Cum să obțineți BBC iPlayer în SUA în 2019

Cum să obțineți BBC iPlayer în SUA în 2019

De Michael Smolski, 09.02.2019 12:20:05 în Divertisment


Fiind în SUA vă oferă acces la unele dintre cele mai populare servicii de pe planetă, dar BBC a creat unele dintre cele mai cunoscute emisiuni din lume, cum ar fi Doctor Who sau Top Gear, pe care cel mai probabil nu le puteți accesa chiar acum, de aceea căutați pentru cum să obțineți BBC iPlayer în SUA în 2019.

Motivul din spatele motivului pentru care nu puteți obține BBC iPlayer în SUA în 2019 doar prin introducerea site-ului BBC iPlayer

Cauza oficială este că nu plătiți taxa de licență TV în Marea Britanie. Și în timp ce asta ar avea sens, deoarece BBC este finanțat în mare măsură din taxe de licență, ce se întâmplă dacă plătiți de fapt taxa de licență TV în Marea Britanie?

Adevăratul motiv? Că BBC nu are licență pentru a afișa anumite conținuturi în afara Regatului Unit. S-ar putea să funcționeze în teorie, dacă și-ar dori acest lucru, dar, din moment ce plătitorii de licențe TV sunt cu toții în Marea Britanie, nu o fac, deoarece costă bani. În sensul că restul populației nu poate urmări BBC. Inclusiv dvs., motiv pentru care căutați cum să obțineți BBC iPlayer în SUA în 2019.

Din fericire, există o modalitate de a ocoli problema, astfel încât să puteți obține BBC iPlayer în SUA în 2019.

Ce trebuie să se întâmple pentru a putea urmări BBC iPlayer în SUA în 2019?

Singurul motiv pentru care nu puteți obține BBC iPlayer în SUA în 2019 este faptul că BBC știe că sunteți în SUA și nu în Regatul Unit.

Pentru a obține BBC în SUA, trebuie să o faceți pe BBC să creadă că sunteți în Marea Britanie.

Știm cum să o facem.

Este destul de ușor după ce știi ce să faci.

Dacă doriți să primiți BBC iPlayer în SUA în 2019, trebuie să vă schimbați locația practic. Și faci asta cu un VPN.

VPN este o rețea privată virtuală care vă permite să vă schimbați locația pentru a fi în altă parte. Oamenii din Marea Britanie folosesc adesea o VPN precum PrivateVPN pentru a accesa American Netflix, Hulu și Amazon Prime.

Problema este că aprecierile BBC și Netflix abordează întotdeauna serviciile VPN pentru a împiedica accesul oamenilor la conținut care nu este disponibil în locația lor. Asta înseamnă că o mulțime de servicii VPN nu funcționează cu BBC.

Un serviciu care vă va permite să obțineți BBC iPlayer în SUA în 2019? PrivateVPN. PrivateVPN are locații din Marea Britanie care constau în servere care funcționează cu BBC iPlayer, ceea ce înseamnă că dacă sunteți conectat, veți putea utiliza BBC iPlayer, cu condiția să vă conectați pe site-ul BBC.

Este asta? Probabil nu așa cum doriți cel mai probabil să obțineți BBC iPlayer în SUA în 2019 pe telefonul dvs. și acolo este nevoie de aplicația BBC iPlayer care nu este atât de simplă pentru a descărca cum ar putea părea.

Cum să obțineți BBC iPlayer în SUA în 2019 pe Apple Devices

Pe dispozitivele Apple, trebuie să vă deconectați din contul iCloud, urmate de realizarea unuia nou cu locația dvs. în Marea Britanie.

Simplu ca buna ziua.

După ce descărcați BBC iPlayer, puteți să vă conectați la vechiul dvs..

Dacă decideți să vă schimbați locația în contul curent, veți pierde totul.

Cum să obțineți BBC iPlayer în SUA în 2019 pe dispozitivele Android

 • Mergi la payments.google.com pe browserul dvs. web.
 • Click pe Setări urmat de Țară fila.
 • Selectați Marea Britanie ca locație.
 • Pe dispozitivul Android, accesați Setări urmat de Aplicații.
 • Click pe Magazin Google Play.
 • presa Forță de oprire.
 • Mergi la Depozitare urmat de Magazin Google Play și apăsați pe DATE CLARE.

Acest lucru ar trebui să vă permită să descărcați BBC iPlayer în SUA în 2019. Repetați forța de oprire și de ștergere a datelor dacă încă nu puteți.

Cum să obțineți BBC iPlayer în SUA în 2019 pe dispozitive Amazon

 • Pentru a obține BBC iPlayer pe Amazon Fire TV Stick, mergeți mai întâi la amazon.com și faceți clic pe Conturi & liste.
 • apăsați pe Conținut și dispozitive.
 • Schimbați-vă regiunea pentru a fi în Marea Britanie.
 • Accesați dispozitivul Amazon unde trebuie să mergeți Setări urmat de Contul meu și în cele din urmă, Anularea înregistrării contul dvs. și conectați-vă din nou.

Acest lucru vă va permite să descărcați BBC iPlayer. În cazuri rare, metoda dvs. de plată ar putea intra în conflict cu contul dvs. și poate fi necesar să furnizați și un card sau o bancă din Marea Britanie. Doar tu unul virtual pentru asta.

Acesta este modul de a obține BBC iPlayer în SUA în 2019

Trebuie să păcăliți BBC să credeți că sunteți în Marea Britanie și aveți nevoie de aplicație dacă intenționați să vizionați pe dispozitive mobile.

Nu este greu. Este nevoie doar de cunoașterea pașilor potriviți și a instrumentului potrivit care este PrivateVPN.

Scris de Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me