Cum să obțineți Wi-Fi nelimitat pe aeroportul Stansted gratuit

Cum să obțineți Wi-Fi nelimitat pe aeroportul Stansted gratuit

De Michael Smolski, 13.02.2019 11:19:04 în Călătorii


Sigur, aeroportul Stansted oferă Wi-Fi gratuit până la 4 ore, dar Stansted este, de asemenea, un hub masiv pentru zboruri neoficiale în direct de la companiile aeriene bugetare, care constă adesea să stea toată noaptea la aeroport sau altfel majoritatea zi. Dacă așteptați la Stansted 6,8 ​​sau 10 ore, atunci nici 4 ore nu este suficient de aproape. Și să plătești sume destul de nebunești având în vedere că primești acces doar la câteva ore de Wi-Fi de fiecare dată când zbori.

Și există o modalitate de a obține gratuit Wi-Fi nelimitat pe aeroportul Stansted gratuit.

Cum să obțineți Wi-Fi nelimitat pe aeroportul Stansted gratuit

Pe acest blog, îi ajutăm pe oameni să deblocheze părțile blocate ale internetului, fie că este vorba despre utilizarea internetului, cum ar fi cu această postare pe blog despre cum să obții gratuit Wi-Fi nelimitat pe aeroportul Stansted sau dacă este vorba despre cum să deblochezi like-urile americanului Netflix sau DAZN în Marea Britanie. Obțineți Wi-Fi nelimitat pe aeroportul Stansted gratuit? Nu este atât de greu odată ce știi ce trebuie făcut.

Cheia pentru a obține Wi-Fi nelimitat este să-l păcălești pe Stansted să creadă că ești un dispozitiv diferit după ce au trecut cele 4 ore. Când vine vorba de accesarea American Netflix în Marea Britanie, vorbim despre cum trebuie să fii practic în SUA. Acest? Acesta este un proces ușor diferit, deoarece implică în esență schimbarea unui cod special unic atribuit dispozitivului dumneavoastră.

Se numește o adresă MAC care înseamnă controlul accesului media. O adresă MAC de pus pur și simplu este o adresă pentru aprecierile Bluetooth sau Wi-Fi din dispozitiv. Asta folosesc placerile aeroportului Stansted sau ale altor aeroporturi pentru a vă împiedica să utilizați Wi-Fi gratuit prea mult timp. Dacă puteți schimba adresa MAC, atunci puteți obține Wi-Fi nelimitat pe aeroportul Stansted gratuit.

Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un schimbător de adrese MAC.

  • În primul rând, căutați „Tmac v6” pe Google sau pur și simplu apăsați pe linkul pe care l-am furnizat, astfel încât să găsiți schimbătorul de adrese MAC de către această companie numită Technitium.
  • Descărcați-l și instalați-l.
  • După ce o deschizi, în partea de sus a aplicației, vei vedea o listă. Găsiți Wi-Fi. Ar trebui să vedeți trimiterea și descărcarea datelor pe partea dreaptă când o faceți.
  • apăsați pe Adresa MAC aleatorie urmat de Schimbă acum!

Și la fel, ați deblocat încă 4 ore de Wi-Fi la Stansted, gratuit. Repetați pasul după încă 4 ore ocolire. Când ați terminat de utilizat, reveniți la original.

Există însă o problemă cu această metodă, deoarece vă permite să obțineți Wi-Fi nelimitat pe aeroportul Stansted gratuit pe dispozitivele desktop. Există o soluție pentru asta.

Cum să obțineți Wi-Fi nelimitat pe aeroport gratuit pe dispozitive mobile

Telefoanele sunt grozave, dar există un motiv pentru care nu vor înlocui un computer sau un laptop pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Este posibil să schimbați o adresă MAC pe un dispozitiv mobil, dar aceasta necesită înrădăcinarea sau deteriorarea dispozitivului. Dar o schimbare de adresă MAC pe un telefon mobil riscă dispozitivul să nu funcționeze din nou, motiv pentru care nu vom intra în asta. În schimb, vom oferi o alternativă ușoară care va funcționa cu condiția să aveți acces la un laptop.

În ce constă? Hotspotting. Simplu hotspot telefonul dvs. fie utilizând Wi-Fi sau Bluetooth de la laptop.

Cum să vă păstrați datele în siguranță și să accesați site-urile blocate în timp ce utilizați Wi-Fi gratuit?

Știi deja cum să primești Wi-Fi nelimitat pe aeroportul Stansted gratuit, dar ceea ce nu știi este prețul pe care îl primești la. Ori de câte ori ceva este gratuit, ai tendința de a plăti cu moneda de confidențialitate. Datele din jurul utilizării dvs. ar putea fi colectate și utilizate în scopuri publicitare, dar și mai rău, ceea ce faceți efectiv ar putea fi văzut de alți utilizatori cu câteva instrumente simple. De exemplu, tastați hotelul dvs. de ședere pe Google ar putea fi înțeles de altcineva.

Acesta este un exemplu extrem, care cel mai probabil nu se va întâmpla, dar exemple extreme tind să se întâmple exact în momentul în care credeți că nu s-ar întâmpla niciodată.

Un VPN este o soluție la problemele de confidențialitate. Prin urmare, este chiar folosit de guverne. Și PrivateVPN? Vine cu criptare 2048 biți cu AES-256, cel mai mare disponibil pe piață, ceea ce înseamnă că veți fi întotdeauna protejat.

Dar să înțelegem asta, dacă doriți să obțineți Wi-Fi nelimitat pe aeroportul Stansted gratuit, cel mai probabil veți urmări like-urile Netflix, deoarece cel mai probabil veți rămâne pentru toată noaptea. Și de aceea PrivateVPN devine foarte util. Vă puteți conecta cu ușurință la like-urile SUA printr-o apăsare a unui buton, pentru a fi practic în SUA pentru a urmări American Netflix cu PrivateVPN, care acceptă cele mai multe regiuni Netflix de pe piață, după cum a fost testat de Comparitech, deoarece nu toate VPN-urile funcționează cu Netflix. Servicii precum Netflix iau măsuri în mod constant pentru a împiedica funcționarea serviciilor VPN.

Acesta este modul de a obține Wi-Fi nelimitat pe aeroportul Stansted gratuit

Schimbătorul de adrese MAC este vital. Un laptop și dacă doriți să beneficiați de Wi-Fi nelimitat pe aeroportul Stansted gratuit. Și PrivateVPN? Dacă nu aveți nimic de ascuns și nu veți funcționa sau accesa nimic sensibil, atunci poate nu aveți nevoie de el, dar dacă doriți confidențialitate, având în același timp acces la site-uri de blocare, poate ar trebui să o luați în considerare, fie în felul acesta, puteți obține gratuit Wi-Fi nelimitat pe aeroportul Stansted gratuit.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me