunci vă va fi foarte ușor să urmăriți în direct TV la Hulu în afara SUA, deoarece aveți deja un cont Hulu sau aveți acces la un card american.

Dacă nu ai avut niciodată un cont Hulu și nu ai locuit niciodată în SUA, dar cauți cum să te uiți la TV în direct pe Hulu în afara SUA, deoarece pare o opțiune grozavă să ai în loc de abonament TV obișnuit, atunci devine ușor complicat ca aveți nevoie de un card american pentru a vă înscrie. Nu este un pas imposibil, dar necesită răbdare și cel mai probabil înseamnă că ar trebui să marcați această postare pentru mai târziu, deoarece nu veți putea neapărat să completați imediat acest ghid.

Crearea unui cont Hulu pentru a viziona TV live pe Hulu

Dacă nu aveți deja unul, accesați site-ul Hulu și înscrieți-vă la pachetul Hulu + Live TV.

Există un proces de 7 zile, care este excelent, de parcă nu îți place TV-ul în direct pe Hulu, poți anula fără o problemă. Nu este ceva ce poți face cu un abonament tipic la TV.

Totuși, cheia pentru înscriere este să ai un card american, iar pentru asta iată câteva dintre sugestiile noastre:

  1. Întrebați pe cineva care locuiește în SUA dacă ar dori să partajeze un cont dacă plătiți jumătate din membru.
  2. Întrebați pe cineva cu card american dacă ar crea un cont pentru dvs.. Oferiți-l să-l împărtășiți.
  3. Obțineți un card preplătit emis în SUA.
  4. Obțineți un card de preplată virtual emis în SUA.

Pașii 3 și 4 nu funcționează întotdeauna, motiv pentru care este necesară răbdare, dar de cele mai multe ori cei care încearcă pașii 3 și 4 nu au adesea fonduri pe cardurile lor și acesta este adesea motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se pot înregistra.

În afară de asta, înregistrarea pe Hulu este relativ simplă. Este ca în orice alt site. Doar acționează ca și cum ai fi în SUA.

Fooling Hulu in scopul de a viziona în direct TV la Hulu în afara SUA

La fel cum s-ar întâmpla cu DAZN, trebuie să-l păcăliți pe Hulu dacă doriți să-l utilizați în afara SUA, deoarece Hulu verifică locația dvs., iar dacă nu este în SUA, nu veți putea viziona televiziunea în direct pe Hulu.

Pentru a face Hulu să creadă că sunteți în SUA, trebuie să utilizați un VPN.

Serviciile VPN vă permit să vă schimbați locația pe internet, fără a vă deplasa. În acest caz, un VPN vă va permite să vă aflați în SUA.

Important este să obțineți serviciul VPN potrivit. Și acolo este ușor să cadem într-o capcană, cu majoritatea serviciilor care anunță câte servere au. S-ar presupune că, cu atât mai mult, cu atât mai bine, dar acest lucru nu este valabil în cazul divertismentului, deoarece serviciile precum Hulu sunt conștiente de serviciile VPN și depun eforturi permanente pentru a le împiedica să funcționeze.

Serviciile VPN adoră să facă reclamă câte servere au. În orice caz, 3.000 + de servere este excelent până când niciunul dintre aceste servere nu funcționează cu servicii la care doriți să accesați. Și de acolo vine PrivateVPN. În loc să ofere mii de servere, oferă servere care funcționează cu serviciile la care doriți să accesați, precum Hulu, American Netflix, Disney Plus, BBC iPlayer, HBO ACUM și multe altele.

Trebuie doar să vă conectați la serverul american potrivit din aplicația PrivateVPN de pe dispozitivul dvs. și veți putea viziona TV în direct pe Hulu în afara SUA.

Când vine vorba de TV live pe Hulu, ceea ce este și mai important este viteza. Ceea ce se întâmplă atunci când investești în calitate peste cantitate este că termini cu serverele care lucrează cu platforme la care vrei să accesezi, dar care funcționează în mod constant.

PrivateVPN nu are nicio viteză și nici limite de lățime de bandă, cum ar fi cazul în unele dintre cele mai avantajoase opțiuni bugetare, care ar împiedica transmisia în direct a televiziunii în direct. De asemenea, nu are pachete în care cele mai multe opțiuni favorabile bugetului sunt limitate și nu oferă niciun servere la care doriți să accesați. Este un pachet all-in-one. O folosești și obții totul, ori nu îl folosești și nu ai nimic.

Și asta este necesar dacă doriți să vizionați TV în direct pe Hulu în afara SUA. Cu toate acestea, chiar și cu VPN-ul potrivit, asta nu înseamnă că va fi întotdeauna perfect. Dacă furnizorul dvs. de internet oferă internet de proastă calitate, indiferent de VPN-ul pe care îl utilizați, veți avea probleme de streaming TV live pe Hulu.

Cu condiția ca internetul dvs. să fie suficient de bun și să aveți un cont Hulu și PrivateVPN, veți putea viziona TV în direct pe Hulu în afara SUA, dar este posibil să aveți nevoie și de aplicația Hulu care s-ar putea să nu fie disponibilă imediat.

Cum să te uiți la TV în direct la Hulu în afara SUA pe Apple Devices

Pentru ca Hulu să apară în App Store, trebuie să vă deconectați, din contul iCloud de pe telefonul sau tableta urmată de crearea unui cont iCloud nou, cu locația dvs. în SUA.

Dacă îți schimbi doar regiunea cu contul curent, vei pierde totul.

Desigur, puteți să vă conectați în contul vechi după ce ați descărcat Hulu și totul va fi acolo, împreună cu Hulu.

Cum să te uiți la TV live pe Hulu în afara SUA pe dispozitivele Android

Google are un mic ghid despre schimbarea locației magazinului dvs. Google Play.

Când o urmați, asigurați-vă că vă schimbați locația pentru a vă afla în SUA.

Cum să vizionezi TV în direct la Hulu în afara SUA pe Amazon Fire TV Devices

Din păcate, serviciile VPN nu sunt acceptate în prezent pe placul dispozitivelor Apple TV și Chromecast.

Dispozitivele Android TV și Amazon Fire TV sunt singura opțiune din această cauză.

  • Pentru a descărca Hulu pe Fire TV Stick, accesați contul dvs. curent Amazon din browserul web.
  • apăsați pe Conturi & liste și Gestionați-vă contul și conținutul.
  • În timp ce acolo se schimbă regiunea dvs. pentru a fi în SUA.
  • Accesați dispozitivul Amazon Fire TV. apăsați pe Setări și Contul meu.
  • Anularea înregistrării și conectați-vă în cont.

Acest lucru vă va permite să descărcați Hulu pe dispozitivele dvs. de pe Fire TV, deși uneori trebuie să actualizați metoda de plată.

Acesta este modul de a viziona TV în direct la Hulu în afara SUA

Am încercat să o explicăm cât se poate de simplu, dar, indiferent de motivul pentru care aveți probleme, contactați asistența noastră! Ne tratăm clienții ca și familia noastră, iar recenziile lor arată asta!

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me