Cum să obții Hulu în India (în 3 pași simpli)

Cum să obții Hulu în India (în 3 pași simpli)

De Michael Smolski, 26.08.2019 13:16:19 în Ghiduri


Vrei să obții Hulu în India? Nu doar India nu are acces la Hulu. Același lucru se aplică atunci când vine vorba de Canada și Marea Britanie. La nivel mondial, într-adevăr. Hulu este disponibil numai în SUA și Japonia. Și în timp ce asta s-ar putea schimba imediat ce Disney a cumpărat Hulu, deocamdată, avem un ghid care urmează să-l obținem pe Hulu în India în doar 3 pași simpli.

Cei 3 pași simpli pentru a obține Hulu în India

Dacă aveți deja un cont Hulu, expirat sau nu sau cunoașteți pe cineva care face acest lucru, este posibil să nu fie necesar să efectuați toți acești pași.

Primul pas este să ai totul pentru a crea un cont Hulu. Al doilea este să păcăliți Hulu, care este în cele din urmă cel mai greu pas, al treilea fiind acela de a obține aplicația Hulu, care nu este întotdeauna o cerință și depinde de platforma dvs..

Gata pentru a începe?

Crearea unui cont Hulu pentru a obține Hulu în India nu este la fel de ușoară ca înregistrarea pe orice alt site

Problema?

Ai nevoie de un card american pentru a obține Hulu în India.

Hulu folosește necesitatea unui card american ca metodă de verificare a faptului că sunteți de fapt în SUA.

Dacă doriți să obțineți Hulu în India și nu aveți deja acces la un cont Hulu, trebuie să obțineți un card american pentru acest pas.

Sugestiile noastre?

  1. Întrebați pe cineva care ar putea avea deja un cont Hulu dacă se poate partaja. Oferiți să plătiți jumătate din ea, dacă este nevoie.
  2. Dacă cunoști pe cineva cu card american, întreabă-i dacă îți poate face un cont. Puteți scoate cardul respectiv din cont după înregistrare. În caz contrar, întrebați dacă pot crea un cont pentru dvs..
  3. Obțineți un card preplătit emis în SUA pe internet.
  4. Obțineți un card de preplată virtual emis în SUA.

Când vine vorba de pașii 3 și 4, s-ar putea să vă ia ceva timp pentru a găsi opțiunea potrivită pentru dvs., dar dacă doriți cu adevărat să obțineți Hulu în India, asta va trebui să faceți.

Ceva în care oamenii tind să lipsească mult când folosesc un card pentru a se înscrie, chiar dacă este doar pentru un proces, este că cardul trebuie să aibă bani pe el. Dacă nu, nu se poate verifica și astfel nu veți putea obține un cont Hulu.

După ce obțineți un cont Hulu, puteți cumpăra carduri cadou Hulu pentru a vă completa contul.

Nebunește Hulu să obții Hulu în India

Fooling Hulu este al doilea pas necesar pentru a obține Hulu în India.

Este, în general, cel mai important pas, întrucât trebuie să fie pe loc tot timpul când priviți Hulu, dar este relativ ușor de configurat.

Pentru a obține Hulu în India, ai nevoie de un VPN care să-l păcălească pe Hulu să creadă că te afli în SUA.

Acest lucru va costa. Nu chiar atât, dar va costa. De ce? Deoarece serviciile precum Hulu împiedică oamenii din alte țări să utilizeze servicii VPN. Drept urmare, chiar și majoritatea serviciilor VPN plătite nu funcționează cu servicii VPN.

PrivateVPN este unul dintre puținele servicii VPN care nu a întrerupt banca în India, în timp ce este capabil să alimenteze cele mai importante servicii de acolo, precum Hulu, Netflix sau DAZN. Oh, și trebuie să încercați un proces fără riscuri.

Cum să obțineți Hulu în India pe dispozitive Apple

Pe dispozitivele Apple, cum ar fi iPhones și iPads, trebuie să vă deconectați din contul dvs. iCloud, urmate de crearea unuia nou, locația sa fiind setată în SUA.

Acest lucru vă va permite să vedeți Hulu în App Store.

Este esențial să nu încercați să vă schimbați regiunea în contul curent, deoarece aceasta va duce la pierderea tuturor aplicațiilor și a altor date.

Desigur, vă puteți autentifica întotdeauna în contul vechi după ce primiți Hulu în India pe iPhone sau iPad și nu veți pierde nimic.

Cum să obțineți Hulu în India pe dispozitivele Android

Google are un mic ghid despre schimbarea locației magazinului dvs. Google Play. Verifica asta.

Doar asigurați-vă că vă schimbați locația pentru a fi în SUA atunci când faceți asta.

Dacă nu doriți să parcurgeți această problemă, trebuie doar să descărcați Hulu dintr-un magazin Android neoficial sau să îl urmăriți în alt mod pe Hulu din browserul dvs. Web cu „Modul desktop”.

Cum să obțineți Hulu în India pe dispozitivele Amazon Fire TV

Când vine vorba de vizionarea Hulu în India la un televizor, Amazon Fire TV Stick este probabil cea mai bună filmare a ta. Pur și simplu pentru că televizorul inteligent standard nu acceptă serviciile VPN și nici Apple TV, Roku sau Chromecast.

  • Pentru a descărca Hulu pe Fire TV Stick, accesați contul dvs. curent Amazon din browserul web.
  • Selectați pe Conturi & liste, urmat de Gestionați-vă contul și conținutul.
  • Schimbă-ți regiunea pentru a fi în SUA.
  • Accesați dispozitivul Amazon Fire TV. Selectați Setări și Contul meu.
  • Anularea înregistrării și conectați-vă în cont.

Acest lucru vă va permite să primiți Hulu în India pe Fire TV Stick.

Cum să obțineți Hulu în India pe orice alte dispozitive

Aveți un dispozitiv diferit și doriți să urmăriți în continuare Hulu în India fără să primiți Fire TV Stick? Poți să o faci. Nu este doar cea mai practică metodă de aplicat.

Singura modalitate de a face un serviciu VPN să funcționeze pe platformele care nu acceptă serviciile VPN este prin activarea unui VPN pe routerul dvs. Nu este cel mai ușor de configurat și poate fi incomod să aveți pentru oaspeți, dar va funcționa cu toate platformele care nu acceptă serviciile VPN. Și avem câteva ghiduri despre care ar trebui să verificați dacă intenționați să faceți acest lucru.

Acesta este modul de a obține Hulu în India în 3 pași simpli

Obțineți un card american. Fool Hulu folosind PrivateVPN. Descărcați Hulu. Aceștia sunt cei 3 pași necesari.

Și cel mai bun lucru? Nu este riscant. Atât Hulu cât și PrivateVPN oferă studii fără riscuri.

Gata pentru a începe?

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me